Shopping

Här är mina nya bästisar :)
Nelly
.
.
Scorett
.
.
Sneakersnstuff
.
.
Scorett
.
.
Och här e lite utav kläderna som jag har köpt. Sötnosens kläder ligger i smutskorgen men de e dem han har haft på sig i veckan o veckan innan :)
.
.
Vill hitta människan som sydde dessa! Första gången jag har hittat jeans som sitter som smäck på mig :)
.

.
Pälskragen är från salt och koftan från gina :)
.
Sen så har jag köpt svarta leggings, de kan man aldrig ha nog med. Underkläder lite smycken o blusen som jag hade på mikals middag. Och leksaker till sötnosen men gud vet vart dem e nu hahaha. Sötnosen ligger o sover fint nu. Pappsen e hemma så jag funtar på o gå till gymmet o träna lite. Vene äns om jag kommer in tror de har gått ett år, måste nog förlänga bindningstiden. Skriver mer sen, pösspöss

Godmorning sunshines!

Igår mötte jag o sötnosen upp frugan med hennes dotter o drog hem till henne. Gick dit ganska sent runt halv åtta, o Lelle brukar ju sova kl 8 men han ville så gärna träffa andji. Medans vi mammor babblade i mun på varandra så busade ungarna och lekte. Kl blev väldigt mycke och de va dags för mig o sötnosen o gå hem. Men innan det så kom killen o brorsan förbi och vi gick upp till oss tillsammans :) Lionel somnade direkt, han va jätte trött redan innan vi mötte upp andji o dani. Killen o jag satt bänkade framför teven och myste :) Han drog hem efter nån timma för han har träning idag liksom.
.
Imorse så vaknade jag av alarmet, trodde sötnosen skulle sitta uppe o kolla på BK men han låg o sov älskling miiin! Han somnade elva igår kväll, så när jag väckte han så sa han sluuta mamma jag har inte sovit klart hahaha. Men han gick upp efter en stund och vi gjorde oss i ordning. Gick förbi vivo o köpte lite matlåda med massa gott ti sötnosen för dem promenerar till skogen varje onsdagar på hans daycare. Killen plockade upp mig o L och vi fick skjuts dit :) När jag komer hem så tänkte jag för mig sj vafan ska jag göra idag, har ju gjort alla mina ärenden och gå runt i centrum tänker jag icke göra för jag måste chilla me o shoppa aså! Beställde igår två par skor, dumma sharon, hahaha men de va ett par air max o klackar :) Jag vet att jag har lovat o visa er de jag har shoppat men min kamera på luren e inte de bästa kvalite så ska ta o använda brorsans iphone sen :) Ska hoppa in i duschen nu höres senare, tjaatjaaa!
.
.
Bild från yesterday
.

Hej allesammans!

Mötte upp killen o gibo innan jag drog iväg till ABF, de gick ganska fort. Trodde de skulle ta sån tid för jag åkte ganska sent. Ville gå förbi solna c en snabbis för de kliade i fingrarna men jag vet att skulle jag gått in så skulle jag komma ut med en påse. Så jag åkte tillbaka till ullkan o mötte upp killen min :) Vi softade en stund innan kl blev 3, sen så åkte vi o hämtade gullungen! Jag o lelle mötte upp brorsan och killen gick hem för en powernap. Nu e jag o sötnosen hemma och chillar grovt, deppig väder så de blev inge lek idag i lekparken. Känns lite skumt, e van o va ute med han sen komma hem o laga middag sen efter ett tag läggdags. Så känner mig ganska rastlös. Vi tog lite bilder, men sötnosen fick nog o e helt inne i simpsons. Kanske ska passa på o ta kort på allt jag har shoppat den senaste veckan, men de lägger jag upp i nästa inlägg. Pöss o hej leverpastej sålängeee
.
.
.
.
.
You are my passion, my life, my love. Without you I would have no reason to live. All the stars in the universe could not replace what we have together.
You are the sun in my day, the wind in my sky, the waves in my ocean, and the beat in my heart
I LOVE U!

You make my life worth living <3

Helloo! Sitter hemma o kollar på våra bästa år nu :) Är dock fett trött, kom hem fyra inatt från killen och vaknade halv nio imorse! Åkte ju till sollentuna igår med sofia, skulle köpa mina mediciner. De gjorde jag men jag shoppade en hel del. Måste fan ta o sluta shoppa mer, jag vet att jag kommer förlora sofia som vän om jag fortsätter för hon har fått nog haha :P
.
Brorsan hämtade gullungen från dagiset och jag mötte upp dem och vi hängde lite i skolgården med sötnosen. Sen drog vi hem och va hemma en stund innan vi gick ut jag o lionel o mötte upp min underbara kille <3 Han sprang runt med honom o busade o lekte i lekparken i plaskis. Älskar mina underbara pojkar! :D. Gibo kom efter ett bra tag till oss o vi hängde lite. Kl blev mycke o jag blev fett hungrig och grabbarna med. Så vi gick till vivo o handlade allt och sen när vi kom hem satte jag igång maten och lagade till oss o hela familjen :D
.
.
Lax med dilsås över och kokt potatis o halloumi vid sidan och självklart grekisksallad, mmm :D
.
När vi väl vart klara o mätta o belåtna så drog grabbarna ut o jag nattade gullungen :) Sen så kollade jag på barca matchen med brorsan. Mötte upp killen efter o vi drog ti rissne donken, blev så sugen på milkshake. Sen så gick vi upp till han och kollade på film <3
.
Dagens planer är att jag ska efter våra bästa år dra till ABF. Ska fortsätta kolla nu, skriver snart !
.
.
My angel <3

There is only one way to happiness and that is to cease worrying about things which are beyond the power of our will.

Tjaaa, goordmorgon på er! Yesterdaay så va de ba chill här i ullis med sötnosen min :) Vaknade ganska sent för pappsen va uppe med gullungen. Efter ett tag så vaknade brorsan och vi åt frulle o vaknade upp till liv. Gebban o chris kom förbi oss för dem skulle kolla på fotbollsmatch. Men vi drog ut efter ett tag för de va ganska soligt ute. Älskar o va ute med Lionel o få se han leka runt o busa, får ångest om han e hemma instängd hela dan.
.
.
Ronaldooo kommer o fintar av messi
.
.
Roonaldoo kämpar ut mot slutet o försöker lägga in den i målet med misslyckas
För messi är det självklart inga svårigheter för han
och han tar bollen och är bestämd för o göra mål
.
.
Meesiiii kommer in sj på mål ooo han sätter in den i kryset, viiiiilken stjääärna äkta prooffss :D
.
Hahahahaa! Vilken stjärna Lionel är asåå  :P hahaha gibo o sötnosen lirade boll ett bra tag sen blev kl mycke och de va dags för midda, så vi gick till torpet pizzerian o beställde mat :)
.
.
Busungarna :D
.
Efter maten va klar så drog vi upp till oss o gamade :) Eyobel ringde efter nån timma och ville komma förbi en stund o leka med sötnosen. Men pappa brukar ju ta Lionel till donken eller max varje söndagar men han hade redan käkat så han fick äta glass istället. Eyobel hakade på med pappsen o sötnosen och drog därifrån dit han skulle.
.
.
Medans sötnosen va med papi o eyobel så passade jag på o färga gibos hår. Färgade han i skolgården hahha o de blev den färgen han ville. Grym e jag eller vad, han ville bli typ röd/brun. Kanske ska satsa eller !?
.
.
Killen kom förbi efter hans match, grabbarna skulle spela fotboll i pitchen. Satt där o kollade på medans jag väntade på pappa som skulle komma med gullungen. Han kom runt nio och han sprang in i pitchen o kramade om killen och spelade lite fotboll. Men kl blev mycke och de va dags för Lelle o sova. När vi kom hem så somnade han på dirran. Snackade med soffiprop efter och vi bestämde oss för o ta en mini promis här i området.
.
Imorse så blev jag väckt halv åtta för dem borrade utanför oss, my god orkar inge mer. Dem har hållt på typ hela sommaren och dem blir inte klara förns oktober :( Jag o sötnosen åt frulle tisammans och kollade på BK och promenerade ti daycare. Alla hans kompisar sprang fram till grinden o ba wwaaawww lioonel va har du gjort med håret, va cooolt. Och sötnosen blev såå glad när dem gav han komplimanger :D
Nu är jag hemma och kollar på våra bästa år, ska åka ti sollentuna med sofia och köpa mina mediciner o kolla runt lite :) Byeebyeee

Saturday

Helloo! Hoppar in direkt om igår :) Jag o sötnosen åkte in till stan halv 4 med chris o gebban för brorsan va lat för o följa med. Vi gick direkt till exclusive för de va dags för Lionel o klippa sig, och ingen annan än dem gör det bättre :) Men de tog sin lilla tiid, vi fick vänta lite mer än en timma innan de va dags för våran tid. Men fett med värt det för Lionel blev fettt snygg asåå!! Bad dem göra mohawk o inte klippa längden alls så de blir lockigt :)
.
.
Gullungen väntar på sin tur :)
.

'.
Bästa snubben där, han klipper även killen så de va inte svårt o säga hur jag ville ha de :)
.

.
BAAAAAAM!
.

.
Katt elller vaaaad!?
.

.
Giboo o Lelle
.
Vi tog 6 tåget hem o mötte upp grabbarna i kiosken och killen kom oxå :D Vi drog sedan till torpet o hälsade på Max NYEPOK som jobbar där!
.
.
Vi va där o väntade in på Eyobel som skulle komma dit efter jobbet. Sen så åkte jag sötnosen killen eyobel o brorsan ti donken bredvid karolinska o gamade rejält och de satt så jäävla bra! Vi lät sötnosen leka där innan vi drog iväg till hagalund, eyobel skulle träffa upp sin mamma där på eritreanska föreningen för o hämta sina nycklar. De va typ 20 habesh föräldrar där så Lionel sprang in för mami va där oxå så han gick runt o hälsade på varenda en och de vart en aaaww moment. Och de va nån grej i haga så de va uppträdande och man fick käk o grejer så grabbarna va där o kollade va som hände sen så kommer jag försökte övertala grabbarna o gå in o hälsa och jag lyckades till slut. Hahahaha asåå va jag dooog, vi eritreaner vet hur hur eritreaner är att man ska gå runt till varenda habesh o hälsa. Och medans eyobel killen och brorsan hälsade runt så skrek mamma de här e min son och de här e sharons pojkvän och va dem skääääämdes aså!!! åååh va grabbarna ville dööööda mej! Hahaha men vi softade där en liten stund och Lionel höll på o dansa där med alla vuxna. Men eyobel hade bråttom hem så vi taggade hem o plockade med mami med :)
.
.
Eyobel o killen relaxar i eri3anska förseningen
.
Jag gick upp med mami o sötnosen och jag nattade gullungen och pratade lite med mami innan jag gick ut till killen o co. Debbie o diana kom förbi o hejade oxå för debbie shukor åker till västerås imorgon för o plugga där i 1 år, kommer sakna dej juu men lovar att vi kommer o hälsar på :D Dem hade bråttom o skulle ut o träffa resten så jag killen o brorsan drog hem och dem spelade fifa och jag chillade :D Thats it liiksom hahah :D Ska ut nu med sötnosen o köpa milkyway, hahah skriver mer sen pösspöss

Lååång dag

Heeeej bästisar! :D Haft en underbar dag med sötnosen men e för trött nu, skriver imorgon om today. Nattiiinatti!
.

To the cityyyy


Heeeeelllooo there!!

Skönt att äntligen vakna upp o se ut när solen skiner som den gör just nu! Somnade inte förns typ halv 5 imorse. Dania kom hit vid halv sju igår kväll o plockade upp mig. Vi åkte till kista o jag köpte ett par nya skor. De va de enda jag skulle göra men de slutade med att jag fick köpa en exakt likadant blus som jag köpte tidigare under dan som jag skulle ha till middan men glömde den hemma, dum sharon. Glömde typ allt för vi skulle göra oss ordning hoss dania. Så de slutade med att jag köpte alllt till middan, till och med underkläder för jag skulle duscha at miss D. Vi va hemma hos henna kl åtta och middan skulle va kl åtta, ooooh snaaap! Men som tur va så va bday child försenad sj o flyttade tiden till nio. Men de va de mest omöjliga att jag o miss D skulle va klara på en timma så vi vart klara strax innan tio, och de blev Mikal o yaffa med.
.
Så vi åkte till tensta o plockade upp tjejerna och åkte till Jebena i rådhuset o käkade där istället. Jag blev jättee besviken på maten där, förut jag va beeeroende av ingeran där men nu smaken va inte detsamma. Vi satt där ett bra tag sen vid tolv så drog jag o dania hem. Mötte upp killen en stund i parkeringen o vi satt på nån bänk o babblade innan jag drog upp hem, fick abs :D Jag laddade ner senaste jersey shore o fixade dip o öppnade chips påse och bänkade mej på soffan hela natten. Bilderna från middan togs från danias kamera slänger upp senare!
.
Idag så ska jag passa på o utnyttja den här dagen, kanske åker in ti stan för o klippa Lionel o glassa runt lite in the city eller kanske drar in till skansen men dem stänger så tidigt :/. Pratade med Lionels gudfar Eyobel nyss så vi kanske ska möta upp han idag :) Ska hoppa in i duschen nu med gullungen sen ska vi gå ut :D

Friday it is!


At

Plaskis med Lionel o mona :) Äntligen så e de sol, me like! Väntar på killen oxå som ska komma ner strax o sällskapa oss. Sen så ska vi käka på torpet pizzerian innan hemgång. Kommer nog stressa ihjäl mig för jag ska ti kista o köpa skor som jag ska kicka ikväll ti mikals födelsedags middag. De kommer va på vapiano o vi ska va där kl åtta. Ska träffa upp miss dania där i kista oxå så åker vi dit efter tillsammans, uppdaterar från middan sen !
.
.

Har vart i sollentuna c o shoppat ti sötnosen o jag har hittat nått ti ikväll o nu ska jag hämta gullungen :)


Godmorgon !

Tjaaaa ! Kom nyss hem från sötnosens dagis. De blev en promis dit idag för oss för killen har ingen träning idag. Idag har jag massa ärenden o fixa. Ska till banken o sen försöka hitta nått som jag ska köpa, kan fortfarande inte säga vad förnått för personen läser min blogg :) Ikväll ska vi fira snyggingen Mikal oxå så måste hitta nått till ikväll.
.
.
Outfiten som jag köpte till sötnosen igår, köpte den även i mörkblå :) Och halsbandet fick han från makdas bror igår. Vi åkte dit efter sötnosens dagis o hälsade på :) Ska hoppa in i duschen nu så bye bye sålänge!

har shoppat loss lite o nu ska jag hämta sötaste lilgrabb ever :)


Long time no seen

Tjaa tjaa bloggen miin ;D Har inte bloggat för jag inte har haft riktigt tid me det :)
.
Förigår så hämtade jag sötnosen med gebban o co. från dagiset. När vi tog vår lilla promenad så såg vi att det var fullt ös i skolgården. De va musik på o de stod barn i scenen o dansade o massa föräldrar som va där o käkade. Så de slutade med att vi fastnade där o Lionel sprang runt o lekte med sina äldre kompisar o busade o lirade boll. Vi va där till sju typ o nelly kom förbi för vi tänkte käka i torpet pizzerian. Men jag blev överdrivet sugen på kyckling tacos så vi gick ti vivo o köpte allt tillbehör o jag sötnosen o nelly o gebban o chris gick upp till mig o började laga maten :)
.
.
Gibboo o gullungen
.
.
Lovade kidzen när dem spelade att de laget som vann skulle få glass av mig
Och tro mig dem körde all in o vart helt till sig :)
.
.
Loooovelyyy!
.
.
Såå duktig Lionel e o äta tacos
Medans min talrik blir heelt kladdig haha
.
.
.
Direkt efter maten när vi alla blev mätta o belåtna så fick jag min smärta som jag brukar få som läkarna inte har nån aning om va de e. De va en sån pain att jag låg på soffan i fosterställning o bölade som ett litet barn. Jag fick panik o ringde in till akuten och dem bad mig o komma in. Ringde upp papi och han kom hem inom tio min o körde mig ti akuten och nelly följde med. Gebban o chris o brorsan robin va hemma o va barnvakt ti sötnosen som rådeckade på soffan innan jag drog. När jag väl kommer in till akuten så såg de ganska tomt ut o trodde de skulle gå fort. När jag skulle betala i kassan så vart bruden så chockad att jag hade lyckats komma upp till frikort i ett år på bara nu augusti månaden. Och som vanligt så tog dem mina cäsh min tid o mitt blod. Kan fan lika gärna jobba i akuten för jag vet nu hur allt funkar till. Vi va framme halv nio o kl tolv fick jag min smärtlindring och dem misstänker nu att jag har fått muskelinflamation, treeeevligt. Så jag ska gå på mediciner nu i tio dagar och om inte de hjälper så ska jag gå till vårdcentralen. Baby kom o plockade upp mig när jag va klar <3 Sprutan som dem gav mig gjorde mig fett seg och de kändes som min vänsta sida på min kropp va helt förlamad.
.
Dagen efter asåå igår så fick jag o gullungen skjuts av killen till daycare. När jag kom hem så sov jag typ bort hela dan, va heelt seg. Hämtade sötnosen från dagiset va ute en ett bra tag sen så va jag ba hemma. Träffade upp sofia o nelly på kvällen o babblade för killen va hemma med brorsan och dem hade fifa kväll :) Vid tolv kom jag hem och dem höll på en liten stund sen så gick brorsan o la sig. Slutade med att jag o killen babblade på ti ett halv två o han va tvungen o dra hem för han hade tränig idag.
.
Idag ringde yaffa o väckte mig kl åtta, bäästa tack unfofo :D Gjorde mig o Lelle ordning o åt frulle o mötta killen halv o han körde oss ti dagiset. Kom hem o pickpackade lite för jag o sötnosen måste sova borta ikväll för idag ska signalisten göra nått med våran lägenhet o barn o astmaallergiker måste hålla sig borta i 24 timmar. Så e strax klar o ska iväg ti kista o shoppa :D Me likeee, känner mig lite små deppig så behöver va på bättre mode :D
Aja de va deee uppdaterar från kista sen, pösspösss !

Godmorning!

Sov ba två timmar inatt o de känns som jag har sovit flera timmar. Sötnosen väckte mig sju imorse, liiite väl för tidigt men höll mig vaken. Promenerade med gullungen ti daycare o nu är jag hemma o kollar på våra bästa år, bästa :) Dagens planer e kista idag, såfort Sofia vaknar så ska vi åka dit o jag ska försöka hitta nått men till vad säger jag inte än :)

miss my blog

Som repliken lyder, har saknat min blogg faktiskt! :) Igår under dan så va jag ute med sötnosen från 12.00. Gick förbi frugan o bad henne langa hennes dotter till mig, haha lät lite skumt men ni fattar! Va ute med kidzen i plaskis o i skolgården med gebban o co. Strax innan grabbarna drog iväg ti aikmatchen så kom frugan o vi åkte på dirran ti rissne donken. Vi va där ett bra tag o lät kidzen leka. Påvägen hem stannade vi av vid Lionels dagis o drog ti mulle meck. Gebban o co kom dit efter aikmatchen o gjorde oss sällskap, mest kidzen. Kl blev mycke o de blev lite kyligt så vi drog hem runt åtta. Lika snabbt som jag o gullungen kom upp lika snabbt gick han ut med papi o åkte iväg med bilen ti rissne donken för papi ville bjuda han på glass. Jag hoppade in i duschen bytte om o mötte upp sofipropp i området o vi tog vår lilla promis o satte oss på en bänk o babblade på medans killen o co körde fotboll. Sen så vart de hemgång o deckade på dirran. Imorse vaknade jag upp åtta o sötnosen låg o sov fortfarande. Väckte han o vi åt frulle tillsammans sen tog vi bussen ti daycare. Drog hem kollade på våra bästa år o städade undan lite i huset o fixade mitt hår. Gick sedan ut o mötte gebban o demas o brorsan o vi gick o hämtade Lionel o softade efter i plaskis så Lionel kunde leka av sig. Drog hem runt halv sex och hade inge ork till o laga mat så jag o gullungen mötte upp sofia o vi käkade i järva staden. Vi tog en promis efter maten sen runt halv åtta drog jag hem med Lio för de va läggdags. Efter att nattat sonen min så hoppade jag in i duschen o satte på mig varma kläder i mötte upp frugan o sofia . Gebban kom efter med haysem sen så kom killen o nelly kom efter nån stund :) Vi softade ti tolv o alla drog hem men jag pelly o killen åkte förbi max o käkade här i området o babblade på om allt verkligen sen drog jag o killen upp ti mig o myste. Han e ledig imorgon o han drog för en stund sen. Så har mina dagar sett ut o nu håller jag på o somnar för jag bloggar via mobilen. Så natti natti!

just nu :)


Matkoma ?

Eeh jaa skriv upp det! Kom hit ti frugan runt två och hennes kille började laga tacos ti oss. De satt så bra med tacos, tack niko :) Nu sitter vi alla i vardagsrummet o kollar på teve o äter glass :)

Godmorgon finisar!

Vaknade för ett tag sen, sötnosen skulle på toa o behövde hjälp. Somnade ganska sent inatt så trött e jag som fan. Igår så planerade jag o frugan att vi  skulle va med varandra o kidzen ute idag hela dan o låta kidzen leka. Tänkte oxå laga tacos o sen dra  ti mulle meck med dem  :) . Men så som det ser ut nu med vädret så kommer de säkert sluta med att vi drar hem ti frugan så får dem leka där istället.
.

Nattinlägg

Tjaa my readers! Hade en mysig o underbar kväll med sonen o killen <3 Lionel ville verkligen vänta på admir för han hade inte sett han på 2 dagar typ o ville leka med han. Han kom hem runt nio och Lionel följde med o öppnade porten o han blev öööverhaypad bror. Dem lekte en stund medans jag gjorde ordning snackset men sen kl tio så va de för läggdags. När Lio somnade så smaskade jag o killen i oss allt gott o kollade på jersey shore. Skönt faktiskt att de ösregnade/regnar, tycker de e så mysigt o man ba e hemma o myser :) Bögigt värre i know!
.
.
.
My love drog hem precis. Han har träning imorgon så jag ska fortsätta äta upp snackset o kolla på min serie BBW. Såå godnatt allihoppa, mucho muchoo loove

Friday.

Idag är de fredagmysss hihii :) <3 fridays! Imorse så väckte mami mig o gullungn och vi promenerade ti daycare. Sen direkt efter så drog jag till min nagelteknolog, som jag har sagt tidigare hon är typ som min mentor/psykolog. Och inte nog med det så är hon överbäst!
.
.
Efter att jag vart klar så drog jag tillbaka ti ullis och jag mötte upp gebban o co. Efter ett tag kom killen min, Hämtade sötnosen strax innan 3 och vi va ute en liten stund sen så drog vi hem. Lagade pasta med köttfärssås ti mig o sötnosen, mmm. Ska nu med Lionel till vivo och köpa chips dip o godis, yaaaj. Ska mysa hela kvällen med sötnöten o kolla på disneyfilm <3

Tjaa bloggen

Idag har jag inte skrivit nått alls. Har tvättat kläder sen kl 2 och är fortfarande inte klar :/
Imorse väckte mami mig o sötnosen o lagade frukost ti oss. Sen så fick jag o Lio skjuts av killen ti daycare. När jag kom hem va jag fett trött, försökte hålla mig vaken ti våra bästa år men rå deckade ganska fint! Vaknade vid ett och började sortera kläder. Brorsan åkte med sin killkompis moppe och hämtade sötnosen från dagiset. När jag stod o prata med gebbans pappa så började jag se dimmigt och kroppen kändes helt skum och jag började o kall svettas. Va typ 1 sec ifrån o svimma ramlade till lite. Fett läskigt har aldrig hänt mig tidigare så blev lite skrämd, gick ut o tog lite frisk luft och började må en aning bättre. Åkte snabbt ti sollentuna mellan tvätten, skulle ti banken men som vanligt kom hem med kläder o köpte leksak ti sötnosen. Åkte tillbaka lika snabbt beställde käk från torpet pizzerian och gick hem o käkade med gullungen. När jag går ner ti tvätten så ser jag gebbans mamma hänga upp kläder i torkskåpet, dem blev oroliga o ville hjälpa mig med mina kläder. Underbara människor <3 Duschade Lionel precis o borstade hans tänder och nu sover han fiiint :) Ska strax ner ti tvätten o sen så ska jag kolla på BBW hela kvällen lång :) Slänger upp bilder på de jag köpte idag lite senare, pösspöss

Ny familjemedlem

Tjaa tjaa bloggen!! Vaknade i tid idag och promenade med sötnosen ti daycare. När jag kommer hem så märker jag att våran el e helt av :/ Sen kom jag på att dem håller ju på o borrar o massa nu i våran port och mami sa de att elen skulle va borta i 3-4 timmar. Och jag som hade tänkt o fixa håret. Men ringde min sjuka fruga :( och jag fick komma över o föna o fixa mitt hår. Gick ut sen när jag va klar o mötte upp killen o gebban o co i plaskis och vi hängde där ett bra tag. Sen ringde farsan o sa att han ville hämta sötnosen från dagiset men att han skulle komma ti plaskis med honom. Halv fyra ringde han o bad mig komma o hämta sötnosen. Och jag ser en gaalen bil stanna framför mig o ser pappa i framsätet. Och jag tänkte vänta vänta vaaa, vems bil e dehär?! Joo men de e våran nya bil och jag går in o ser Lionel sitta där bak med världens leende :)
.
.
E klass 2011 välkommen in ti familjen snygging:)
.
.
Vi åkte in ti stan sedan ti stan o överaskade mami o brorsan :) Dem vart lika överaskade som jag blev, hahaha. Vi åkte sedan ti kista c för vi blev fett hungriga så vi käkade i olearys. Ojojo va mätta vi alla bleev aså! Vi satt där i en timma typ o lät maten smällta. Sen så köpte vi milkshake från donken, kattig avslut hihi :) Sen så va de dags för hemgång. Sötnosen deckade på dirran när vi kom hem o nu kollar jag o brorsan på malmö matchen. Ska strax göra mig ordning o dra ut, skriver mera sen pösspösss

Love is like a mountain, hard to climb, but once you get to the top the view is beautiful.

helloo, vart en väldigt seg dag idag! Va hemma typ hela dan o kollade serie efter serie. Hämtade gullungen kl 3 från daycare och påväg hem så träffade vi upp gebban o grabbarna. Vi hängde i skolgården ti halv sju. Joejoe o gebbans små systar va där o lekte med Lio. Frugan kom ti skolgården efter hennes jobb och vi softade lite innan vi drog upp ti mig. Sen vid 8 så somnade Lionel fint. Killen kom förbi en stund med innan han skulle iväg o träna, wifey drog hem strax innan tio. Sen dess har jag ba suttit med mami min o käkat lite snacks o babblat på en massa. Ska nu hoppa in i duschen nu strax, sen tänkte jag gå ut en sväng o ta lite frisk luft sen så ska jag träffa upp baby :)

The past is what we always tend to look back on, but remember the future is what we look to, to move forward

Meeen heeej heej hej!! Jag e lite skum pigg just nu, somnade runt 3. Skulle ba kolla ett avsnitt men de e så svårt o låta bli o kolla på en till. Och Lionel han väcker typ inte mig, han går direkt upp och sätter på barnkanalen o blir bänkad. Men vaknade iallafall i tid från ingestans. Vi tog bussen ti daycare, har inge lust o promenera när vädret e som den e just nu :(. Vart fan tog sommaren vägen egentligen, ganska skrämande! Vi hade dagar faktiskt ska inte ljuga de va supadupa varmt men känns som de va ba nån vecka och nu liksom e de höst?! Men mig gör det inget tycker det är ganska mysigt, bara man slipper regnet. Plus att höstkläder e så fina :) Men nu ska jag sluta babbla o kolla på våra bästa år nu, byeebyee!
.

Your talent is gods gift to you. What you do with it is your gift back to god

Ligger i sängen just nu, kom hem för en stund sen. Va ute me pelly o sofia med grabbarna här i ullkan.
Idag gick de bra, chefen som jag har haft kontakt med från salt ville träffas o ha en mini intervju typ. Sen så fick jag gå ti den i drottninggatan där jag träffade andra chefen, hon va nöjd om man säger så. Dem skulle höra av sig i veckan om vart/när jag ska börja jobba :) När jag va klar så mötte jag upp mams i åhlens och vi gick runt lite och fikade på bolero. Jag o mams va riktiga stammisar där förut när Lio va spädbarn, ganska mysig ställe :)
.
.
kyckling barbeque macka, dööödlig!!
Den smakar lika bra som den gjorde för 4 år sen.
.

.
En bild på mig dåraa för mamma ville inte ta kort för hon tyckte hon såg ut som
hej kom o hjälp mig, haha mami du e endå världsvacker!
.
Vi va väl hemma halv 7 nångång, och självklart kom sötnosen fram springandes ti dörren o kramade mej. Älskart!! Nu ska jag kicka igång min serie sen så kommer jag decka fiiint :) Såå godnatt gott folk!!

The thing about falling in love, is that if you do it right, you never have to hit the ground.

Heej bror :) Hann chilla lite med min man innan han skulle iväg :) Kom hem hoppade in i duschen o fixade till mig o nu ska jag ta tuben in ti stan :) Ska va där halv 4 så keep your fingers crossed for me :) Min marockanska broder gebban ska hämta gullungen från dagiset o möta upp mami när hon e klar.
.
.

Many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart.

Godmorgon people! Blev väckt av sötnosen min imorse och vi åt frulle o gjorde oss i ordning. När jag kollade ut så tänkte jag jävla skit de e säkert kallt ute. Satte på mig varma kläder, sen när jag går ut så va de inte såå kallt utan mest fuktigt. Och nu ösregnar det, greaat! Ska ba ligga idag på soffan o slöa tills jag ska iväg. Märkte idag när jag vaknade att jag va lite krasslig, o palla de ska bli värre när jag ska provjobba idag. Kollar på våra bästa år nu, byeebyee.
.
.
pösss min lilla älkliing
.

There is only one happiness in life, to love and be loved.

Tjaaa tjaa svergies största bloggerska sharon häära thihii :) Hahaa e fett flumig nu, blir alltid de när jag e föör övermätt. Vi kollade matchen och de vart lika, men endå vi alla vet att barca e bäst :) Sen så vart jag fett sugen aså fick nästan abs på big mac o co. o chilicheesetops.
.
.
Och jag fick min vilja igenom liiite halvt, vi va närmast max men de satt endå jäkligt bra :D
Vi kom fram ti ullis för nån timma sen och lät maten smälta lite o tog en mini promis sen så drog vi alla hem.
.
.
Nu ligger jag i sängen min helt mysig och ska strax kolla på serien BBW.
Killen ska iväg imorgon och kommer inte se han förns på onsda :( !!! Dem har borta match o ska möta norrköping. Kommer sakna min bebbooo <3 Juuste fick samtal idag oxå om att jag ska få provjobba imorgon på salt i kungsgatan, yaaaj. Hade ju intervju med chefen i mars nångång men hon dröjde alltid på de kom på massa saker typ. Hört från massa att chefen på salt inte har huvudet på skaft. But i dont care, jobb som jobb liksom!
Börjar bli trött, ska kicka igång serien nu, såå goodnatt <3

my haters are my motivators

Vaknade imorse kl 7 på morgonen av min magsmärta sen så somnade om vid tio sen vakna efter nån timma. Och de värsta e jag somnade inte förns 4 inatt. Igår så va jag ju i söder med mina girlygurls, underbarkväll med massa skratt :D Träffade oxå gamla goda vänner som vi umgiks med för cirka 7 år sen, waaaj waaaj. Vilka minnen vi pratade om aså! Kl blev mycke o jag saknade killen min så jag drog hem med tolv tåget o mötte upp my love :) .
.
Efter vi åt lunch idag så kom våra grannar och ville gå ut med lionel :) Dem va ute typ hela dan, träffade på dem i skolgården när jag va där med sofia o killen o co. Sen vid 7 gick vi hem och papps kom hem o skulle äta ute med gullungen. Nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig i ordning o möta upp sofia o grabbarna från området. Vi ska ti haga o kolla på el classico :)

sweetness

Tjaa ! Sitter på en uteservering med mina flickor o snackar en massa, lovelyy. Flickorna sitter o dricker öl o duktiga Sharon dricker redbull :) Ska strax ta o beställa nått o äta :)

my haters are my motivators

Man ba goodmorgon! Eller har vart vaken ett bra tag, vaknade först 7 han magsmärta somnade om vid tio sen vakna efter nån timma. Och de värsta e jag somnade inte förns 4 igår. Igår så va jag ju i söder med mina girlygurls, underbarkväll med massa skratt :D Träffade oxå gamla goda vänner som vi umgiks med för cirka 7 år sen, waaaj waaaj. Vilka minnen vi pratade om aså! Kl blev mycke o jag saknade killen min så jag drog hem med tolv tåget o mötte upp my love :) Ska strax ta o laga mat sen så ska jag ut med min sötnos! Men vädret verkar inte va på topp så får seee. Nu ska sötnosen kolla på nån disneyfilm medans jag håller på med maten.

Barnfri

Goodmorgon people!
.
Vaknade upp för ett tag och ropade på sötnosen o ville mysa men hörde inget från han eller min morbror. Sen kom jag på att min morbror aman skulle ta med sig Lionel till hans son temesgen :) Dem kommer komma hem 8-9 på kvällen och då kommer sötnosen somna direkt. Första gången jag verkligen är barnfri en heeel dag, känns lite skumt. Ringde upp nelly för jag har inte umgåtts med henne än o hon har ju vart borta i en månad, så vi har en hel del o catch up :) Ska strax hoppa in i duschen o göra mig i ordning sen så ska vi fika/luncha i söder nånstans. Frugan kommer komma förbi oxå efter jobbet. Lägger upp en dagens innan jag drar, pösspöss!

Whats up?

Kom nyss hem med sötnosen min o eyobel brorsan kasper o rasmus :) Jag o gebban hämtade sötnosen från dagiset sen så drog vi ti plaskis med sötnosen o kasper o brorsan kom efter ett tag. Vi drog sedan ti kiosken o mötte upp sofia sen så drog vi ti rissne donken och gamade, pricket över i:et. Efter ett tag kom brorsans vän rasmus o mötte upp oss där och vi drog alla till ullkan :) Förutom sofia hon drog hem o skulle vila lite :)
.
.
Lekplasten i plaskis
.
.
.
.
hahaha söötnoos!
.
.
Lite bus i rissne donken
.
.
.
.
Eyobel & Rasmus
.
.
Lite fredagsgodis
.

.
Vi drog ti kiosken efter o köpte chips o godis. Nu är vi alla hemma hos oss o de e fullt ös här! Vi ska strax kolla på jersey shore :)Skriver mera sen ska natta sötnosen snart :D

Some things happen for a reason

Tjaaa tjaaa bloggen min! Ser att jag har fått en hel del nya bloggläsare, välkommen thihi :)
Igår så koom brorsan o kasper hem medans jag o sötnosen åt middag. Vi softade ett tag och jag åkte ner o mötte upp killen 20 i 8 o vi åkte ti sollentuna c för jag ville köpa vax. Och robin o kasper satt barnvakt ti Lelle. Sollentuna c stänger 8 men vi hann självklart och vi passade på o shoppa lite. Killen köpte en tröja o jag shoppade lite med :)
.
.
.
Påväg hem så mötte vi upp frugan med hennes söta dotter andji! Hon följde med upp ti mig för hon skulle klippa admir, han hade klippt sig dagen innan men hon skulle finjustera lite. Sen så softade vi allihoppa ti tio typ sen drog grabbarna ut och frugan hem. Sötnosen somnade på dirran, han va övertrött för han brukar va i sängs kl åtta annars. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning och gick ner o mötte upp Sofia o Pelly (Nalawait), hon kom tebaxs igår från eritrea :D Vi softade en liten stund sen så drog jag o killen upp ti han. De va en ganska painfull kväll hos killen igår, han gjorde brasiliansk vaxning på mig. Ajajaj de gjorde inte liiite ont!, hahaha stackars hans grannar. Jag nattade beby min och drog vid halv 2. När jag kommer ner ti porten så träffar jag på Joejoe, alex o ceasar. Softade lite med dem sen så kom sofia gebban limpan o kasper från statoil. Vi satt där o pratade lite, men jag höll på o somna så jag drog hem efter nån timma.
.
Imorse så väckte brorsan mig tio min innan nio. Skulle fått skjuts av killen ti dagiset innan han skulle iväg ti träningen men jag försov mig lite ju. Så jag o Lelle promenerade dit, nice väder endå :)
.
.
Sööööötnoosen min!!!
.
Nu kollar jag på våra bästa år, drama drama drama o de gillar jag haha :)

Helvete !

Tack karolinska åter igen för att ni tog mina pengar o mitt blod och lät mig vänta flera timmar för ingeting. Vart fan ska man vända sej till om inte vuxenakuten kan ge dej några svar!? Fett iri assåå!! Mötte upp killen när jag va klar o vi umgiks lite. Gebban o grabbarna hämtade sötnosen från dagiset. Vi va ute en stund till o nu e jag o Lelle hemma. Ska ta o laga tacos nu, de en av min o sötnosens favorit maträtt  :D

PEOPLE SEE YOU AS YOU SEE YOURSELF.

Tjaa! Blev väckt av sötnosen o brorsan idag, brorsan hade lagat frukost :) Sen så gick jag o sötnosen ti daycare och idag kom vi dit i tid, kl nio. Sitter o kollar på våra bästa år just nu, ska strax ti akuten. Smärtan har inte gått över och jag har tagit massa mediciner i onödan! Får se va dem säger nu. Ska hoppa in i duschen skriver mera sen!

Håll käften o fucking dansa!

Hellooo! Har just lagat mat ti sötnosen och våra grannar melanie o mona :)
.
.
Dem ska strax ut med sötnosen min :)
Kanske passar på o åka snabbt ti kista o köper veet vax.
Idag har jag ba chillat o tagit de lugnt och fixat håret :) Nu ti höst/vinter så har jag bestämt mig för o bli mycke mycke ljusare i håret. Men mitt hår e för fucked up för o bleka det just nu. Så mamma köpte hair repair loreal shampo o balsam samt inpackning som jag körde på idag, och känner redan nu förändring! Testa vettjaa :)
.
.
MVG
.


Boy you got my heartbeat runnin' away

Tjaaa!! Kom nyss hem från en PW. Skönt vare, måste verkligen komma igång med min träning! Igår så åkte vi ju ti tensta och dem fixade min lur plus att jag fick med mig hem samsung hörlurar för bra pris, sweet :) Dem uppdaterade min lur oxå så den e exakt som den samsung galaxy s2, jag gillar det :) Efter de så åkte vi direkt o hämtade sötnosen från dagiset. Vi drog ti kiosken o köpte lite njamnjam sen så gick vi ti plaskis och Lionel invigde nya lekplatsen som dem har byggt :) Sötnosen åt middag med Joejoes lilasyster o gebbans lilasyster vid 6 sen va vi ute ti halv 8 och Lionel somnade direkt när vi kom hem och jag med :)
.
.
.
Min älskade son !!
.
.
.
Jag o kasper
.
.
Väärsta MC-bruden :)
.
Sen så blev jag väckt av killen vid tio och jag hoppade in i duschen o gjorde mig i ordning och drog ner ti skolgården ti killen frugan sofia o resten :) Vi softade som vanligt och tog en promenad fram o tillbaka ti statoil. Sen senare under natten så åkte vi ti rissne donken och hade vår mysiga nattmiddag? i skolgården sen så drog vi hem.
.
Nu sitter jag o kollar på våra bästa år, beroendeframkallande eeeh jaaa! Skriver lite senare, pösspöss!

Being happy doesn't mean that everything is good or perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.

Helloo! How u doiiin?! Seg som fan! Igår så mötte jag upp killen på kvällen efter att jag nattade sötnosen min. Och vi träffade på sofia i kiosken och vi drog ti skolgården o softade. Frugan kom efter nån timma och vi åkte efter ett tag ti rissne donken och gamade :)
.
Jag o sötnosen träffade på killen när vi va påväg ti dagiset o han va påväg till sin träning, Så vi hoppade in i bilen o beby körde oss ti daycare. Sweet! Idag så skulle jag egentligen dragit ti jobbet. Men kan inte åka nånstans när min lur e paj för jag använder smssl. Så när jag kom hem så passade jag på o ringa några viktiga samtal. Fick både glada o dåliga nyheter men men sen så har jag tvättat kläder hela dan. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa mig sen så ska jag åka iväg ti tensta c för o lämna in min lur. Förhoppningsvis så kommer dem fixa den, annars så kommer jag få riktiig psykos!!!
.




Godmorgon!

Sitter på bussen med brorsan påväg ti jobbet. Min lur e fortfarande knas så jag bloggar från brorsans lur. Igår så kollade jag o killen på jersey shore bäästa! Jag längtar till fredag för då kommer nästa avsnitt ut. Killen gick hem runt tre fyra o jag deckade på dirran. Sötnosen väckte mig idag o vi gjorde oss i ordning o min morbror lämnade han ti dagiset för jag hade bråttom. Hans riktiga dagis öppnade idag så han lär ju inte va glad när jag hämtar han. Nu behöver brorsan luren, vi hörs sen efter jobbet! Hahaha slog i mig nyss i huvet när jag skulle stiga av från bussen, inte lite pinsamt!!!

Deep talk

Tjaaa, kom nyss hem med min underbara man :D Jag nattade Lionel sen så mötte jag upp killen och vi tog en promenad. Han är så fucking bäst. Han lyckas alltid o få mig le när jag e nere. Älskar dej admir ! Nu chillar vi i brorsans rum med min morbror och vi pratar om allt möjligt. Vi pratar om kriget i bosnien o i eritrea. De e så sjukt va våra föräldrar har gått igenom, alla föräldrar som har rymt med sina barn/släktingar från krig. Så många liv som har gått bort, och för vad egentligen?? För lite mer mark o cash, jävla horungar!
.
Men men vi ska kicka igång jersey shore, yaaaj. Har hållt mig från att se den för jag vill kolla med den med admir. Imorgon börjar jag jobba, och de e så jävla typiskt att jag börja få ont i magen igen. Men jag skiter i ska jobba endå, har inte  råd o sjukanmäla mig, har vart sjukskriven nu i 3 veckor :O. Men nu ska jag lägga från mig datan o va social. Godnatt!

SOMETIMES YOU HAVE TO STOP THINKING SO MUCH AND GO WHERE YOUR HEART TAKES YOU.

Precis vaknat från en powernap. Ba deckade på soffan medans grabbarna kollade på united-city matchen. Och kollade på min lur trodde som vanligt att den funkar men nej den e fortfarande fucked up! Så ska byta om nu osv o dra iväg ti kista o be dem om hjälp där jag köpte den för jag klarar inte av dehär! Sen så ska jag träffa upp my looove :)
.
Nu när jag endå skriver och är iriterad så vill jag skriva till DEJ och jag hoppas du tar åt dej! Jag förstår inte hur du funkar som människa, helt ärligt talat. Trodde verkligen jag va en av dem väldigt få människorna som du hade runt omkring dej som verkligen kände dej in och ut. Och jag vet jag va den som va mest ärligast o äkta vän till dej av av dem. Men att du behandlar mig så som du har gjort dem senaste veckorna e helt otroligt. Och de som e mest otroliga e att jag har vart orolig o tänkt shit har det hänt nått med dej och de har svävat tusen olika tankar i huvet. Men sen kommer bomben, bomben som fick varenda hårstrå i min kropp att resa sig! Länge sen jag fick en sån känsla, och trodde aldrig du skulle en dag va anledningen som ger mig den. Men vetu en sak ska du veta, att jag är inte ett dugg ledsen eller besviken, utan mest chokad om jag ska va ärlig. För jag vet att i dagens läge så har man inte nått förutom sin familj och sin partner. Och de har jag och Jag är väldigt lycklig idag än va jag va innan med 10 falska fittor i min  omgivning. Och hälften utav dem som sa dem skulle va där innan jag födde sötnosen har inte änns dem flesta sett Lionel än idag. Men tillbaka till ämnet. Just nu är du vidrig i mina ögon. Det är därför jag är så nööjd med mitt liv just nu peppa peppa, De e min familj, min älskade son och my love Admir. De e dem som fyller mitt hjärta, inga vänner eller så. Jag e ba brutalt ärlig just nu och om nån har nått emot de, fett synd men de e mitt liv!

Jäääävla skiiitf*tt

Så jävla förbannad jag e aså!! Jag vaknar upp idag, inte nog med att jag har världens vidrigaste mensvärk. Jag kollar på min telefon och va har min underbara söta son gjort, jooo han har lyckats på nått sätt låst min lur. Så de första jag ser på min lur e att den e låst o så står det alltför många mönsterförsök. Och att jag ska låsa upp den med google-konto men inte fan vet jag vad koden e. Jag brinner o kokar som faaan just nu, Vet fan inte va jag ska göra nu, om jag ska dra in ti kista och be dem på thephonehouse hjälpa mig. Jag kan ta emot samtal annars e luren helt låst, jag koookar just nu!!!!! Och så ösregnar det oxå, mm braaa! HEJDÅÅ!

.

hellooo! Ida slutade det med att Eyobel drog med sin kusin ti grönan och eftersom jag o sötnosen va där i tisdas så passade vi på det. Så jag o gullungen drog ut ti skolgården o mötte upp gebban o min brorsa. Lionels kompis från dagiset kom ti skolgården så han sket totalt i mig. Efter nåra timmar så ringde farsan o ville jag skulle komma med sötnosen hem så han kunde ta han ti donken. Efter en stund så kom gebbans kompis med vattenpipa så vi softade på en bänk o kickade igång den o softade. Nu spelar grabbarna fotboll i pitchen med högsta volymen på musiken. Sofiaa kommer ner strax o vi ska planera våran kväll.
.
.
.
.

Paradisets väg går via din mammas fötter

Goodmorning sunshines!!! Chillar i köket just nu med Eyobel o Lioo. Vi håller på o planerar va vi ska göra, för hans kusin som e 12 år kommer va med han idag. Vädret e inte på topp, annars skulle vi nog o dragit o badat nån annanstans.
.
.
Sitter o lyssnar oxå på Aladin Bewar Zakholi, han är ju ööövertung aså. Killen visade mig förut för länge sen men har fastnat, helt otroligt. Saker o ting som han nämner stämmer mycket väl ! Här får ni en klipp, ni kommer bli helt häpnade! Speciellt ämnet om dagens respekt för kvinnor ! Enjoy
.

godnatt inlägg

Kom precis hem från min underbara man. De e så jobbigt o gå hem från han, han bor typ tio meter ifrån. Hahaha fett skönt,erkänn ni blir aven för ni önska eran partner bodde tio meter ifrån er :p skämt åt sido, mötte upp sofia utanför min port och vi tog en mini promis. Killen kom efter ett tag o gebban med och vi åkte ti rissne donken och käkade i bagis. Eyobel kom förbi oxå o softade med oss. Garvade ihjäl mig igen hahaa killen bjöd oss på en show o började dansa hihii. Skulle ha lagt upp den men han skulle nog hmm bryta mig i två delar haha. Vi va ute ett tag sen drog vi alla hem o jag o killen gick upp ti han. Nu ligger jag med sötnosen i våningssängen och äter toats. Yesss jag sover fortfarande med Lio på våningssängen med han. Den e jätte jätte mysig vill inte sova på min säng :( Ska sleepa nu godnatt gott folk! Eyobel

Enjoy this time while you can

tjenixen! Vi mötte ju upp negin i solna c. Killen kom efter hans träning ti c och då drog grabbarna med honom hem. Dem tyckte nog de va tråkigt o gå runt med oss tjejer o höra oss babbla på för vi hade inte setts på ett bra tag. Vi blev hungriga o satte oss på donken o käkade o satt där o pratade på. Vid fem tiden drog vi hem o negin drog ti hennes syster som bor i solna :)
.
.
Sofia o sötnosen
.
.
.
Och en dagens på det :)
.
När jag o Lelle kom hem hann vi ba va hemma en stund sen så gick vi ner igen o mötte upp frugan med hennes dotter andji. Vi va ute en stund med kidzen sen så gick vi hem ti frugan o lagade plättar ti kidzen. Efter maten så va de fullt ös, kidzen sprang höger o vänster o lekte för fullt. Sen så vart de dags för badtime så frugan fyllde badkaret med vatten o bubbel och dem badade tillsammans o satt där o lekte :)
.
.
Tiden har gått så jävla fort aså! De chockar mig o frugan än idag att VÅRA ungar har vuxit och dem ba babblar på o  leker för fullt. Känns som de va nått år sen bara båda två låg i barnvagnarna och va helt tafatta och ba grätt efter våra tuttar, hihii :)
.
Efter dem satt i badkaret o lekte så satte vi på en film ti dem :) Kom hem med sötnosen vid tio borstade hans tänder o han rådeckade på dirran. Stackarn, han va heelt slut idag aså. Nu sitter jag i köket med mami o pratar lite. Ska strax hoppa in i duschen o byta om o möta upp soffipropp och ta en promis här i området :)

picture me rollin

Nu sitter vi på bussen påväg ti solna. Vi ska möta upp snyggingen negin o umgås o kolla runt :)
.
.

Goooodmorning !!

Blev väckt av sötnosen för nån timma sen. Vi grillade ganska länge igår. Älskar när vi grillar på kvällen :) Efter allt käk så skämtade vi en massa och grabbarna började slåss hahaha och jag o sofia skulle hoppa in men jag sprang tebax lika fort o sofia fick all stryk hahaha :D Den här veckan har jag garvat så mycke att jag får sån paaain i magen, känns som jag har kört värsta strykepasset. Vi började städa undan o så halv ett och alla drog hem och killen följde med mig hem, myste hela natten lång :)
.
Jag o lelle har suttit o ätit frukost o jag har funderat på va jag o nöten ska göra idag. Skulle ju ti skansen men såg att dem stänger 17.00. Och tills jag o sötnosen blir klara så e vi ute härifrån ett halv 2, o i skansen typ 3. Får vakna upp tidigare imorgon så man kan va där mer än 2 timmar iallafall :) Men tror nog jag åker in ti stan och går runt lite o sätta oss i kungsan o njuta av mjukglass o solen maaaybe. Eller ba chilla här i området så får Lionel spela fotboll med grabbarna :) Nu ska jag busa med sötnöten, skriver mer sen pösspösss!
.
.
Sängen jag o killen köpte, sover med sötnosen varje dag där :D
.

.
Armbandet jag köpte när vi va påväg ti grönan :)
.


hej bloggen

Sitter i järvastaden med killen o joejoe gebban brorsan sofia orfa kasper robert och grillar :)
Jätte mysigt, viii gillar det!! :D
.

Bästaaaa!!

Ojojojjj jag vet inte vart jag ska börja?! Har inte bloggat dessa dagar för jag har haft de så kul!!
Jag sa ju åt dagiset att Lionel skulle va ledig nu i en vecka. För jag ville ta han ti grönan o skansen o göra massa ma kul o ba göra han bortskämd ! :D
.
I måndas så jobbade jag för dem ringde in mig sista sek, så mami va med Lionel i stan o åt mat o mjukglass i kungsan :) När jag kom hem så gick jag ut på promis med sötnosen och han gick o la sig 8. Sen på kvällen så grillade jag killen sofia o frugan. Gebban kom förbi med några och vi satt där ti midnatt och pratade en massa skit o skrattade :)
.
Tisdag så va jag ute hela dan med sötnöten i plaskis och han fick bada tills han tröttnade :) Gick hem o lagade middag och han somnade ganska tidigt. Gick ut vid tio ti skolgården och sa hejdå ti David o hans tjej. Dem skulle åka samma natt ti spanien o ska va borta i flera månader. Kom hem ganska sent den kvällen, hände lite skumma grejer i bagis. Men nu vet jag att ingeting chockar mig när de kommer ti bagis, vaaad som helst kan hända här haha.
.
Onsdag, aså igååår dåraa :D Vaknade vid tio, planerna va att vi skulle ti grönan jag sötnosen robin gebban o kasper o möta upp mina kusiner från malmö där. Men vi segade fett o trögade och hamnade inte i grönan förns halv 5. Men de räckte för vi hade de FETT FETT FETT kuul aså!! Vi åkte ti slussen och mötte upp min morbror aman där. Köpte oxå jätte fina armband ti mig o sötnosen, fast jag har min armband på foten. Sen så åkte vi båten ti grönan. Jätte mysigt och Lionel tyckte de va askul!
.
Vi mötte upp mina kusiner där och vi körde all in direkt :D Lionel åkte radiobilarna och Vilda musen. Jaa ni läste rätt en 4 åring liten pojke åkte den! Tafatta sharon såg massa barn i Lionels längd o ba jaa men då får Lionel oxå åka. Och han pekade o ba mamma mamma jag vill åka den. Sen innan vi skulle in så kollade dem om Lionel va tilräckligt lång för o åka på den. Och självklart va han det. När vi sitter där o börja åka ut så såg jag skräcken i sötnosens ögon. Och han vart så chokad och när den började åka upp o åkte ner snabbt då fick han panik o började böla. Sööööötnosen dåå! Kramade om han hela färden och han höll i sig så jävla hårt. Tänkte efter, 4 åringar inte kan åka den. Men jag kollade längden o Lionels längd är som en 6 åring typ. Köpte kortet oxå, de blir minne för livet :D
.
Vi körde massa lekar o sånt, ville vinna massa choklad o gosedjur men förlorade på allt bara :( Vid halv 7 så blev vi fett hungriga och åt. Fett nice, vi satte oss på uteserveringen en trappa upp de va ba vi där :) Min morbror ställde upp o passa Lionel så jag oxå kunde åka nått. Så vi började med att jag kasper o gebban gick in ti spökhuset. Har aldrig tidigare vart där, och dum va jag som gick in med dum grabbarna. Dem sket totalt i mig och knuffade undan mig lät mig gå sist. Jag tyckte de va fett läskigt, fick panik och jag kissade nästan på mig! Vi sprang in på toan efter sen så åkte vi pop expressen, och där bröt jag typ nacken och slog i mina höfter o revben aj aj aj. Vi åkte bergodalbana och jag satt med kasper då. Och jag fick panik där, stackars kasper han fick ju spik tinnitus. Vid nio ringde pappa och kunde ta hem Lionel för kl blev ganska mycke och han blev astrött. Han va så lugn under dan och ville aldrig släppa mig. ÄLSKLING DÅÅ!! Imorgon blire skansen spik med sötnosen :)
.
Killen kom förbi oxå, yaaaaj saknade han jätte jätte mycke <3 Och han vann massa gosedjur ti meej, och i love u hjärta :D :D Vi va där ti ti stängning o dum gebban lyckades övertala mig o åka insane, värsta jag har varit med om. Åkte den 2009 och lovade mig o aldrig åka den men va hände. Stackars gebban hahahaha jag döööödade hans öron, de slutade med att han bad mig hålla käften mitt i färden för han fick panik av mitt panik hahaha. Men de va en underduunderbar daaag, spiiikat bäästa dagen under hela sommaren :D Vi åkte hem sen med killen o min brors o morbror o kusinerna åkte kommunalt för dem ville se runt lite in the ciity :) När jag kom hem så låg sötnosen o sov i sin nya säng. Jag la alla gosedjuren som killen vann runt omkring och de såg så mysigt ut :) Hoppade in i duschen o mötte upp sofia o killen och vi softade ute lite och pratade om dagen lite :) Men jag va så jäävla trött så gick hem ganska tidigt. Här e bilderna från igår :D
.
.
.
.
När vi väntade på min morbror så fastnade Lio på fåglarna slussen torget.
.

.

.

.

.

.

.

.
Sötnosen va jätte jätte duktig på o köra :)
.

.

.
Hahaha precis när dem kom ner!
.

.

.

.

.

.
Kön ti vilda musen
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
<3
.

.
Årets bildbomd eller vad!? Hahaha!!
Idag vaknade vi upp ganska sent. Och jag e heelt öm på kroppen, ryggraden höfterna knäna för jag slog i mig varje gång vi åkte nått :( Killen kom efter vi hade käkat och min morbror med hans söta underbara son temesgen. Vi gjorde oss i ordning o fixade käk för en hel dag i plaskis med kidzen o kusinerna :) Vi kom hem för nån timma sen och sa precis hejdå ti kusinerna :)
.
.
Brorsan tog mest bilder idag. Nu ska jag o Lio äta glass tillsammans o mysa o sen blire läggdags. Skriver mera sen snyggar pösspöss!

Let me upgrade u

Helloo däär. Har knappt vart hemma under helgen, därför har jag mobilbloggat :)
I fredas så kom frugan o Dania förbi mig runt tio. Dem förkrökade hos mig med min morbror och hans vänner.
Kl tolv så ringde vi taxi o åkte raka vägen ti söder. Vi gick in ti snaps o hejade snabbt på sofias brorsa som jobbar där sen så drog vi in på Ojojoj. Påväg dit så träffade vi på tjejorna, Negin Meral Linda Yaffa :) Där inne så träffade vi på gamla killkompisar ti mig o frugan som vi inte har träffat på flera flera år :) Och dem va ju inte liiiite generösa med sprit ti oss haha men sharon satt där med sina redbulls hela kvällen och de gick utmärkt. Kände inte sug alls till o hinka, bääästa :) Sen vid stängning så träffade man på några från området som hade vart inne på snaps. Vi tog taxi ti ullis o träffade grabbarna o softade hos oss och jag stod i köket 5 på morgonen o lagade mat ti 5 pers.
.
.
D.S.D
.
Lördas va jag ööövertrött för jag hade knappt sovit nått. Träffade upp sofia med sötnosen och vi beställde pizza o softade i solen och jag berättade om gårdagen :) Efter nån stund så kom killen o resten av grabbarna, va ute heela daan, Vi gick sedan ti plaskis o lät Lionel bada lite för de va föör varmt. Kl sju gick jag hem tvättade kläder och deckade med sötnosen ganska tidigt. Vaknade upp från ingestans halv 12 tolv och kunde inte somna om. Kasper och hans tjej kom upp ti oss en liten stund kom killen oxå. Han o brorsan skulle kolla på barca-united matcen kl 1. Efter matchen så deckade vi fint.
.
Söndas så vaknade jag upp ganska tidigt med sötnosen och började städa. Vid ett så drog jag o killen o lio ti ikea o vi köpte säng ti min prins. Vi hann ej montera sängen igår men idag ska vi fixa den. Efter Ikea så va planen att vi skulle köpa mat o ha picknick men kl blev fett mycke och vi va fett hungriga så vi fick skjuts av stoffe ti rissne donken. När vi kommer fram så är kön som vi va på jääättee tröööög, tog typ 20 min innan vi kom fram ti kassan. Och tydligen hon i kassan va ny och de va hennes första dag, mm greaaat! Jag gick igenom allt noggrantmeny för meny vad jag skulle ha. Blev så iriterad för de tog henne yttligare 30 min för o stoppa ner allt. Och jag fick gå igenom påsarna och påminna henne massa grejer som hon hade glömt! Jag betalar 350 kr för allt när vi väl kommer fram så kom ba 70 % av 100 % jag hade betalat för, bleeev fett fett lack. För frugans o sofias mat kom inte med, men grabbarna hade fixat till sig cheeseburgare så dem fick mätta magen iallafall. Efter de blev kl mycke och jag gick hem med sötnosen vid 7 o killen kom förbi oss. Sötnosenn duschade sj!! jaa killen har lärt Lioo o duscha själv, fett gullig han e asååå!! Han somnade direkt efter, han hade sprungit o lekt jätte mycke hela dan.
.
.
Gebban, kasper
.
.
.
.
Frugan och sofia kom förbi igår runt elva o förkrökade med min brorsa. Dem skulle med min brorsa o morbror till clubshukorina. Dem drog vid tolv och jag tog en snabb dusch o bytte om o drog ner ti pitchen. Åkte med killen o kasper snabbt ti rissne donken och åkte tebax ti ullis o åt ute. Sen va de hemgång efter de.
.
.
Geeebbaan!
.
De va min helg ! Nu ska jag ner o köpa choklad o glass :) Hörs sen!

RSS 2.0