heeeeeeeeeeeej

va gööörs lixom! Själv så kom jag hem nyss från stan med min fiinaste pojkvän vi va o kolla lite på kläder o han köpte med sig kläder från carlings. Igår så va de jätte mysigt på middan på medis kök o bar. jag o maria o yaffa va där kl 8 och aa resten kom typ kl 9! Snacka om att jag dog av hunger. och självklart så såg vi värdlens bästa fotbolls lag slaaakta real aså fucking 5-0 de e piiiinsamt! Vi va där länge iallafall o softade drinkar på drinkar tog massa bilder. Har inte garvat så mycke som jag garva igår på väldigt länge. fettg kul o tack för igår fliickor. Hade föräldramöte idag med lionels dagisfröken. sjukt aså känns som de va typ förigår jag brukade göma breven från mamma angående föräldramöten och idag så går jag själv på min sons möte. Fick höra bra grejer och han trivs väl och utvecklar sig och är väldigt delaktig där på dagiset. bästaste thats myy booy <3
Ska fixa nått o käka ska på bio nu strax i kista med killen och hans vän med hans tjej.
Ha en underbar onsdagskväll allihop! pössss

Idag är det ingen vanlig dag...

för att IDAG fyller yaffa år!! grattiiss babe !
Kom hem för en timme sedan...va i centrum snabbt idag o köpte en ring o ett linne till ikväll. för vi ska på middag kl 8 i medis kök o bar o fira min lilla svarting=)
Aså fuck me hard va kaaallt de e ute asååå!! när jag gick för o hämta Lionel från dagiset så va min nääsa så kall att jag inte längre hade känslen kvar. de känndes som den skulle ramla ner i snön..herregud aså.
ska laga mat till sötisen o mamma nu, slänger in ett inlägg innan jag åker...pusspuss

Första advent.

shit va tiden går första advent redan. Känns som de va för nån månad sen vi satt här i området o solade njöt av värmen.
Igår så blev det haga i sista minuten. Helt OK, körde förbi max o plockade med oss mat. de satt så bra!
Idag så har jag ba tagit de lugnt, har kännt mig fett seg. Snart ska pappa skjutsa mig o Lionel till mcdonald´s.
Och efter de så ska mamma fixa mitt hår. Ikväll så ska vi ha en filmkväll med massa chips o dip läsk o godis :D
ha en underbar söndag gott folk..

.

Hej hej...hoppas allt e bra med er!
Idag fick jag en ordentlig sov morgon, pappa va lite med Lionel imorse och gav han frukost o softade med han. tack det behövdes har sovit så dåligt den hära veckan. Snart ska jag strax ut o mötta my love med min brorsa och han ska skjutsa mig till rinkeby har lite små ärende o fixa. Sen så ska jag hem o rak permanenta håret, brukar göra det 2 gånger om året. i juni till lionels födelsedag o i november strax innan min bday=)
Idag har jag ingen aning om vad som händer men en sak e klart...jag ska köpa en pulka idag ! de måste jag så jag kan åka med Lionel. Man vet ju aldrig när snön smyger iväg så därför måste man passa på =)
.
.
.
Finaste sonen eveeeer!! <3<3

18.23

hej hej...
fyyfaaan va kaaallt de e ute aså! De blev stan idag istället för sollentuna. Dania kom hit runt halv ett o plockade upp mig o åkte in mot stan. Vilket va rena ågensten för de tog typ 30 min o hitta parkering så tillslut gav vi upp o parkerade i nk parkeringen istället. Vi mötte upp danijela med hennes dotter utan för hennes jobb i nk passagen. Vi kollade runt och dania OCH danijela hittade deras outfit för min bday men självklart så gjorde inte jag det =/ Känner stress redan nu och de e illa för de e 8 dagar kvar haha. Köpte med mig hem ba en stickad tröja. Men tiden gick så fort och andjela va tvungen o äta så vi drog till max o käka. Sen blev klockan lite väl för mycke och jag skulle va hemma runt 4 för pappa skulle iväg till jobbet. Hann inte köpa pulka till Lionel =( Känns som en onödig dag istan idag hahah. Kanske drar på bio ikväll med killen och david och med hans tjej. Men får se om jag har lust e jävligt seg nu =/
.
.
.
Peace

Friday

Tjaaa bloggen ! Igår såå åkte jag o papps o hämtade Lionel från dagiset. Och han fick oss o garva den lilla vägen hem.
Lione:Mamma?
jag: jaaa lioneel?
Lionel: När jag va liiiten kom jag ut från magen eller munnen?
Jag: Fnissade lite o svarade Lionel du kom ut från magen.
Lionel: Men Robin dåå kom han ut från mormors mun eller mage?
Jag: Han kom ut från magen lionel.
Lionel: Ojj, men men då va robin liten va för han e jätte jätte stor nu.
Jag: HAHAHA Jaaa lionel han va putteliten engång i tiden hahaa.
Lionel: hmm okeej...men dåå när jag blir stor ska du köpa bil till mig som en blåa stora bilen när jag blir stor
Jag: jaa ska köpa en jätte fin stor blå bil till dig när du blir stor!
Lionel: Oojj va rooligt då ska jag köra bil helaaa dan för jag kommer va stoooor pojkee dåå maaama.
Jag o pappa: HAHAHHAHAA!!
.
asåå äärligt att man kan ha en sån konversation med en 3 åring hehehe älskar när han ba pratar på o ska berätta om sin dag på dagiset och va tycker o känner <3
Vi kom hem iallafall och jag började laga fiskburgare runt 5 mmm. Sen så kollade han på bolibomba och somnade runt 7 halv 8.
Och jag kollade på PH och somnade till på soffan och mami väckte mig runt nio och ville jag skulle komma ner o öppna porten.
Sedan kom Admir hem till mig o kollade lite på teve. Brorsan kom efter ett tag och dem började spela fifa (som vanligt) och jag kolla på mina serier på datan. Runt 2 så åkte vi mcdrive till rissne och köpte bigmac till oss och förbi statoil o köpte chips o cola. Lionel vaknade till kl 3, han måste ha haft en mardröm stackaren såå jag gick in me han till rummet och råka deckade med han<3
Grabbarna fortsatte säkert spela fifa när dem märkte att jag hade somnat hahaha jävla beroende jävlar!
.
Idag så lämnade jag Lionel runt halv tio. Han åker säkert pulka nu med hans bästa vänner på dagiset =)
Senare så troor jag nog att jag åker till sollentuna o ska köpa några varma tröjor till mig o Lelle och en fin blå pulka till sonen min <3
.
.
Vill ba skryta om att jag har vääärldens bästa kille !! <3
Älskar dig!
.
Ha en underbardag så hörs vi senare ! pösss på rumpan


Bokade bord

nyss till min bday på fridays till nästa lördag. Kommer va 15 pers OM inte mer.
Spikade som jag vet nu som ska följa med o äta är Admir, robin, eyobel, danijela, dania, sibel, selma, biniam, david, nelly, makda, debbie, sophia, mikal, yaffa. Har inte snackat änn med Katja, lillcarro, Maria, meral o linda...ska infomera dem oxå. Sen resten av folket får komma dit runt tio elva o förkröka där med oss. Ringde in tidigare till grandgarbo för bord men de va helt fullbokad. Ringde senare till vapiano och dem brukar inte boka bord och palla chansa o komma in med 15 pers och sitta i klämm. Så de blir Fridays pass om de blir repris från min 20 årsdag älskar deras meny och de e min födelsedag  och det är jag som bestämmer :P
.
Från min 20års födelsedag =)
.
Nog on min bday =) igår så va jag ba hemma o tog det lugnt med lionel =) han somnade runt 8 på soffan <3. Fick ryck o ville ut påpromenad till statoil (jag vet galning) o  robin o biniam o MR skulle följa med men david ringde och kom mot ullis o plockade upp oss runt ett på natten och vi åkte dit med bilen. tur det för de va sviiiinkallt ute!.
Varför varför varför åkte jag till statoil tänkte jag då när jag satt där med dem i statoil...för de enda dem snackade om i hmm låt mig tänka EH JOO till 3 på natten va inget annat än FOTBOLL!! jag blir galen på dem...!!
Ville åka hem då för va föör trött och killen följde med upp till oss och vi sa hejdå till david o biniam. Som vanligt så nattade Mr migg...älskar o somna i hans famn.
.
Ska strax väcka pappsen så vi kan åka iväg o hämta Lionel från dagiset <3
ciaooo

ÄLSKAR STILEN

Fuck lady gaga rihanna is the shiet. Hon bär allt så snyggt allt hon har o äger. Hon passar i alla hårstylningar och lika så me klädstilen.
.
.
.
.
.
.
.
.
Älskar allt som hon har på sig från topp till tå. Blir så inspererad av hennes outfits hela tiden.
Säg mig hur många som skulle klara av i rött hår.
När jag ser bilden har jag själv lust o ringa danijela o ba danni färga mitt hår till rött hahaha.
Jag personligen älskar svarta kläder allt i mitt garderob e typ ba svart.
Rihanna rocks!

bzzz

va kallt de e utee aså. Kom hem halv tio typ efter att jag lämnade lionel på dagis o fryser nu fortfarande.
Sitter hemma me en tjocktröja två leggings tjockstrumpor me täcke, kanske är elementen i hemmet som inte sköter sitt jobb?:/
Blev ingen mcdrive igår...va för kallt för o gå ut va värsta snöstormen typ så Mr lagade mat till mig =) Robin va hemma hos A oxå och vi drog därifrån 4 på morgonen. Kan inte fortsätta komma hem så sent aså...blir helt seg om dagarna och somnar på kvällen när jag nattar lionel och vaknar runt 9-tio o blir helt pigg under natten.
Snackade med Sibel igår och vi bestämde för o träffas idag o cath up lite =) Ska ringa henna strax. byeebyee
.
.
.
U r the best! <3

Korv med bröd thats for dinner tonight =)

Vaknade nyss av att mamma ringde o väckte mig, somnade med lionel runt 7 tiden. Sov inte så många timmar inatt innan plus den hära jävla mensvärken döödar mig. Mami e påväg hem och jag ska softa lite med henne. Ska över till A o kolla på fotbolls matchen som började för 15 min sen. Sen så e jag jäävligt sugen på big mac...blir nog mcdrive till rissne efter matchen. hann inte lägga in bilderna från kameran idag har vart föör seg hela dan.
Promise tomorrow i will
Kollar på DH nu. pösspösss

can i get som whoop whoop?

tjaaa..hoppas allt e bra med er! De e bra med mig iallafall. Va o tränade nyss e helt slut. Jag har problem med min träning. Jag brukar köra lite på löpbandet o sedan köra styrketräning men jag går ba ner o ner. Jag väger idag 52 kg och de e för lite för min längd. Vill bygga muskler, hur fan gör jag de utan o rasa ner i vikt. och jag äter massa onyttiga saker :/ hoppas ba att de ger resultat snart o inte vågen  fortsätter o sjuka för jag kan inte väga under 50 aså. Men men nog om det. Skulle följt med Dania idag till stan kl tolv men fick min lingonvecka idag och har lite pain. så ska nog spendera min dag o ligga på soffan under täcket o proppa i mig alvedon.
Igår så åkte jag pulka med lionel efter dagiset. så kul han hade aså <3. tog massa bilder o passade på o inviga min nya digitalkamera e så nööjd med den. lägger upp bilderna senare. efter nån timma gick vi hem och jag lagade mat. middag kyckling me ris o curry mmm. runt halv åtta somnade han. Och jag åkte in till stan o träffade en kompis på fika runt 8 i gamla stan och kom hem runt tio. gick hem sedan efter till mr A och kollade på film o hade de mysigt =) kom hem typ 5 på morgonen.
Ska hoppa in i duschen nu byeebyee.

.

tjaaa. ska ut strax. jag älskar o se det snöaaa de e så jävla vackert!! Ska ta lite bilder idag o lägga ut på här. De e så att jag fick en nikon digitalkamera av min brorsa igår, tidig födelsedags present =) de gillar vi.
Idag så ska jag åka pulka med lionel hehe efter att jag har hämtat han från dagiset <3
ha de bäst mina underbara läsare!

ÅNGEST

Varför? önska jag kunde spola tillbaka tiden. Att du va så dum o lät mig? Fast jag sa nej. Och sedan lägga de på min börda!

Godmorgon

Vaknade runt elva...fick sova ut lite för mammsen va med Lionel imorse =)
Igår så somnade lionel sötnosen runt 8. Mami va helt inne i datan. killen o brorsa va o kolla på fotboll med grabbarna i olearys i sumpan. Hade inte lust o göra nått men ville ut snabbt på vit vin typ i söder. så jag nelly o dania träffades runt tio o drog till mitt gamla jobb balthazar i medis. Satt o smaskade in oss nachos o drack vit vin. tummen upp till det. Vi va där ett bra tag till stängning typ. jag o nelly tog tåget tio i ett från stan hem o dania tog tåget då oxå hem. Vi möte upp Mr A o resten av ligan i ulriksdal och promenerade till statoil o köpte massa godsaker mmm =)
Mr A o jag o robin gick hem. robin gick in på datan o jag o älsklingen kollade på en film på teve, hängde inte me riktigt de va slutet av filmen typ och vi somna på soffan. Så vi slängde oss i sängen i mitt rum o deckade där.
Idag ska jag ba ta de absolut luuugnt hehe danijela ska komma förbi med henne dotter o låta kidsen leka av sig lite.
Hörs senare byeebyee

Lördag.

Tjaaa bloggen!
Igår så va jag hemma o fixade håret o tvättade kläder. Fick senare runt 4-5 sällskap av Macko o Debbs som kom förbi mig <3 De va ett tag sen jag träffade piff o puff, och de e alltid lika underbart o va med dem. Dem har inte heller sett lionel på ett bra tag och blev chockad när dem såg han för han har ju växt till ordentligt. Vi snackade om massa som har hänt och hur dem hade det i holland....dem va där i en vecka för 2 veckor sen typ. Sen så snackade vi om min födelsedag. Jag sa typ att de blir fridays sen utgång men dem tyckte de skulle bli en rewind typ från min födelsedagsfirande när jag blev 20. Dem sa att de skulle va bättre om vi va på en nån resturang i gamla stan eller i slussen eller söder, sådär mysig o liten me grymt käk. Vi får se hur de blir. Lionel somnade på debbie runt 8 halv nio..sööötnosen!
Dem drog hem iallafall runt elva. Sedan kom A förbi igen och sa att jag skulle göra mig ordning kl tolv o va klar om 30 min. hahahha aa de tog ju mer än 30 min för mig jag skulle ju platta håret och sätta in klippset och sedan fixa mig. blev klar kvart över tolv typ vi drog iväg me david robin ralle o jojo till bha och tog lite öl o softade =) Sen så drog vi ba till statoil köpte massa godsaker och senare upp till jojo o softade. Men runt 3-4 så drog jag o admir ner hem till mig och slagga blev såå trött.
Nu så e jag inne lite på datan o kollar runt lite =) Medans Lionel koller på barnkanalen. Funderar o dra in till solna C strax o käka me min fina son o kolla om vi hittar nått till oss =)
Hörs sen snyggingar ska laga nått o käka nu till lunch.
pösspöss

love you.

Kom hem för ett tag sen, va o lämnade Lionel o tränade efter. Körde ganska hårt idag för imorgon ska jag fixa mina naglar o fixa massa och på helger e jag "ledig" från träningen. Ska strax käka mammas kycklingsallad som hon har fixat till mig. bääästa.
Igår så blev de ba jag o dania som drog iväg till Fridays och de smakade lika bra som alltid ceasarsalladen me kyckling. Vi åt så mycke så vi hamnade i matkoma efter. Under tiden vi va i fridays så va killen me hans vän och kollade på svergie/tyskland matchen. Efter det kom dem in till stan o plockade upp oss och vi lämnade dania och hans vän och gick upp till mig. som vanligt deckade jag på soffan och han fick väcka mig som vaanligt så jag skulle lägga mig på sängen. baby<3.
Idag vet jag inte vad dagen har o erbjuda mig men jag tror jag ska dra in till solna c efter jag har hämtat min fiina son frn dagiset o köpa nått =)
Ska käka nu hörs sen...pösspöss
.
.
.
.
Myyyyy spiidermaan <3<3<3

Fridays

Snart ska vi käka min goooda hemlagade pasta kycling me  krämig såås mmm!
För nån timme sen ringde jag Dania o kollade om hon skulle banga på kvällsmiddag fridays. och självklart gjorde inte hon det för vi båda e sååå jävla beroende av deras ceasarkycling sallad och deras vitlöksbröd. Hittills e de ba jag o hon men får se vilka så hänger me sen....tjejer vi drar runt nio kooom! =)
Ska äta lite smått nu iallafall så jag får i mig maten senare på fridays....uppdaterar senare pösspöss

TRÄNINGSVÄRK.

Hej hej =)
igår så drog vi till max efter att jag fick slita upp robin o killen från fifa. Mötte upp Eyobel och åkte o käkade. Jag blev fett sömnig efter maten så killen fick natta mig när vi kom hem <3 älskar o somna i hans famn. Idag iallafall så åt jag mami o lionel frulle och sen va de dags o gå till dagiset. Asåå helt sjukt hur tiden ba har runnit jag fattar inte att han e 3 o ska fylla 4 <3 Han e så pratglad social omtänksam lekfull o buuuusig. Pussade han hejdå och jag gick till gymmet o tränade i 1 ½ timme. Heelt slut jag e. Ska strax iväg o handla mat med mama men jag har ingen lust alls de e så kaaallt ute =(
Ska fortsätta kolla på topmodel nu hörs sen <3

.

Kom precis ut från duschen e så jäävla seg just nu och min näsa e såå snooorig haha:P
Va o tränade idag runt åtta. de va några veckor sen sist jag va där. vet inte va anledningen e men efter att jag jag hade vart där i 30 min så började jag nysa varann sekund typ helt sjukt och de kliar fortfarande nu. Kanske damm typ i dont know. Men vill att de ska sluta klia i näsan NU tack iallfall.
Mamma kom ju idag från eritrea så vi har ba tagit de lugnt o  beställde hem pizza mmm :) Skönt o ha mami tillbaka. Killen e här o spelar sooom vanligt fifa man min brorsa vi ska strax iväg till max o käka.
.
.
.
Såhär utråkad e jag dååra ska in i vardagsrummet o stänga av spelet faan. Och min fina babyblåa adidas e från killen <3
.
SHO.

Idag kommer mami från eritreaa <3

Ska strax väcka killen så vi kan åka till arlanda o hämta henne. Lämnade Lionel nio imorse och har städat tills nu. Nu håller min brorsa me o moppa golvet. Allt måste va skinade rent nät mamma kommer så hon inte får panik hehe.
Igår så va jag ba hemma med killen, Lelle somnade runt åtta och vi väntade på pappa så vi kunde gå ut på promenad.  Och vi åkte förbi statoil och köpte chips o cola mm <3 och plockade upp robin. Och som vanligt så spelade grabbarna fifa och jag somnade på soffan.
Ska hoppa in i duschen nu hörs sen snyggingar!
.
Tröttmössa på. CHECK

Snaaaart

så fyller jag år =) Fyller år den 3:e december. Just nu så har jag ba planerat de klassiska födelsedagsfirande. De blir typ middag på fridays (som varje år). Sen så sa killens kompis att han kan fixa bord på dem flesta ställen. Så jag tror då de blir solidaritet. Hittade en skit fin kläning från mango som kosta 1300 kr hoppas den finns kvar i min storlek och ett par skiiiit snygga pumps från scorett. Förut när man va mindre de fanns så mycke man önskade sig till sin födelsedag o jul. Men desto äldre man blir desto mer saker fixar man själv. Va ska då familjen köpa till en hahaha. Men en sak som e säkert som jag måååste verkligen ha från mami o papi de e en gryyym mobil med bra kamera. Köpte en mobil i våras men den försvann på min brorsas student så nu har jag killens gamla.
Ska ner nu o öppna porten till killen byeebyee.

haha.

ska åka till danias salong nu endå haha ska ta tåget nu halv!
här får ni en dagens :D
Dålig bild.
Allt från Zara förutom halsduken från gina
pössspösss

Måndag.

tjaaa....
blev lite försenad imorse till lionels dagis. Men nu sitter jag hemma o kollar på våra bästa år. Idag så skulle jag ha åkt till Danias salong men gick o la mig 5 imorse är föör trött. Va uppe me min baby o kollade på snabba cash. Snackade med mamma igår och hon kanske kommer imorgon från eritrea (hoppas) ! Har saknat henne som faaan!<3.
Ska kolla vidare nu på serien hörs sen snyggingar!

Ska ta

bussen som går nu 54 till nelly. länge sen vi sågs så ska de ska bli roligt o höra va man har missat osv :D
Slänger in en dagens outfit och hoppas ni får en underbar mysig söndagskväll !!!
allt från gina förutom skorna från din skooo....bye byee bitchens måste springa till bussen

.

Tjaaa, igår så va de utgång! De va jag Dania Danijela o Selma som gick ut och träffade upp Eyobel o Robin.
Vi startade hemma hos mig tog de lugnt o fixade till oss o började förkröka lite. Sedan kom Killen runt tio han va med sitt lag innan, dem hade typ middag/avslutning.
Vi tog en massa bilder och hade de fett kul. Eyobel och robin kom sedan me lite mer dricka. Jag ville va kvar hos oss o skippa utgången men tjejerna ville ut så de blev sture. Vi lämnade Robin o Eyobel runt ett för baby skjutsade in oss till stan. Grabbarna skulle va hemma tills pappa kom hem så dem kunde komma in till oss senare.
De va helt ok i sture. För mycke folk som alltid och vart ganska seg för mycke som hände. hade ingen lust alls o gå vidare så killen  kom o plockade upp oss och vi alla drog hem till oss. Hälften somnade o resten va vakna till åtta typ...orrrkaa haha.
Slänger in några bilder här från igår!
DSD
Ner o ska öppna porten till baaaby
sedan kom eyobel o robin
Sedan kickade festen in ;)
Dags o inta klubben ääälleh?!
Sture.
på väg hem.
one love.

God morning sunshines

Kom hem för en timme sen va o lämnade Lionel till dagiset. Dem ska till skogen idag så fick packa in frukter massa gott i hans ryggsäck. Sjukt hur tiden har gått så jävla fort! Känns som de va typ ett år sen jag födde sötnosen och nu står jag o packar ner frukter i hans ryggsäck till dagiset <3.
Imorgon ska dem ha maskeraddisco på dagiset haha så ska in till stan o köpa superman dräkt till Lionel som han ska på sig. HE´S MY SUPERMAN!
Hörs sen snyggingar!

Onsdag.

Tjaaa bloggen. sitter hemma o väntar på Mr A <3
Har funderat lite på vissa människor som är skumma. Dvs falska oärliga människor. Visst ibland använder jag min falska mask när jag träffar på nån som jag absolut inte har lust o prata med men snälla alla använder väl den nån gång. Men jag fattar verkligen inte på dem som är de 24/7. Att man kan snacka såå mycke om en människa och sedan träffa människan o va hur underbar som helst. Och dessutom förstår jag väl inte på hatare (jag älskar er) för de e sånna som er som får mig verkligen och le då o då varann dag. Va ba dig själv och va ärlig troo mig de hjälper dig i längden. Och säg ifrån om du inte håller med om nått.
Hahaha de va typ de men ska fortsätta titta på teve och vänta på min älskade kille :D
one love.

Family comes first.

Jag är lite upprörd. Kollade på 16 and pregnant igår. Man skaffar inte barn om man inte är redo punkt slut. Redo att gå in  i mammarollen och säga hejdå till de liv du hade innan.  Tjejen som va med på 16 and pregnant igår gjorde mig så jäävlva förbannad.
Hon sket i och gjorde sitt o flera dagar i veckan och lämnade sitt barn till sin mamma och ba stack. Hennes mamma började gråta och försökte förklara men hon lyssnade inte och sa"on du trodde jag skulle ge upp mina vänner hade du fel". Att ge upp sina vänner och sluta ta hand o hand om barnet e inte riktigt samma sak. Jag kookade! Hon bytte inte blöja gav barnet mat eller gick upp på nätterna. Va trodde hon de innebar att va mamma dåå???!!
Tjejer som ser mig ute med Lionel i hans barnvagn med mina vänner får för sig att vadåå hon har ju barn och kan göra va hon vill. Men dem ser mig inte hemma att jag tar full ansvar och verkligen tar hand om min son. Sedan blir dem på smällen och väljer o behålla barnet för dem vägrar o göra abort. Fattar inte varför folk inte skaffar skydd. Tykcer man ska va redo för o skaffa barn, o inte va så jävla egotrippad och tänka vadå ett barn de klarar jag av.
Aja nog om det känner att jag kookad aså.
Idag har jag inte planerat nått. Ska ba va hemma o softaa fett och sedan hämta min sötboll från dagiset !!
Ultraljudsbilden 14 februari



Bästa dagen i mitt liv någonsin!!!

Jaaag ser de snööa

and i love it! Dem sa de skulle va 5-20 cm hög snö typ imorgon så jag ska åka pulka med lionel weeiii :D
Försov mig lite imorse när jag skulle lämna lionel till dagiset idag. haha han väcker inte mig han går upp sätter på teven och kollar på barnkanalen <3 De va menningen att jag skulle träna idag men somna ganska sent för jag va uppe med killen inatt så måste träna imorgon!
Igår så va jag hemma ba me selma hela dan, hon sov över hos mig i söndas så vi tog det ba lugnt.
Lionel ville ha mina goooda pannkakor till middag igår och selma o killen oxå =) så jag lagade det till oss och ojojoj va vi gamade.
Ska fortsätta kolla på tyra banks show nu
byeebyee

boy u are amazing

Hej o hopp allihoppa. Har tagit det lugnt nu under dem här dagarna och har helt enkelt inte haft tid o uppdatera.
Plåtningen gick skitbraa blev ganska nöjd med bilderna vi tog typ 350 bilder och jag hade 5 olika outfits.
Vi blev klara ganska sent runt 23.00 så killen plockade upp mig o vi drog iväg o käkade i mcdonald´s.
Ska förmodligen va med på en annan plåtning, de ska va nån militär tema typ =)
Under helgen har jag tagit det lugnt och ba softat hemma med Lionel o Adoomir :D
Idag har Aik sin sista match woohooo, hoppas dem vinner. Killen kommer va hemma runt elva efter deras match och vi ska käka får se vart och vad vi blir sugna på.
Idag ska jag ba ta det lugnt ta o städa lite, mamma kommer hem under veckan så allt måste va städat o fint tills hon kommer. saknar henne så mycke <3 ! Nu väntar jag på att selma ska komma över hit hon e i kista o ska komma med mcdonald´s mat mmm.
Ska börja plocka undan lite hörs sen snyggingar!

.

Tjaaaa.
va på Barnvårdacentralen idag med Lionel kl 8 på 3 års kontroll. Han var så duktig o klarade "testerna" som han fick göra med läkaren. sen så fick han leka av sig lite där på vänterummet medans vi väntade på bussen till dagiset.
Igår så va jag i kista med min moster o Lionel, Eyobel o kollade runt o köpte vinterskor. senare så drog vi till solna och pappa kom o plockade upp Lionel. Mötte upp selma med eyobel o gick till offside o träffade Robin för o se aik matchen som dem vann me2-0 ! :D
Sen så väntade vi tills killen med klar o han plockade upp oss och åkte hem till oss o softade o kolla på film.
Nu sitter jag o kollar på våra bästa år haha bästa serien haha.
Ska strax duscha o fixa håret. har plåtning idag senare kl 18.00 i älvsjö de ska bli så kul!
Vi kommer va klara runt tio på kvällen. Killen ska va med Lionel o passa han <3.
Hörs senare pössspösss!

RSS 2.0