Lördag.

Jag har legat och kollat på bröllopet med mamma och Lionel hela dagen.
Stan var säkert proppfullt av galna människor som slogs om dom bästa platserna för att se paraden. Men jag hade bestämt mig för att hålla mig hemma och kolla på cermonin på Svt1 istället.
Inte för att jag bryr mig så mycket men det är ändå något jag tycker alla bör se.
Vår Prinsessa gifter sig och det är nog enda gången man får vara med om det.
Små sovit har jag också gjort och nu precis ätit mammas mat med Lionel mmm vad jag älskar mammas rätter=)
Igår så va jag hemma typ hela dan. Va o fixade mina naglar hos Julia, hon e så jäävla grym aså typ bääst=)
Hon vet allt om mitt liv typ och jag hennes =)
Efter varje nagelbesök jag har hos henne känner jag mig starkare när jag går därifrån efter, för bättre råd än hennes kan man fan inte få.
Iallafall senare mot kvällen så mötte jag upp ligan. Ligan e då jag sofia danijela morre o david o killen admir.
Fast han va hemma o sov inför matchen han hade idag. Så när vi satt i bilen och tänkte hitta på nått så började det självklart regna så vi visste inte vad vi skulle göra.
Så vi bestämde oss o dra till haga pub snabbt halv 3 och dra in några öl. Efter det så åkte iväg till statoil o köpte 3.5or hahaha (fråga inte varför)
David ville dåra åka sen till bergshamra och ta ut hans underbara hund Kenzo så han kunde få göra sitt o leka av sig.
Efter det så bar det sig åt svedenbadet hahah vi hoppade in med kläderna på jag sofia danijela förutom david äkta man badade med kalsongerna.
Morre och davids kusin bangade ur (keeeffa =) )
Känner mig lite snuvig o rostig nu...de va så jäävla kallt sen när vi gick upp med våra blöta kläder till bilen.
Ska ta o börja duscha o tvätta håret nu så danijela kan föna mitt o sofias hår haha blev lite fukt up efter badet igår aså.
Skriver mera senare pöss pösss

Tröttmössan på. CHECK

E så jävla trött o seg nu så de e inte sant! Har storstädat hela dagen till och med tagit powernap efteråt men e fortfarande seg. Så då va de ba o beställa pizza till Lionel ingen ork alls o laga mat.
Igår så gick jag hem till killen Mr A och va där o softade. Sen vart han sugen på max så vi vart upp plockade av Danni Sofia o Smorre.
Efter max så tog vi en runda med bilen till stan. Vi tänkte softa där vid strandvägen men precis när vi skulle parkera så ringde David upp och ville bli upp plockad, han va hos tjejen innan så då va de ba vända tillbaka till solna. Påvägen så såg vi en död katt mitt på vägen som va helt mosad...staackars lilla katt!!
Mer synd om ägaren =(
Klockan blev mycke så jag o Mr A gick hem medans resten va kvar i området till på morgonen.
Idag så ska jag nog bara va hemma. Träffar säkert killen senare han e på träning just nu =)
Ska ta o rensa badkaret Lionel ska ta ett bad nu strax skriver lite senare
pössss

100616

Hej alla fina =)
Hoppas ni har vart ute i de fina vädret o njutit. Det har jag gjoort hehe satt på bryggan i brunnsviken typ hela dan med min kille A och chillade grovt. Vi åkte sedan iväg o plockade upp Lionel från dagiset, alltid lika glad  =)

Bild från robins mottagning i Jebena
Sitter just nu och kollar på matchen..fan vilken besvikelse trodde verkligen spanien skulle ta hem det...men tyvärr så ligger dem under med 1-0. Men man vet aldrig inom fotboll allt kan vända =)
Ska fixa käk nu so long bitches ! =)

.

Vet inte om det är för sent att säga godmogon nu men hann aldrig göra det imorse. Så säger det nu iaf, Godmorgon beauties  Jag vaknade vid halv nio imorse och väckte lionel, efter det blev det frukost och sen drog jag o biniam o lämnade lionel till dagiset, äntligen bra väder! Vi satte oss en stund på en bänk o njöt lite av solen o snackade lite skit. Brasilen spelar ju idag..undra vart man ska se den.
Just ju sitter jag med 2 dårar Robin o Biniam, dem sitter i spelar fifa och snart kommer jag nog bli döv för dem skriker värre en kvinnor!!
nää nu ger jag mig o  stänger av ps3 och ska försöka dra med dem ut o luncha nåånstans....wish me luck!

RSS 2.0