LÖRDAGS MYS

Vaknade av att nån satt o bankade skiter ur mitt huve haha riktig baksmälla...tur de att morsan hade lagat ingera.
Men de va värt de hade så kul igår. Tyvärr så va jag inte där när dem överaskade Yaffa men kom dit efter en stund. Yasmina hade hade lagat jätte god mat. Mn däremot hennes "bål" som hon hade gjort ska inte klaga den va tung MEN kan säga såhär den va så stark så jag kände av på den första glaset.
Sen så kom de massa andra människor senare mot kvällen. De va kul..

Sen när klockan blev mycke fick jag för mig o dra in till stan o dra me mig några killkompisar men de skulle bli fett onödigt så vi hamnade på gabro istället, helt spårat.

E inne i tredje filmen nu...på kanal 5 The house sitter..skuuum film. Aja goodnatt!

                                                           Ha de bäst//sharon


ÖVERRASKNINGSFEST TILL YAFFA IKVÄLL!


Hahaha jag hoppas hon inte läser bloggen nu! Skulle vart där kl 6 i hjulsta, men sitter hemma just nu o väntar tills mikal blir klar hos danijela me håret sen så åker vi tillsammans dit.
Så nu sitter jag här kollar på Lionel när han dansar till michael jackson och försöker sjunga med hahah söt han e!

Veckan har vart som vanligt ingeting annorlunda haha..softat chillat dansat.

Får se va vi gör ikväll om vi stannar kvar där i lokalen hela kvällen/natten elr om vi ska dra in till stan...de får yaffa bestämma!! the boossss 4 2 nite =)

            
                             Körde på en enkel outfit men mina boots från topshop gjorde hela outfiten !


 
                                                             Ha de bäst//sharon

Jag råkade trycka på överfallslarmet på jobbet så att hela pickestyrkan kom, hey hey

england

Manchester :)

På fredag flyger vi ner till Malmö Arena och jobbar som värdinnor på idol semifinal, hey hey.

Jaa ni läste rubriken rätt iallafall...i helgen jobbade jag i vår nyöppnade o fräscha butik Willys Hagalund! Första helgen sedan vi öppnade, för mig iaf. Jag o thess var på kontoret och drack kaffe (skojar). Ser tre små ”leksaker” på golvet tar upp en och trycker in knapperna o undrar vad fan det är. Therese säger du vet att de är överfallslarmet, hoppas du inte tryckt in det. Men therese tack för infon men det var försent. Men det tyckte inte hon som säger att man ska hålla in den i minst 10 sek. Ja ja ja therese eller hur..

3 min efter ringer chefen o undrar om allt står rätt till i butiken. 2 min efter ringer polisen på andra linjen o säger att hela solnas pikestyrka står utanför butiken och att vi måste komma ut. Då slår det mig, hahaha, att larmet måste ha gått till dem. In till butiken går det in 2 bodybuildings civilare med skydd på bröstet o går mot kassan till kassörskan.  Jag gick ner ut till poliserna från lagret där stog det ca 5 st polisbilar. Medan jag pratade med dem så skrattade jag o sa att jag gjorde det av misstag. Dem ville ha min autograf för att jag var så cleaveeer....or nooooooooot!

Förra veckan var inte min vecka...missade flyget hem från england på måndagen...  ja ja det kunde ha hänt er också...o i lördags så ringde jag hela solnas pikestyrka till Willys, Go linda! Iallafall, min helg var vit och fin. Var hos syrran o lekte med älskade A... Sedan i lördags flyttade dem  in i sin fina Villa, Älskar dig syster Minda!!! Du är mitt liv.

På jobbet i onsdags blev jag överraskad av att alla tyckte jag var så smart som missade flyget. Nää men blev bemött på jobbet av att Käraste Lena hade gjort en "VIP" badge till mig!! hahah fick gå runt med den hela dagen så jag inte kom bort....tack tack :) Detta är varför jag älskar att komma till jobbet, för alla tar hand om varandra:) Se bild nedan

Sedan lovade Suss mig att hon ska hålla min hand när vi flyger till Malmö o Göteborg dem kommande veckorna:D undrar dock hur det går på fredag om jag hinner till flyget...klart jag göööör!!! ;)

Nu På fredag ska vi ner till Malmö och jobba på idol semifinalen wohooo

Veckan därpå på fredagen flyger vi ner till Göteborg Semifinal. Och fredagen därpå ses vi alla på finalen i GLOBEN!!!

Sä’ger bara yumi yumi mmmm haha

Nu ska jag kolla på Gladiator :)

what we do in life, echoes in eternity, i shall meet them in the afterlife, not yet... not yet..

 Soliga kramar från linda


om du hittar mig droppa mig i lådan tack tack





"ta hand om mig"


JAG GAV DIG LILFINGRET

och du tog hela handen och försvann!
shame on you!

// sharon


La La Laaa



//sharon


Jag har funnit kärleken på TV4

hej tjena hallå tjena Tja Hejsan tja tja...måste börja med att hälsa Kära Sharon tillbaka till bloggen från sitt ide då..jaa jag pimpade till bloggen lite, tyckte den behövde lite kärlek i denna kalla november månad...

Jag och sharon håller på att kriga efter ett par skor, och förhoppningsvis är tomten med oss och hjälper oss att hitta dessa skor .....någon gång i detta liv...

Satt idag på jobbet o gick in på min skolmail, såg då att vi fått betyget på kursen affärsjuridik, och jag måste säga att jag verkligen vart förvånad över mitt resultat...VG!!! Var tvungen att blunda och öppna ögonen tusen gånger, logga ut och in igen för att se att jag verkligen läste rätt, och det gjorde jag såklart, helt unbelievable ...Var förberedd på ett ig, men jag menar jag kan inte påstå att man är lika smart som Einstein men jag skulle nog kalla mig själv för en mini version av Einstein ialla fall...tack linda widding för ditt betyg, paragraf 23 på konsumenttjänstlagen säger att du är guld värd!

Iallafall... på jobbet var jag på jakt efter Morris hela dagen..till slut fann jag honom i matsalen...tror jag gick 2000 steg där under jakten på han..sen vid 3 tiden tog jag en fika paus med fredrik östling,. Snackade om hur underbart vädret är utanför fyran....

Hursomhelst, så har jag ju längtat så mycket på en sak...joo imorgon åker jag till England!!! Ska bli sjuuukt kul, kan knappt vänta men jag måste ju vänta.

Som jag sa i början så har jag då funnit kärleken på jobbet...det är inte ofta man gör det, men jag råkar ha gjort det nu...joo såklart i Lindas lussebullar som hon har tagit med till jobbet!! Älskar lussebullar, finns inge godare, man blir mätt och tjock på köpet, men äesch man lever ju bara en gång daaaa.... Måste säga att jag levt på  lindas lussebullar hela veckan....och där sprack mina planer på att gå ner 2 kg ... (kanelbullarna varje dag kl 15.00 under sommaren på jobbet bidrog till att jag gick UPP (!!!) 2kg, FAN)

Jag vet ju då att alla mina hundratusen läsare kmr sakna mig men jag kommer tillbaka när jag är hemma...kanske...Hoppas ni får en regnig och snöig vecka nu :) :) God natt lång dag imorgon att vänta.

If You Wanna Make The World A Better Place Take A Look At Yourself, And Then Make A Change
(detta ska jag tatuera in)





.

whats up ?!? gues whose back on track??...shaaaron!!
Hahah ser att Linda har pimpat upp bloggen..braa däär lindoo!

Har försvunnit lite halvt...många av er läsare (host host) har klagat om att jag aldrig skriver, men jag bryr mig inte för det e faktiskt jag som bestämmer när jag ska uppdatera (blink).

Idag så har de vart soft dag...har mest tvättat kläder o softat hemma me Lionel.
De e så att han har råkat ut för vattenkoppor, så han e hemma fråg dagiset den här veckan.
Sen så åkte jag till sumpan för att möta upp Danijela så vi kunde åka tillsammans till dansen.
Trost att vi vart döda efter danslektionen så gick vi hem till Dani o körde lite Zumba (yeah).

Ska hit the bed nu..godnatt!!

                                                     Ha de bäst//sharon

will you be there?

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

/linda


we were never meant to be baby we just happened

Hej hej alla mina 150 000 läsare....kul att bloggen har fått 149 999 fler läsare sen när jag började blogga:D


Det här med att blogga är ju kul, roligare än facebook...folk som uppdaterar sin status ”nu sitter jag på toa” ”nu sitter jag på möte” ”nu duschar jag”....gud vad intressant att veta allt ni gör på facebook...

Sharon då, har övergett bloggen verkar det som...helt onödigt.... kom tillbaka sharon!!!!

Grym personalfest vi hade i fredags!!! Sprang runt i mina 14 cm höga klackar hela kvällen o kände mig sjukt cool! Nu avslöjar jag då vilka framträdanden vi hade..hursomhelst pimpade jag till (som i pimp my ride) alla loger till artisterna...Tände röda ljus, frukt m.m....lite romantiskt nästan...Sen så tog jag emot Amanda Jensen, satt o snackade  lite med henne o hennes homies i hennes loge, hon är fan en vithårig cool tjej som är lika lång som mig dessutom...! Trodde jag skulle kissa på mig när jag såg henne men hon är ju lika känd som mig så jag spelade bara cool tillbaka inför henne...Sen tog jag emot Hoffmaestro (vet e fan inte vilka dom är) och Charlotte PerrelliJ Charlotte är snyggare i verkligheten iaf, skit trevlig var hon, smalare än mig men jag är ju längre såklart...När jag satt i logen med Hoffmaestro o vi snackade lite, då lekte jag att jag visste vilka dom är genom att säga att dem har grymt bra musik.....men folk som känner mig skulle direkt se att jag ljög...he he he... Jaja hur som helst, tog en taxi hem  vid 4 tiden, och hamnade med världens roligaste taxichafför (NOT)...var helt slut efter kvällen och sjukt ont i fötterna och sen så hamnar man med han...suck... hela resan hem höll han på att berätta om sitt hus i thailand, sin coola moped där etc etc, och skrattade åt sina egna skämt emellanåt...var så illa tvungen att jag falskgarvade hela resan hem, haha, när jag kom hem däckade jag i min säng med ont i mungiporna, så jag tackar Taxi Stockholm för deras sjukt roliga taxidrivers...inte

Idag drog jag upp till Solna Willys och jobbade lite för att visa mina kvalifikationer för dem nya cheferna...och vi råkade bara få två unga chefer igen...hmmm...men aja, då kan man ju gå ut o ta ett glas med dom iaf..sen drog jag till min snygga syster yster och bakade en morotskaka:D

Jag har börjat äta världens godaste frukost...när vi hade frukostmöte förra veckan i Essinge på ”Karin på ön” (fika ställe) så serverade dem en jätte god frukost, youghurt med äppelmos i J Ni borde testa, skit gott iallafall...

Nu ska jag sova, känner mig seg och nästa vecka blir en bra vecka! Längtar så jävla mycket till nästa vecka!!! Ska bli sjukt kul...

Imorrn ska jag jobba och efter jobbet ska jag hem till Danijela som ska tona mitt hår J dani är ju känd för sitt garv för dom som inte känner henne..här nedan har ni en fin bild (hon är som hon är)

Jag avslutar med Michael Jackson.... you rock my world!  //med vänliga hälsningar LINDA




Min snygga vän Danijela....förlåt jag var tvungen hahaha


Linda Carolina gästbloggar idag

Hej hej...känner mig sjukt snygg idag.....Första gången i mitt liv som jag bloggar, vi får se hur detta går. Kollade in Sharons facebooksida så såg jag att hon hade den här länken till sin blogg. Och när jag kollade i den så såg man hur kass hon är på att uppdatera den så jag skrev det till henne att hon suger kamelkuk som inte uppdaterar den oftare!!! Så jag bestämde mig för att gästblogga lite för det händer så roliga saker i mitt liv just nu :)

Sharon är ju som hon är...en kväll hos dani på hennes födelsedag så dansade jag o hon på fönsterbrädan, hon Döööödade mig den kvällen BOKSTAVLIGEN. lurade mig (annars är jag inte så lättlurad) att dricka ren vodka, jag trodde det var vatten, sen efter en timme så kom effekten...men jag planerar min hämnd varje dag nu(varnar dig publikt sharon så du vet)

Just nu sitter jag på jobbet, tv4, som alla kanske vet och har en lång dag framför mig. Gick upp 7 åkte till solna till Hemköp mitt andra jobb som precis har blivit willys nu för att skriva på ett nytt kontrakt, dom tycker jag är så VASS som person (ovanligt) att dom gärna vill att jag jobbar oftare där:) Sen efter de kom jag hit!

Det är alltid lika kul att komma hit och bemötas av alla trevliga och söta arbetskamrater, jag mår bra GOD BLESS!
Idag är det personalfest här, ska ner till frihamnen 16.30 och börja fixa o trixa, bli sminkad 17.45 sen är det full rulle, hjälpa artisterna i sin loge (kan inte avslöja några namn här, top secret)

Ska bli jävligt nice!! Köpte en klänning på hm igår som jag nog ska ha...men en skönhet passar ju i allt so do i :) :)

ikväll blir det nog att jobba till 03:00 sen hem o sova, snarkar inte så alla vet....imorrn vet e fan inte vad som händer men min regionschef Jan vill att jag kmr o jobbar på willys lite för han har ju saknat mig såååå, och han är äldre så nej det är inget där utan han tycker jag är VASS :D hahah


Har så mkt jag vill skriva men sparar mig tills kanske inatt när jag kmr hem :)
Längtar bara så jävla mycke tills nästa vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag käka lunch, mammas goda lasagne :) jag älskar min mamma o pappa! ♥ ♥
det borde ni också göra, älska era föräldrar!

puss o kram från linda


RSS 2.0