Du är ett mirakel! Du gör mig alltid glad!!!!!





Ska iväg till kista me lionel nu o träffa danijela me hennes dotter och saron yonas o adam i thiink.
Ha en bra söndag//sharon

 


En capricciosa tack...

hahah har precis beställt från Torpet pizzerian..godare pizzor än torpet hittar ni nog inte! Kom hem för ett tag sen va i stan me Eyobel Robin Biniam o Homan alla skulle raka håret så jag passade på o finslipa mitt. Köpte även t-shirt och ett linne från carlings.
Idag ska jag bara ta de lugnt..alla ska nog på kens releasefest men jag ska hem till Danijela o mitt hår. De blir utgång imorgon för min del för som jag skrev tidigare så kommer Yonas va me tomorrow.
Ska nero hämta min o Lionels pizza...önskar er en trevlig fredag kväll idag!
 
                                                                   Dagens köp!




    Ha de bäst//sharon     


090924

jag o saron suuger ju på o uppdatera. Hon jobbar 24/7 och jag chillar 24/7 haa...
Men imorgon e de lööning så de e ganska najs, plus att Yonas kommer att gå ut me oss under helgen! (saron kommer skriva mer om de sen!)

Då var de dags igen har bokat in en tid för en gaddning som jag ska göra..de kommer va romerska siffror ;)
Men ska springa iväg för att hinna me bussen nu hörs senare!

juuste måste ju lägga in mina nya babes oxå!!




 Ha de bäst//sharon


Saturday.

Godmorning peeps. Hoppas ni hade en trevlig kväll igår. Jag hade de iallafall =)
De började med att jag va i stan med Yaffa och handlade kläder. Hittade en fin kjol från topshop ska lägga upp den sen..och mina favorit ankelboots som har finaly kommit in till topshop som jag drog me hem och en boddy från monki o en enkel vardaglig tröja o ett par lack leggings.
Sen mötte vi upp Danijela efter hon slutade från jobbet o gick runt lite till.
Sen va de hemdags...trodde jag skulle va hemma o softa men Lionel hade gått o lagt sig o min brorsa skulle ut o farsan och morsan skulle lägga sig..så de blev utgång i sista minuten. Gjorde mig ordning satt på mina nya klackar sen va de förkrök hos Danijela sen så slutade kvällen på east. Skulle  dra till spybar men hade ingen ork alls så de fick sluta för oss där.

Ska laga lunch nu ti mig o Lionel, hörs sen!

                                                        Ha de bäst//sharon


Friday.

Snabbt veckan har gått! Känns som om jag har sovit i 5 dagar o vaknat upp o sen baam de e fredag.
Ida så ska jag till julia (naglarna) kl tolv funderar på om jag ska göra svarta tippar elr vita vanliga..får se.
Sen så ska jag dra in till stan käka o handla nått..va sugen på en jätte fin boddy från monki så får se om den e kvar. Jacka till Lionel måste jag oxå kapa, nån fin varm jacka och fingervantar. 


 Bjuder på en gammal bild på Lionel från mammas frisörsalong..då när han hade långt hår!

                                      

Ha de bäst//sharon


Meis the best!

Fyller år idag !!!!

yyfft...

troor att jag håller på o bli sjuk igen...va e de här förnått. Va ju sjuk för inte så länge sen brukar inte bli sjuk ofta, får hålla tummarna att de inte blir värre imorgon när jag vaknar!
Idag så hade jag en mysig dag med mikal i stan. Vi va o käkade på Snaps först sen så njöt vi lite av vädret sen tog vi en runda i söder. Sen så rann tiden iväg och åkte till Lionels dagis och hämtade upp gullungen! 

Idag va jag o dansade SAMBA! Fyyfaaan va kul de va...e så glad att jag började på de. Brukar sitta inne på youtube o kolla på massa klipp när dem dansar...man beundrar verkligen hur dem dansar o rör på sig och håller tempot högt me världens leende! Me like.

Senare mot kvällen så träffade jag Nelly och vi hängde typ i 1 timme o nåtting. Eeehh aa de va hur kallt som helst!! vi frös häcken av oss...kändes som en vinternatt fast de fattades bara vinterjacka på! 
Men ska sova nu hoppas ni alla har haft en underbar dag...för de har jag haft :D
Godnatt !

Christopher Kane för Topshop

Här kommer några plagg från Christopher Kanes höst/vinter kollektion för Topshop




 Ha de bäst//sharon
         


Nattens örongodis



Ginuwine - Last chance


8 månader kvar

Idag är det exakt 8 månader kvar till Sex and the City II har premiär, den 8 maj 2010. Visst... det är ganska långt kvar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Jag kan ärligt säga att jag är fullkomligt förälskad i Sex and the City, jag har sett alla avsnitt ett x antal gånger och filmen likaså. Alla karaktärerna är bara så klockrena! Så detta ser jag verkligen fram emot ;)



bild från filminspelning av den nya filmen


Har tagit de lugnt dem senaste dagarna. Igår så började jag dansa i bromma, skönt som fan va de! Har dansat sen jag har vart liten. Brukade dansa nästan varje dag själv i qulan (en fritidslokal) från de till att inte har dansat i 3-4 år, känns skumt men ska sasta nu!
Har ingen aning om vad som händer idag vaknade inte för så länge sen, somnade om efter att jag lämnade Lionel.
Ska fixa lunch nu, hörs senare!
 
                                                             Ha de bra//sharon


Hallooj...

idag så ska jag träffa Meral och luncha o prata om allt mellan himmel o jord...de har hänt mycke sen sist..elrhur Meral ;) Ska även gå till butiken Zara och kolla om de fixar sig med skorna. De e så att jag köpte ett par skor från holland som jag använt bara EN gång här i svergie en kväll och precis innan jag skulle hoppa in i taxin hem när jag gick ner från en trappa så hoppade klacken av typ jag ba nooooo. haha sen saron lägger en tur att de hände nu då när vi e påväg hem! Men iallafall så går morsan förbi Zara butiken o kollar runt så ser hon att dem har fått in skorna här så hon går o berättar vad som hade hänt till en av dem som jobbade och hon lägger en aa men igentligen får vi inte göra såhär men hämta in skorna så fixar vi de. Nån dag efter går vi dit och så sjävklart så säger dem de går inte för de e inte köpta från svergie vilket e förstårligt men oturen som vi hade va att tjejen som sa så till mami va inte där. Några dagar efter går jag in till Zara va sugen på ett par nya skor men dem hade inte nått som jag riktigt ville köpa..precis innan jag går ut så ser jag en gammal vän som jobbar där. Talade om situationen och hon bad mig o komma in me skorna och att jag vill reklamera dem och att du fick skorna som present o du har inte kvitto...jag ba <whafwahtfuck haha varför tänkte jag inte så för! Så ska dit idag och se om de blir en touchdown...hahah wish me luck!


 Ha de bäst//sharon


Såååå vi gör de hääär...



 U better recognize him! Här har ni en tuuung låt som era högtalare kommer digga fett!
Ny epok - Så vi gör de här!


090903

whats up?! Ligger i sängen o funderar på va jag ska göra...om jag ska va hemma och träna idag elr om jag ska in till stan o luncha me e vän.
Satt o kollade på So u think u can dance finalen igår...har inte riktigt hängt me programet eftersom jag jobbade kvällar under sommaren men bruden som vann hela grejen va så otroligt bra dansare...killen oxå men tjejen va riktig grym!! Hon lär ju tacka sin mamma resten av sitt liv som tvingade henne till att dansa när hon va liten fan.

Sitter o lyssnar på en gammal goding just nu... De La soul - Buddy!



Ha en bra dag! // sharon


...

Rihanna slår igenom den italienska Vogue tidningen med en storm!







Kan man va mer kaxig ellleeer nääää!
Ha de bäst//sharon


Godmorning..

kom precis ut från duschen...gick o tog  powerwalk runt råstasjön efter jag lämnade Lionel. Idag så ska jag enligt planerna träffa Mikal o gå förbi Rissne folkhögskola och kolla om vi kan börja där elr inte..hoppas verkligen dem gör undantag för de har bara gått en vecka sen dem började. Ska försöka hinna köpa regnkläder till Lionel...Va i kista me Eyobel Christian o Binyam o brorsan i söndas men självklart så fanns inte hans storlek kvar så får hoppas på att dem har hans storlek i solna c elr. Ska käka frulle nu me morsan innan hon drar till jobbet...so long!
 ha de bäst//sharon


okej...

haha kolla kl precis innan jag skulle stänga av datan o gå o lägga mig så hittade jag de hära!!

jag varnar känsliga tittare!!




 Och nu ska jag fööörsöka sova..håller på o spyr här aså!!
ha de bäst//sharon


RSS 2.0