GOTT NYTT ÅR ALLIHOPPA !!

Shiiit de e den sista dan på 2010. Vad har hänt under 2010?? Allt har gått så fort. Lionel har växt så de knackar. Jag har lyckats hitta my love <3 8 månader snart!

.

Idag ska jag va hemma med familjen o fira nyår. Kommer komma över några släktningar hit och de blir ingera o skumpa haha de diggar vi =)

.

Hoppas Lionel håller sig vaken så han får se alla fyrverkerier o fira tolvslaget =) Sofias familj har hyrt lokalen i bagis så ska ner dit efter snabbt o träffa tjejerna. För imorgon blir det club shukorina så vi går all in imorgon i söder istället =)

.

Nu ska jag hoppa in i duschen o börja göra mig ordning.....Ha en underbar lyckad nyår allihoppa med era nära o kära så ses vi 2011 ;)

mucho muchooo loooove!!


TJAA BLOGGELITOOO

Idag har det vart en "luugn" dag. Jag sov ut ganska mycke men blev väckt då och dåå av Lionel o min morbrors söta son temesgen som snart ska fylla 3. Dem sprang runt o lekte och hade det mysigt <3 När jag hade vaknat upp helt så va de lassange färdig lagad av kock mästare Aman (min morbror), Satt o hade en mysigt middag med alla. Sen va de dags för mig o åka iväg till flempan. Hade tid kl 6 då jag skulle fixa design på mina naglar. Stressade ihjäl mig o åkte hela vägen diit....och när jag vääl kom fram så va det stängt. Tänkte what the fuuuck hon sa ju kl 6. Iriterad eller vaad. Åkte sedan in till stan o mötte upp Negin Yaffa o Feleg vi skulle dra o käka på rice i östermalm torg. När jag väl hade kommit dit så ringde Danijela mig o berättade att Barbara hade försökt under dan  nå danijela o fråga henne om hon kunde nå o mig o säga kl 17.00 istället. Men icke sa nisse de kunde inte danijela för hon hade fullt upp med kunderna idag.
.
.
Skulle fixa dem som sist till min födelsedag.
.


Iallafall vi hade en myysig middag på rice och åt en massa. De va sooft föör vi snackade verkligen om alllt o då menar jag verkligen om aalllt mellan himmel o jord. tummen upp dära. Runt tio så drog vi vid stängning och vi tog tuben hem. Sa hejdå till negin då hon skulle vidare till vällingby. och jag lyckades få med mig yaffa o feleg till ulriksdal så vi kunde snacka mera och dem tog bussen tolv hem istället. Tack för idag fliiickoor!

Nu ska jag öppna chips påsen o fixa dip och sätta på en grym film.


tjaa !

Har rast nu från jobbet. Sista dan idag fiiiiiiiiiiinalyyy ska hem strax o möta min kille <3
Jag vet att jag suger på o uppdatera mig men nattjobbet har tagit mitt liiiv hahaha
.
.
im out

Nyvaken

Två dagar till sen e de slut med nattjobbet. Finally!
När jag vaknade så va de heelt tyst i huset. Jag ba whaat the fuck men sen så kom jag på att Lionel sötnosen e med min morbror i mulle meck <3 Hoppas dem kommer hem snart så jag kan gå honom en baamse kraam!!
Igår så skickade tjejen från blocket sin moncler jacka via internet giro, hoppas jag har den till nyår men med den oturen som jag har så kommer den nog komma efter de.
.
.
.
Älskar pälsen!
.
Men men ska vakna upp till liv nu skriver mer sen!

271210

Goddag alla fina bloggläsare, och även alla haters! mohaha
Min helg har vart heeelt underbaar!
Lördas så va vi ba hemma och myste och åt massa mat från julafton =) Killen va hemma hos oss oxå <3
Helen min BFF som e här från london va oxå här på besök och gav Lionel sin julklapps present !
Senare efter ett tag så va gudfadern till Lionel här, Eyobel. Vi satt allihoppa i köks soffan och kollade på aladin efter att jag o Helen badade Lelle sötnosen.
.
.
Runt nio tio så va det läggdags för sötnosen och vi satt senare o umgiks o hade de skoj.
Helen drog runt halv tolv, hon drog medans jag va hemma hos killen så jag missade henne =(
Under natten så gick vi hem till mig och deckade hårt men baby va tvungen o gå tidigt men han kom sen tebaxs runt 4 o väckte mig <3 Jag jobbade natt igår men va där ba till ett sen så drog jag hem till killen och slaggade dirren.
Kom hem för ett tag sen. Min morbror har tagit med sig Lionel hem till han så lionel kan umgås med hans söta kusin Temesgen. Så jag kan få vila lite, för Lionel e ledig denna veckan från dagiset.
Ska inte somna om nu än ska sova sen runt 2-3 sen så kommer Mr A och ska väcka mig så jag kan göra mig ordning och åka iväg till jobbet.
.
Ska ner till vivo och köpa massa sötsaker har fått värsta abbsen haha. Hörs sen snyggingar!

Gooood juul!

Allihoppa!! hopppas ni har haft en uuunderdunderbar dag me era nääära o käääära!
Idag så vakna jag upp o passade på o tvätta kläder på morgonen medans mamma o moster och morbror min körde fullt ös i köket.
Mr A kom förbi mig idaaaaaaag han kom ju hem idag fyyfaanemeej va jag hade saknat han!! Han kom runt tolv ett. Vi kollade på julkalendern me lionel den fina o robin o eyobel. Sedan så öppnade vi presenter och jag fick samsung galaxay s :D nööjd som faaan och lionel fick öppna sina presenter har spelat in hur hypad han va så ska försöka lägga upp videon. Sedan va de daaags för maaaaaaat fyyfaaan de har gått timmar och jag ligger fortfarande på soffan och degar.
Nu har vi laddat ner fuuullt me filmer. vi ska ha en riktig filmkväll. Ska senare till statoil o köpa chips massa dip godis o allllt :D
Nu ska jag ta en powernaap, ha en underbar kväll allihoppa!!!

nuu

ska jag in till stan...myy good jag känner mig som en zoombiee. wish me luck nu när jag ska handla alla julklappar !
PÖSSS
.

tjoohoo

har jobbat natt och åkte hem o väckte sötisen o lämnade han på dagis och e hemma nu VAKEN och har softat ett tag. Myy good aså va jag vill ba slaggaa fett nu. men tyvärr ska in till stan strax o köpa julklappar strax. jag vet verkligen sista minuten but heey bättre sent än aldrig liksom :/
Här är e bilder på lionel från imorse innan jag lämnade han.
.
.
My boodyguard =)
.
.
Blicken från maami =)
.
Ska gör mig ordning nu för stan

Heeej alla mina underbara troogna läsare :D

Jag har försvunnit jag veeet men de e för att jag har börjat jobba natt nu sen i söndags. Jag har det helt ok. Men man har fan inge liiiv! Jag vaknade nyss och ska ta tåget sex. Jobba till 6 på morgonen sen hem väcka Lionel sen lämna han på dagiset sen heeem o sova...myy goood asåå.
Men har tur..jobbar med en killkompis som jag jobbade med förra året...har ofta tur när jag har jobb där lyckas alltid hamna i samma grupp me nån jag känner.
.
Iallafall killen e fortfarande i eypten och jag döööör saknar han som fan! Han kommer hem på fredag morgonen och jag ska inte släppa iväg han nåånstans!!
.
Helen kommer oxå snaaart min bästaste bästa tjejkompiiis ska träffa henne på torsdag i hope. E ledig från torsdag till söndag sen börjar helvetet igeen!
.
Har fått samsung galaxy mobilen som en tidig julklapps present från min underbara mami, ska försöka lägga upp bilder från jobbet under natten.
.
SHOOO!

.

Mår inge vidare. har världens huvudvärk. tappar rösten då o då o fryser sönder mig.
Vaknade ganska sent idag, pappa va med Lionel på morgonen för jag mådde skit. Väntar på brorsan som ska komma hem med chips o dip o fanta. Han ska firas ikväll men jag kommer hundra procent va hemma idag o vila, för jag börjar ju jobbet imorgon.
.
.
pusspuss

TOMT

utan dig babe. Och vi pussade o kramades hejdå för 2 timmar sen! Och saknar dig redan! om 5 fucking dagar ses vi älskling <3
.

.
Efter arlanda så blev det drive in på donken för jag hade läka tid idag kl 2. Vi hann precis och jag hann äta upp min bigmacmeny innan läkarn kom. Efter det så va det dags o checka ut Lionel från dagiset (hahah checka ut).
.
Sitter hemma nu o kollar på simpsons med Lelle. <3 Idag blir det pizza till midda.
De gillar vi jajamensan !

tjaa bloggen

fan va jag känner mig rostig! Ont i halsen, feber på köpeet buuhuu och jag ska ju börja jobba natt nu på söndag hoppas jag frisknar till mig tills dess.
Uppdaterade inget igår va ganska upptagen. i Onsdas så drog jag o tjejerna in till gamla stan till after och tog en drink o firade meral lite smått.  Vid två kom min baby, biniam david o plockade upp mig o sofia. Vi åkte förbi rissne donken o käkade oss mätta sen så drog vi hem. Baby följde med mig hem o vi va vakna till 5 o hade pillow talk. Älskar det. Vi vaknade av att Lionel sjöng o skuttade i rummet. Och jag gick upp o gjorde frukost och promenderade till dagiset. När jag kom hem så duschade jag snabbt o somnade om med admir igen.
Vaknade runt 14.00 gjorde mig ordning och jag åkte till hallonbergen och fixade mina naglar. Admir hämtade upp Lionel från dagiset för mami o robin skulle komma hem halv 4 fyra.
Direkt efter naglarna så åkte jag till stadshagen mötte upp Mikal Negin o Yaffa och vi promenerade till karlbergsslottet. Vi skulle jobba där bakom baren, militärerna hade julbord slash avslutning.
Det va skiiit kul o alla va suuuper trevliga!!
Vi delade upp oss, jag o mikal stod bakom en bar och negin o yaffa jobbade på en annan bar. Så nästan 70 % av alla som kom o beställde trodde jag o mikal va syskon och vissa tvillingar =)
Senare efter middan så jobbade vi ihop alla 4. Och dem hade nån slags av teater efter middan men dörrarna va stängda så vi kunde inte se. Men de kom upp 2 män som va maskeradklädda hahah fan va vi doog av garv när dem kom upp för trapporna. Vi ba eeeh what the fuuuck is this!
.
.
Dem va aasskööna! Drinkarna som dem håller i fick dem av mig för dem ville ha gratis groggar. Och ingeting i livet är gratis. Sa att dem får pussa varandra på munnen och de tvekade dem inte alls på. haha bäästaste.
.
Efter teatern så va det fullt ös och vi tjejer jobbade ihop och de va riktigt stress. Jag slog i knät på en vagn och har fått bula o haltar typ nu. Vi stängde baren tolv. Efter de så plockade vi undan allt, de tog oss nästan en timme. Kl ett så kom admir biniam david o morre o skulle plocka upp mig. Och Linda o meral kom o skulle skulle köra hem negin yaffa o mikal.
.
.
Karlbergsslottets egan heta bartender fliickor!
.
Hahaha när vi stod där ute o skulle säga hejdå så kom det en militär kapten och frågade om david kunde köra han till Bro och att han skulle få 700 kr för det. hahah så morre fick ligga i bagageluckan. Och så släppte dem av mig o admir och körde honom till bro. han va fett skön.
Jag o admir va uppe till 5 sen va det dags för han o gå hem o sova för idag så åker david o han iväg till eypten o ska va borta i 1 vecka buuuhuuuu kommer sakna han som in i heeelvete!! Vi har vart på g i 3-4 månader tillsammans snart 8 månader o aldrig! har vi vart borta från varandra mer än 2 dagar. Och då har det vart för han har haft borta matcher. Och då har det vart pain o saknaden har vaart eeenorm!
Baaaaaaaabe hur fan ska vi klara oss nu!
.
Ska ner kl 12 morre ska köra admir david mig o biniam till arlanda...kommer inte kunna släppa honom :( !!!
Uppdaterar mera senare efter vi har lämnat dem ska kolla på våra bästa år nu....

Nu ska jag hämta min underbara sötaste pojke Lioonel <3


HAHAHAHA

Hemtelefonen ringde...danijela o sofia va på linjen. Sen så kopplade vi in david. han ba abeej heeta linjen haha. Sedan så kopplade vi in morre 4 pers i linjen. Sen så kopplade vi in admir hahah 5 pers !!
Fett kul alla pratade i mun på varandra och garvade. Tror vi ska alla dra till Oleayrs kista o spela bowling typ.
Meral fyller ju oxå  år idag GRATTIS GUUUMMAN! Hon ville dra till after i gamla stan för att hon slutar halv elva och olearys kista stänger tolv. Får se hur vi gööör.

Godmorning!

Kom hem ett tag sen. va förbi vivo efter att jag lämnade Lionel o köpte me lite mat =)
Igår så va jag ba hemma med Lionel och lagade jätte god köttfärssås med pasta =)
Senare på kvällen så tog jag o killen o biniam o robin promenad till statoil o köpte massa snacks som jag o killen tog med hem o kollade på filmen dumma mej men jag somnade efter halva filmen typ.
.
Idag så ska jag träffa sofia, har inte träffat henne sen hon kom för hon har sovit o vart på massa ärenden. Men idag så ska vi lägga en liten reunion från La familia, får se va vi hittar på.
Negin kommer oxå nog förbi mig idag eftermiddag, hon ville träffa Lionel de va månader sen sist hon såg han =)
.
Ska ta en snabb dusch nu byeebyee

Ska iväg o gymma nu innan jag hämtaar Lionel från dagiset...peeeace!


Goodmorgon!

Idag fyller min kära broder robin 20 år !! woohoo...får se va vi hittar på för kul senare på kvällen. Kanske drar ut o käkar nånstans om inte mamma snålar me o laga ingera mm!
.
.
Igår va lionel såå söööt på luciatååget dem kom ut alla barnen o började sjunga o när Lionel såg mig mami o admir vart han heelt glad och ba stod där o log! Och jag ba sjuung Lionel, han har ju fan övar på låtarna hemma så ba stod han där o log...men han va nog säkert nervös..sötnoosen min. Iallafall vi drog hem o mamma till vivo så hon kunde handla lite och jag lagade laxfilé me ris o dillsås. Sen så blev de en mysig fika me safrans bullar me saft.
.
.
Sofia kom ju hem igår från london..o planeringen va att vi skulle hem till Linda o träffa resten av tjejerna o umgås men sofia va trött och hae vart vaken den senaste dygnen så vi ska ses idag istället. Men jag åkte dit iallafall och vi kollade på filmen Farsan..hade redan sett den tidigare på bio men de va kul o se den igen =)
.
Senare runt halv 3 kom admir biniam david o micke upp o skjutsade hem mig. Jag gick raka vägen hem o killen oxå för han skulle upp idag 7 o lämna in bilen på bilverkstad.
.
Märker att våra bästa år har börjat..hörs sen!

Nuuu

bäär det av till luciatåååget !
.

jädrans

jävla skit hahaha trodde jag skulle kamma hem jacka sen när jag ska lägga bud 22.45 på 1900 kr så fuckade min dator ur typ sen när jag försökte igen så stod det att de va avslutad. Ehh får ba köpa den från blocket nu i veckan!
Idag så vaknade jag o Lionel ungefär samtidigt åt mysig frukost tillsammans sen så promenerade vi till dagiset.
Ska strax iväg o tränaa ska ba fixa skön lunch innan =) och seedan blir de luuciaatååg wweeii =)
.
SHOO

baby im the one <3

tjaa. Håller på o haffa moncler jackan på tradera. Auktionen slutar 22.46 deeen ska bli min. Den ligger på 1800 kr nu två min innan ska jag lägga bud på 1900 kr och i pray that jag får den aså!
Idag så käkade jag o Leo middag. Åkte sedan snabbt förbi kista o köpte tomtedräkt till han. gissa hur hypad han blev aså. Jag minns förut när man gick i grundskolan när man skulle uppträda eller va med på lucia tåg man blir ju fett pirrig i magen. Lionel hela kvällen har baara tjatat om luciatåget imorgon. Och övade på låtarna oxåå jag själv har fastnad för låtarna. Ska ta massvis med bilder imorgon som jag kommer lägga upp från de.
Ska kolla på en dokumentär nuuu men håll tummarna att JAG får jackan....pössspöss!

shooo

tvätten e klar och jag ska fixa snart middag.
Igår så va jag fett seg heela dan eller hade en grov baksmälla. På kvällen drog jag hem till nelly runt tio och vi kollade på sex n the city. runt 2 tiden kom killen upp o plockade mig och vi va hemma hos han o hade det myspys. Kom hem runt 5 på morgonen...hittade robin i köket med mcdonalds käk. Dem va ute o firade biniam som fyller år idag och robin..skulle hängt med men mådde piss dåligt. Robin fyller år på tisdag så ska fira han ordentligt helgen som kommer.
Efter middag så tro jag att jag ska ut på en sväng med Lionel..ta lite frisk luft och så lionel kan leka av sig lite. Måste oxå åka in till kista o köpa jultomtedräkt till han för dem har luciatåg imorgon på dagiset =)
.
.
Halsbandet fick jag från världens underbaraste pojkvän i födelsedagspresent<3

.

jag har inte mått så här dåligt på länge efter en utekväll igår. vill inte dricka på ett tag känner att jag vill inte dricka alls. för min kropp tål helt enkelt inte alkohol. jag skäms så mycke för igår och man kan verkligen fucka till det för sig själv när man har en sån fuckad fylla. ska hem nu till nelly så jag kan tänka nått annat än igår

.

fan va skönt de va o tränaa idag. efter träningen så gick jag hem direkt o tog ett varmt avslappnad bad. Lionel va o lekte hos grannen. Sen så runt halv 8 kom han hem och sa att han va hungrig. Han åt jätte mycke till middan sen när jag gjorde mackorna till han så somnade han direkt typ. Han frågade snabbt om nappen men sa att jultomten har tagit dina nappar så får du julklappar istället. han ba ookejje mamma måånga julklappar. love it !
Nu sitter jag ba hemma o ska nog hit the bed snart..kanske går ut snabbt på promenad dont know.
-
shoo

julmust

is the shit. har druckit de typ hela dan. kom hem för en stund sen va o plocka upp lionel från dagiset med pappsen.
Idag ska jag tränaa de va veckor sen sist känns det som. så många människor som har sagt att jag måste gå upp vikt e för smal hit o dit. men de e inte lätt, va jag än gör på gymmet så går jag ner. och jag vill bygga muskler. aja skit i det. ska strax börja laga kyckling stroganoff me ris mmMm.
.
sååhär glad blev lionel när jag sa han skulle hjälpa mig laga maten!
.
.
<3
.
Kommer nog träna efter att jag har nattat han så de inte blir försent och sova direkt när jag kommer hem. Ser död ut i ansiktet för jag sover så lite. Och imorgon har jag det fullt upp på dan...ska fixa håret köpa nått till kvällen för e bjuden på födelsedagsmidda hos meral runt 6-7.
.

Balthazar.

tjaa..kom hem för typ en timme sen. va på söder med negin o tog en drink...vi skulle fika egentligen men va sugen på cider =)
Idag så hämtade jag lionel från dagiset halv 4. sötnosen sjöng typ alla lucialåtar när vi promenerade hem...såå duktig han e min lilla pojke. Han kommer rocka lucia tåget nu på måndag :D Vi kom hem o lekte o busade en stund. sen så lagade jag pannkakor till oss o killen. älskar pannkakor...brukar lägga en nypa kanel på smeten sen ska man äta dem me massa grädde o syylt mm!
.
Min mr e ute o spelar fotboll i denna sjuka kylan med grabbarna här nere...skulle va vaken tills han kom men känner hur mina ögonlock kämpar emot...kommer nog somna o bli väckt av han när han kommer med brorsan.
aja nu orkar jag inte mera goodnattt!

tjaaa

Hemkommen för ett tag sen från Lionels dagis. Idag har jag ba tagit det lugnt hemma. Gick hem till linda igår ganska sent o träffade negin =) hon har bott i 2 år om inte lite mer i london och flyttade tillbaka förigår. Senare så kom meral till linda efter jobbet. de va ganska mysigt vi satt där o hade det mysigt med massa snacks o chockladpudding med grädde mmm ! Admir kom vid 2 o plockade upp mig o negin och vi lämnade henne hem i vällingby. hahha vi kom lite vilsna när vi skulle lämna henne för hon har typ glömt bort hur man åker hem till henne med bil. så thank good för morres iphone4 som ledde oss hem till henne. Sedan så gick jag hem till baby och va där til halv sex på morgonen. Fattar inte hur jag vaknar på morgonen varje dag o lämnar lionel när jag sover så dåligt.
.
Idag såkollade jag lite runt på vinterjackor...ska sälja min fjällräven som e i bra skick på blocket.
Funderar på köpa denna fina jacka =)
.
.
Eller boomberang jackan den korta modellen.
.
Ska hoppa in i duschen nu medans Lionel kollar på simpsons.
bless.

071210

Ligger hemma på soffan. Ska snart fixa lunch =).
Ska ba softa ta de lugnt ville gymma idag men har inge ork alls. Ska åka pulka idag igen med Lionel, de e ju lite halvt träning höhö. Senare mot kvällen så ska jag träffa Sibel o Sophia o käka nånstans..friidays haha säger ju det jag e heelt såld på ceasarsalladen och kommer nog aaaldrig o tröttna. peppa peppa.
.
.
yuuumm...bild tagen från min bday i lördas.
.
.
Ska väcka brorsan nu han har läkatid...have a great day!

Faaan!

datan fuckade sig och jag hade skrivit en bok..helvete haha får väl för korta den!
Idag har jag ba sovit bort dagen (not good) drog in på rissne donken igår under natten så fick inte så mycke sömn inatt för jag lämnar ju Lionel 9 till dagiset. Hämtade lionel runt 3 från dagiset gick hem en sväng och mötte sedan killen o gebban ute o åkte pulka med han. fett kul <3 !
.
.
catchad på bar gärning...inte äta snöö älskling <3.
.
Kom hem runt halv 6 lagade mat till oss två och lionel somnade efter nån timma. Trodde de skulle bli lite halvt krig me hans nattande för har juu lagt nappen i bokhyllan men de funkar utmärkt och han behöver inte den när han ska somna...greaaat. Slipper han tandställning när han blir äldre :D.
.
Kom hem för ett tag...tog en promenad till statoil med Mr A och köpte med oss lite snacks för vi ska strax kolla på en film. va de blir för film dont knoow får se va brorsan har kammat hem. Men just nu e robin o killen nere i porten me grabbarna o softar. Kommer själv äta upp all snacks.
.
.
haha ska ner nu o dra dem i örat nu hörs imorgon snyggingar...pössss!

tjaa bloggen

ligger här i soffan och har vart fett seg hela dan....eller rättare sagt baaakis !Hade de så jäävla kul igår aså!
Kvällen började med att nelly dania danijela kom förbi mig och vi satt här allihoppa o fixade oss och drack lite smått...sedan tog vi in taxi till fridays sture o mötte upp resten av tjejerna...meral maria o linda.
Vi alla beställde den berömda ceasarsalladen haha skulle kunna trycka i mig en nu. senare så kom grabbarna uuff va många grabbar de va asåå...de va max nisse erik partrik 2-3 vänner till dem sen admir biniam eyobel david mike miro kaleb adam en vän till adam :D vi va många jag har säkert missat nån!! Vi alla började diskutera lite om vart vi skulle dra och kom fram till att vi skulle testa sture men de va föör lång kö så vi drob till amba. och david äkta maaan som han e så jobbadehans  killkompis som väktare och  tog in oss alla direkt och vi va 16 pers...herregud aså va fint vi glassade in! Och baby min drog in champange helrör taaack babe...blev så full men fick en bra fylla. vilket resulterade baksmällan som jag fick idag.
Kan fortsätta skriva hela dan hur kul vi hade men jag orkar inte hahaah.
Eyobel kom nyss förbi och han snackar om hur full jag va igår o vad som hände lite under kvällen haha...älskar när man har så minnesluckor och dagen efter så fylls dem haha :D
Ska möta älsklingen strax eller han ska nog komma hit sen ska vi dra ut o käkaa. peeeeace
.

Min födelsedags klänning!

Häär e den, hittade den från nätet nyss!!!
.
.
.
bad min brorsa förut o åka in till kista o köpa den åt mig och nu e den köpt !!
.
MANGO 1299 riksdaler gick den på :D

<3 tack för alla gratulationer !

Kom nyss hem. Lionels dagis va stängt idag pågrund av planering inför luciatåget nu på måndag. Så vi båda vaknade runt tio och åt frukost o kollade lite på teve. Sen så mötte vi upp danijela på pendeln och tog tåget tolv mot flempan. Jag brukar ju fixa mina naglar i hallonbergen men julia kan inte göra design så skulle fixa zebra design där danijela fixar sina. Bleev väldigt nööjd! Ska ditt vaarje gång efter att jag har fixat mina naglar hos julia o sedan fixa till dem med danijela efter när hon  ska fixa singa =) Iallafall efter de så mötte vi upp katja där för hon pluggar i södertörn och vi åkte tåget hem tillsammans. På tåget påväg hem så ringde eyobel o frågade om han kunde va med lionel så vi hoppade av ulriksdal o lämnade Lionel hos eyobel och tog nästa tåg in till stan. Där träffade vi killarna admir biniam o robin dem va o klippte sig och jag kollade runt lite inför imorgon.
Nu väntar  jag  på mamma ska komma hem me min absoluta favorit tårta prinsesståårta mmm =)
sen så ska jag nog va hemma o ladda inför mitt firande tomorroow !
.
.
Såhär blev mina naglar idag! inte värdlens bästa bildkvalite men heeeta ellerhur ! =)
.
..
.
Ska natta lionel nu byeebyee!

JAAAAG FYLLLLER ÅR IDAAAAAG!!!!!!!!!

Shoooo.

in to the city

såhär ser jag ut idag =)

10.18

helloo ! Sitter hemma o värmer mig me varm oboy o kollar på rachel ray show. ska in till stan nu snart med killen o brorsa o möta upp dania. ska leta efter födelsedagsklänning måste hitta en idag för jag kommer inte hinna imorgon för jag ska fixa mina naglar enda bort i flempan. brukar egentligen fixa mina naglar hos julia i hallonbergen. men ska göra där dani gör ba design på naglarna..ska göra på zebra fläckar....komer nog va niiice. Igår så va jag ba hemma o latade mig och tvättade kläder så jag inte behöver oroa mig o tvätta på söndag. kommer nog va gaaalet bakis :P
.
.
.
tröttmössan? eeh jaaa
Jag fyller år imorgooon! wwwiiieee

RSS 2.0