Satuday it is

halloj!
Igår så kom Danijela hit till ulriksdal med sin dotter Andjela. de va ett tag vi träffades med barnen dem var så söta ihop när dem sprang runt o lekte o kaosade o skrattade =)
Vi gick sedan upp till mig med killen och jag började laga mat till dem.
Efter ett tag så kom Eyobel förbi med Jojo. Jag o Danijela nattade ungarna så jag o killen kunde gå ner o köpa chips godis glas o läsk till alla tjockisar som va hemma hos oss :D
Det slutade med efter typ 2 timmar att jag o Danijela somnade på soffan o vaknade upp nästa dag, sålänge varade fredagsmysen för oss hahaha.
Vi åkte in till solna c idag med kidsen för sötisen Andjela fyller 3 idag så vi drog till donken för o käka men andji somnade på bussen så Lionel fick käka själv =)
Runt 2 så drog Danijela hem med andji och jag drog till kista med Lionel o skulle byta storlek på skorna som jag köpte igår till 36.
De va så kul idag när jag gick runt med Lionel, för han gjorde ansiktsmålning på donken. Näär han satte sig på stolen för o bli målad så frågade kvinnan som skulle måla han va han ville och han ba jag vill va en stoooor lejon aaaarrr haha thats myboy =)
Från kista så kom min man o plockade upp oss och åkte hem.
Lionel somnade för cirka 20 min sen och jag sitter o kollar på family guy=) Snart så kommer baaaby o sällskapar mig.
Runt tolv så kommer selma komma hem till mig. Får se va vi hittar på kanske träffar upp Dania o Sibel senare :D
Nu måste jag ner o öppna porten till Admirooo :D
Hoppas ni får en underbar lördagskväll...pusspusss

Tjaaa bloggen!

Idag så träffade jag Danijela och kollade lite på kläder o skor. Jag kammade hem ett par skor dåååååra :D
Efter det så åkte vi till hagalund och träffa Lollo och käkade där på resturangen i centrum.
Sen så va det dags o hämta Lionel från dagiset <3. Så nu sitter jag o Lelle softiiinerar, ska nog ut en sväng med sötisen =)
Här e mina dojjooooor :D

Friiday

Tjaa bloggen!
Kom hem för en timme sen från lionels dagis, fick skjuts av min baby som va påväg till sin träning.
Sitter o kollar på teve nu ska strax ringa till sibell o selma. vi ska in till stan o shoppa lite =)
Jag ska köpa en halloween dräkt till mig och Lionel och vinterskor till oss båda...det vart inte av igår.
Idag är det fredag och vet inte vad som händer..men en sak e klart...jag ska sätta på den dräkten som jag kommer köpa till lionel och ut o plinga på hos grannara och ba GOOODIS ELLER BUUUS hahah :D
Ska fixa till mig nu lovar att jag lägger ut en dagens idag :D

Idag

fyller min bästa bästa saknade vän HELEN år!! Hon är Lionels gudmor men hon bor i london. önska jag kunde va med henne nu o fira henne. hon flyttade till london 2008 augusti och saknaden är eeeenooorm!
Min och hennes relation är vääldigt unik älskar verkligen henne och vi båda ser verkligen upp till varandra.
Blev så nere när hon flyttade men hoppas hon flyttar tillbaka nu snart!
Idag så ska jag kanske dra in till stan snabbt och träffa min moster och köpa vinterskor till sötisen Lionel.
Skulle ringa o väcka henne men hon vägrar ju o svara haha.
Lika bra har världens mensvärk (hate it so bad). Och ska även åka idag efter kl 6 o träffa kvinnan och snacka om angående plåtningen av fotografen Daniel Fridell på söndag. Jag ska även testa olika underkläder som jag ska ha på mig när jag blir fotograferad.
Ska kolla vidare på Biggest loser nu ciaoo

118 800

knäcker...hahaha skickade till dem Vem är Sharon Melody Ghebtzawi och dem skicka: Sharon är vad man här på 118800 brukar kalla för PANGBRUTTA en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg och söt och sexig hon har även alla paddlarna i vattnet vilket är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hennes hand skall skatta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort och tjäna massor med stålars! Mvh 118 800. hahah där ser man :D
Nog om det. idag gick jag hem efter att jag lämnade Lelle på dagiset och farsan ringde upp och han ville jag skulle följa med han o byta till vinterdäck o kolla på bilar. Han har dessutom lovat mig o köpa audi a1 när jag har skaffat mitt körkort så vi åkte förbi audin i järva krog o spanade in den =) and i loooove it!
Vi va förbi mercan i akalla och pappa vill köpa en s-klass merca men den han ville ha fanns bara i grå han vill helst ha den i svart. Efter att vi hade kollat på bilar så åkte vi o hämtade Lionel från dagiset.
Snaaart kommer killen hit o ska sällskapa mig o Lionel i misss him sooo much!
Så nu softar jag hemma med Lelle men han e helt innte i bolipompa =) Ska strax börja laga mat oxå.
Hör sen snyggingar pösss på rumpan!

Aik vann!

Helloo everybody.
Igår så vann ju aik med 2-1 jippiiee :D Jag, Selma, ilham, nelly, robin o biniam va ju i offside o kollade på matchen och käkade där. Tog några cider oxå med selma o nelly =)
Fick sms igår från modell argenturen hon ville jag skulle plåtas med en artist i underkläder..hmmm e lite tveksam fortfarande. Har snackat med killen och han tycker inte jag ska göra det om jag inte känner mig bekväm med det och de beror på hur vågade bilderna äär och vart dem kommer hamna. ska dit imorgon och snacka med dem lite mer om det. Så får väl se va dem säger.
Killen landade nyss i arlanda snaaart kommer min baby hem =) de e så sjukt han bor 10 meter ifrån mig och vi har snart vart tillsammans i 6 månader och vi ses vaaaarje dag utan o överdriva och vi e föör beroende av varandra =) But i like it!
Ska ner o boka tvätt tid nu ciaoo!

Tjaaaaaaaaaaaaaa!

Igår så jag hemma bara med Lelle (Lionel) och städade huset. Morsan e ju i eritrea och har vart borta nu i 3 veckor och hon kommer få panik om hon kommer hem och det är stökigt. Så jag försöker damsuga o skura golvet varann dag. hon kommer dock 8:e november men man vet aldrig med henne om hon kommer hem tidigare =)
Idag så åkte killen på borta match i halmstad dem kommer hem imorgon runt 2. Saknar honom redan <3
Ska kolla på matchen i offside med selma som jag ska möta i solna kl 7 =)
Har lagat mat till Lelle o pappa kycklingfile med fetaost instoppad med krämigsås till mmmmm sötisen sitter o smaskar i sig det nu <3 :D
Ska passa på o duscha nu o göra mig ordning så hörs sen...kaaanske hinner lägga in en dagens sen
pöss på rumpan!
AAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRR

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!

Learn from yesterday. Leave for today and hope for tomorrow.

tjaa!
Sitter o kollar på teve med sötisen Lionel. de är så mysigt o va inne när de regnar ute.
Igår så va jag o Lionel o farsan i pris extra o handla. Sen så va jag hemma ba hela dan. hade lust o göra nått typ träffa tjejerna o ta nån drink i söder eller nått men de slutade me att jag va ba hemma med killen o kollade på serien spartacus som jag hade laddat ner. den e så gryym.
Killen kommer strax och vi ska nog fortsätta titta på den.
Vet inte vad som händer senare, brorsan är nu i offside vi kanske åker förbi ditt senare o kanske käkar där =)
Jag skulle ju tattuera mig i augusti men tattueraren där på lilla gatan kastade ut mig o killen, dania, eyobel o robin för han tyckte vi störde han...sjuk snubbe dem stod ba där o ville kolla på!
Vi åkte efter till lifestyle o bokade tid där den 6:e men typisk mig så gick vi ditt andra dan hade av nån skum anledning trott att de va den sjunde hahah. ba jag som kan göra såna sjuka saker.
Skulle ha tattuerat in min rubrik som jag har nu på magen och på handen 7:e februari och stjärna på örat.
Men får lägga undan pengar nu så jag kan boka om ny tid.
Jag ääälskar tattueringar, tycker det är så jäävla snyggt !
Har redan 4 st och ska göra 3 st till!
Ska ta o duscha nu byee byee

U make me sick

Tjaaa alla glada o fina!
Today it is fridaaaay och fredagar för mig e enkelt och består av massa godis o chips o dip o läsk mmmm, ska strax ner o möta killen o handla allt.
Idag så blev jag väckt av farsan och han sa att det är snö ute gissa om jag blev glad eller inte !!
Alla mina vänner o familj vet att jag äääälskar julen och allt som har med julen o göra blandannat snööö !
De e så mysigt när det är helt vit ute och hemmet doftar peppakakor, mandariner och julgranen som lyser så fint =)
Iallafall så va det upp o hoppa som gällde efter pappas samtal o gjorde lite snabb frukost till Lionel sen lämnade jag han till dagiset. Han va så gullig när vi höll på o gå till dagiset. TITTA TITTA maaamaa de e snöööö de e fiiiint tycke jaaaa ! Lilla Lionel <3
Efter att jag pussade han hejdå och va påväg hem så ringde miss Dania upp och ville luncha o gå runt i sollentuna centrum. Hennes lokal ligger i sollentuna som ska öppnas nu på måndag så de e mycke som måste göras.
Åkte till henne och snubben som va där i lokalen som skulle fixa hennes golv sa de skulle ta 2-4 timmar.
Så vi åkte till spånga till hennes morbros verksta, för som alla bilägare säkert gjorde idag så e det dags o byta till vinterdäck.
Vi va där i en timme tills det blev klart och åkte tillbaka till sollentuna för lite shopping (mee likee)
Jag köpte en fin vit tröja från hm och fingervantar och dania mascara o mössa =)
Sedan va de dags för lunch...seriöööst e fortfarande i matkoma och vi åt typ runt 1 tiden men gott var det!!
Hoppas ni får en underbar fredags kväll ska ner o möta killen nu byeeebyeee !

love yoou.

Tjaaa.
Kom nyss hem med killen från kista. Skulle köpa en svart höstjacka men den va heelt slutsåld överallt (buuhuu) så de fick bli en grå..den sista oxå i xs =) Lägger upp bild på den imorgon!
killen o brorsan gick ut nyss vette fan va dem ska göra men dem kommer väl strax tillbaka för killen köpte med sig mat på hemvägen som han inte änns hunnit ta tugga från.
Så just nu sitter jag själv o kollar på lyxfällan..fyyfaan säger jag bara hon är 23 år och lever på massa kredit hur illa e inte det !?
Asså stör mig på människor som tror dem ska leka lyx köpa massa prylar o kläder som dem egentligen inte har råd med och ska gå med näsan upp i vädret. BIG NO NO.
Men men ska in i köket o ta fram nått gott såå hörs sen snyggingar!
Dagens outfit
Tröja: Gina
Jeans: Cheap monday
pösss

Tjaa bloggen

Ett tag sen...i knooow ;D
Idag är det torsdag...och vi vet ju alla vad som blir till middag på torsdagar...joooo PAAANNKAAKOOR :D
Kom hem för en stund från Lionels dagis ska snart ner till vivo och köpa mjölk o glass så jag kan börja laga.
En fråga ska man ha på sig sin vinter jacka eller whaat, de e skit kallt ute juu!
Ska till kista senare med Leo robin o min man =) ska kolla om jag hittar nån varm höstjacka för jag vägrar ju o sätta på min fjällis nu va händer sen då när det blir tio minus ute då e det kört.
Hörs sen snyggingar
Bless

RSS 2.0