JAAAAAAAAAAAAAAAG

FYLLLLLLLLLLLLLLLER ÅR IDAG MOTHERFUCKERS :D:D:D

                                                        Ha de så jävla bra idag//sharon

all i want for christmas is U

sss

....en liten flicka och en liten pojke leker tillsammans. Pojken har en liten samling vackra stenar. Flickan har en påse med godis. Pojken föreslår ett byte, om han får alla godisbitar så får hon alla hans vackra stenar. Flickan gillar förslaget.
Pojken behåller i smyg den största och den finaste stenen och ger resten till flickan. Hon ger honom allla godisbitar som hon har lovat.

Den natten sov flickan gott, men pojken kunde inte sova. Han ligger där och undrar om flickan har lurat honom och behållt några godisbitar på samma sätt som han hade lurat henne och behållt den finaste stenen trots löftet om att hon skulle få alla stenar.

 Berättelsens sensmoral: Om du låter bli att ge hundra procent i din relation, så kommer du alltid undra om den andra personen ger dig hundra procent...oavsett om det är i din relation till din fru, flickvän, kompis eller dina affärsbekanta eller i allt det du företar dig....ge alltid hundra procent i allt du gör och i dina relationer och du kommer märka hur gott du sover om natten...


/med all kärlek linda


RSS 2.0