I lördags.....

den 22 aug så var det en underbar dag! Den började med att Mr Jones kom och plocka upp mig med Adam kl.9.00. (det var typ 9.30 men men haha) Vi åkte hem till han och käkade frukost, det blev typ lite fuol med annat smått och gott! Efter det så åkte vi in till stan eftersom Yonas och grabbarna var tvungna att klippa håret och ha sig, men medans dom höll på at the barbershop in rådhuset så bestämde jag mig för att åka till gallerian och göra lite bankärender. Tomas och Sirak (lund) hängde på och det gick smidigt och bra!
Vi kom hem igen och käkade lunch och umgicks med allt och alla som kom förbi, sen så åkte vi ner till vällingby centrum för att hämta upp sharon (eftersom hon inte hittar hem till han) och sedan göra lite andra ärender i "arabdalen" och resten av hässelby området. Jag kan säga så här: det var en daaaampig och lärorik dag hahahaha ni som var där förstår mig! SPECIELLT Mr Jones!! hahaha shiit asså vilken sjuk dag det var.....vi som hade tänkt möblera om i hans rum och aaaalllt, fanns visst inte tid för det!! hehehe
Det stod att det skulle regna heeela dagen, vilket det gjorde på morgonen, men sen efter 12 nångång blev det sjuuukt bra väder med både värme och soool! HUR BRA SOM HELST, INGA KONSTIGHETER!! haha
Hur som helst började dagen strida mot sitt slut och sötisen var tvungen att åka tillbaka!! Han gjorde sig iordning och packade det som skulle med, sedan skjutsade vi han till flygplatsen, och där tog dagen slut =( oh well han kommer och hälsar på om cirkus 3 veckor så det är inte hela världen!
Har tyvärr inga bilder från denna underbara dag men det kommer så småning om!


Dagarna efter lördagen gick bara ut på att jobba jobba jobba!! Det har varit en tuff vecka men är ändå glad för det med tanke på att jag har lärt mig sååå mkt. Plus så har jag varit ensam inne på kansliet denna vecka så det har varit ännu mer lärorikt!!


Jaahap vad gör man en sån fin fredagskväll som denna? Jooo man sitter hemma och vilaaaar ut, det är fan det jag ska göra, och tro mig har lääängtat som fan ska ni veta! Men innan jag ska dra mig till kojs så ska jag träffa min tredje man och snacka lite skiit!

Så gott folk ha en underbar fredag så hörs vi förmodligen under helgen, haha jag skriver om hela veckan på bara en kväll, i´m soooo good!! :P

Jalla sov gooott!!
På återseende.


// S

I like the bartender...

Oooh, if you are lookin at meee..! de va de jag va igår haha jobbade i karlsbergslottet...kul som fan va de, skulle inte banga o jobba som de ibland lite då o då. Efter jobbet så träffade jag Sibel och tog några drinkar o skulle säga hejdå till henne...hon sitter på flygplanet NU och e påväg till NY lite lack e man! SIBBAN SHOPPA SÖNDER DIG!
Sitter nu slappar lite ska iväg till solna c o handla lite höstkläder till Lionel sen så ska jag träffa Daniijela sen så ska vi tatuera oss, OM han hinner me mig för de e Danijelas bokning!!!! DAMP DAMP DAMP!! Kommer lägga upp en bild på de sen! Ska fixa mig nu häääjdåå!

                                                                              Ha de bäst//sharon

Tisdag

Fan va varmt de e ute! När jag va o  lämnade lionel halv åtta på morgonen så va de helt okej väder. Gick direkt efter och fixade mina naglar hos julia i hallonbergen hon e BÄST! ...hon va semesterledig i en månad och dagen jag skulle fixa mina innan hon tog sin semester så va jag tvungen o avboka tiden  för vi stannade kvar i holland 2 dagar extra. Så jag va tvungen o fixa mina naglar på ett annat ställe..gick till rissne och fixade naglarna och dem fucking suger balle där...resultatet blev hemskt som fan!! och inte nog me de så tog de dem en timme o 40 minuter medans julia fixar de på en timme och dem blir verkligen skit snygga och håller sig jävligt länge...fick flipp o gjorde turkos rosa tippar...snyggt som fan blev de!

Trodde hösten va påväg in men neej tydligen inte...gick runt me svarta leggings o vit långarmad tröja me en svart stickad väst över, snacka om att jag dog ville bara gå in till en affär o sätta på mig ett par jeans shorts och en slappig t-shirt.
Jag och Danijela gick till ett tatueringställe i hornstull idag för hon skulle boka in en tid där... och hon hade tur o hittade en nu på torsdag för en hade avbokat tiden...annars hade hon fått vänta tills oktober..mmm paalla. Så jag ska passa på o göra min oxå om han hinner tror att han kommer göra den för de e ett litet text bara som jag ska göra.

Såå..nu sitter jag hemma me Lionel och väntar på att saron ska sluta från jobbet och komma hit..ska passa på o laga middag nu när han sitter o kollar på bolibompa=)


The new Kate Moss A/W 09 collection - coming soon



Den här gången blir det en kollektion med tydliga inslag av vintageglamour och rockn'roll med influenser från 1960-, 70-, och 80-talen. Kollektionen kommer vara feminin och sexig, med en salig blanding av paljetter, stickat, mocka och chiffong. Det blir även typiska Kate Moss tryck med fjärilar och hjärtan och pråliga jackor med guldpaljetter. Kollektionen kommer till Sverige den 2 september och finns då att köpa i Arkaden i Göteborg, och i Gallerian och Souk i Stockholm.



 

 

 

 

 

 

 

 Ha de bäst//sharon

hej o hopp..

märker att jag o saron e inte så duktiga me att uppdatera bloggen. Förra veckan va sista veckan för mig på jobbet så chillar för de mesta mycke me Danijela under tiden våra barn e på dagis hähää =) hon e sjukskriven till nästa vecka. And guess what ?!?  jag har blonderat mitt hår fast lugn inte hela håret ska ta bild på de så ni får se hur snyggt de blev väldigt snart...tack dani! Ska duscha lionel nu strax han har varit jätte duktig idag och "hjälpt" mig me tvätten haha...såå sjukt hur tiden rinner iväg så snabbt och ser hur han växer och utvecklar sig för varje dag som går!

Här får ni en busig bild på supersöta Lionel!



Juste...

Christopher Kanes tredje kollektion för Topshop

Den brittiske designern Christopher Kane designar för Topshop i höst igen, och det kommer bli hans största kollektion hitills. Kollektionen kommer innehålla 39 produkter med även skor och väskor. Bilden nedan kommer från Vogue-magazine och är den första tjuvtitten vi fått



Ha de bäst// sharon


.

Life's a game but it's not fair
I break the rules so I don't care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain
Victory's within the mile
Almost there, don't give up now
Only thing that's on my mind
Is who gon' run this town tonight!




Jay-Z - Run This Town feat. Rihanna & Kanye West

//
sharon

Höstens "måsteha" - plagg

                                                                                          Lårhöga stövlar



                                                                                             Handskar


                                                                                              Blusen



                                                                                           

Statement-klänningen




Säsongens byxor är höga i midjan, vida i låren och har pressveck. Lägg till ränder också - och du är hemma



Axeltoppen



Skärpet



Klockrent



!



 //sharon


Bööhöö!!

Jag e fucking förskyld haha hataar o va förskyld..okej vilken människa tycker om o bli de men jag blir sjuk typ en gång per år och de händer inte ofta. Minns när man va lite yngre morsan tog ledigt från jobbet tog hand om dig medans man låg i soffan o degade med täcke. Man fick äta på deras dyrbara soffa, blev serverad hela tiden. haha nu man får klara sig själv!, laga mat sj hämta jucie själv haha vill va 13 år varje gång jag blir sjuk! Men ringde upp saron bad henne komma förbi mig efter jobbet o slagga över här...morsan jobbar till nio så saron får ta hand om mig o lionel idag!

                                                                                  Ha de bäst//sharon

090819


Haaj..väntar på att tiden ska rinna iväg lite och att Danijela plingar på. Vi ska förbi solna och köpa lite blöjor och kolla runt lite. Igår natt så satt jag o lyssnade på gamla godingar och hittade en låt som får mig o le än idag. Får så många blandade känslor både bra och dåliga...kommer aaaldrig att tröttna på den!

Here u have..njuuut!




      Ha de bäst//sharon

Har lite funderingar.....

......över hur vissa människor kan tänka ibland!!

Hur som helst så vet jag att jag inte har bloggat på ett bra tag, man kan ju inte påstå att jag är lika flitig som Sharona, men det beror inte på att jag är lat eller inte har lust att skiva  utan det beror helt enkelt på att jag har jobbat sönder mig  de senaste två veckorna (Och för er som undrar så jobbar jag på Nackademins Yrkeshögskola i solna) och har varit heeelt slut när jag kommer hem och hoppar direkt in i sängen och däckar! Jag trivs jätte mkt och älskar mitt jobb, men ibland undrar man ju hur vissa elever tänker haha!
Iaf så måste jag bara berätta vad som hände idag....jag har slutat för dagen och är på väg hem när malin ropar att hon måste visa något roligt innan jag går från jobbet.....mer än så kan jag inte berätta utan ni måste höra det själva =) JAG DOG AV GARV!! Kunde inte sluta skratta på vägen hem!!

Klicka på länken och lyssna jäääävligt noga gott folk.......


http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny

........skrattar fortfarande!!


En annan sak är en "notis" jag hittade på min syrras (milen) facebook sida som ni bara MÅSTE läääääsa!! Hur bra som helst! tänk va saker och ting kan stämma som fan!!

Samma sak gäller här: LÄS IGENOM NOGA!! =)

I New York City har det öppnat en butik som säljer äkta män.

Dit kan kvinnor gå för att finna sig en man, vid ingången står följande instruktion.

Du kan endast besöka denna butik en gång
Det är sex våningar med stigande pris på produkterna för varje våning
Du kan välja en produkt från en våning, eller så kan du välja att gå upp en trappa.
Dock får du aldrig gå tillbaka ner en våning, bortsett från att lämna butiken.

En kvinna går till butiken för att finna sig en man. På första våningen står en skylt

Första våningen: Dessa män har fast jobb.
Hon är intresserad men fortsätter uppåt

Andra våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn.
Det är bra tänker hon, men jag vill ha mer så hon fortsätter uppåt.

Tredje våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn samt har
ett extremt bra utseende.
Jösses tänker hon men fortsätter uppåt.

Fjärde våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn ser sinnesjukt bra ut
Samt hjälper till med hushållsarbetet.
Åååh underbart vad ska jag göra tänker hon, men går vidare uppåt

Femte våningen: Dessa män har fast jobb och älskar barn ser sinnesjukt bra ut
Samt hjälper till med hushållsarbetet och är mycket romantiska.
Hon är såååå frestad men väljer att fortsätta till sista våningen

Sjätte våningen: Du är besökande nummer 31.456.012 på denna våning
Det finns inga män på denna våning. Den existerar bara för att bevisa att det aldrig går att tillfredställa kvinnor.
Tack för besöket.

För att undgå att bli beskyllda för könsdiskriminering har butiksägaren öppnat en ny hustru-butik tvärs över gatan.

Första våningen har kvinnor som älskar sex
Andra våningen har kvinnor som älskar sex, har pengar och tycker om öl.
Våning tre fyra, fem och sex har aldrig haft några besökare.
 
Fyfan va häääärligt inte sant??!!!
aja nu är det dags att göra iordning en matlåda till imorgon och dra mig till kojs....jag har lärt mig att vända tillbaka mitt dygn nu när jag jobbar, vaknar fan 06.00 varje morgon och är ute hemifrån senast 07.00. Då hinner jag köpa mig lite latte och crossiant på pressbyrån innan jag tar bussen från solna ;-)

Jalla nu är det verkligen dags.....sov så gott!
// Saron


Godmorgon höhö...

vaknade nyss...och har typ 45 minuter på mig o göra mig ordning! Ska försöka slänga in dagens outfit annars lägger jag upp den senare bara.  Idag så fyller mikal 20 år wooohoo graatttiiiss!! Så ska träffa dem efter jobbet o heja snabbt o fira lite men vi ska fira henne ordentligt på fredag haha och som vanligt så kommer jag va där sist av alla för jobbar då oxå till kl elva. Men chopp chopp tiden rinner vi hörs senare !

                                                                            Ha de bäst//sharon

2 timmar..

..har jag sovit fick skjuts av farsan och lämnade lionel så de va bra! ska lägga mig nu igen ...såå godnatt hahah fett skumt o säga de 8 på morgonen!

.

!





Jacka : Holland
T-shirt: Eritreanska festivalen
Leggings: Cubus
Skor: Converse

170809

Godmorning peeps.. kom hem för ett tag sen va o lämnade Lionel på dagis. Ska strax börja fixa mig..jag och Danijela ska iväg och träffa Yaffa. L

Längtar till min nya tatto som jag ska göra...brukar alltid göra de typ vid januari,skulle göra 23 små till stora stjänor på foten... men de blev inte av så får se va jag ska göra. Ska göra 3-4 st nya ska inte säga vad elr vart jag ska göra de...sist när jag sa att jag skullegöra stjärnor så springer en iväg o skaffar en direkt efter typ...en gammal vän som vet mycke väl vem de e! Aaaja ska logga ut nu!

                                                                         Ha de bäst//sharon

Men seriössst...



.....jag vet inte om jag ska skratta elr gråta för hennes skull!

We are still alive

just workring asses... men den veckan har gått så snabbt känns som de bara har gått 2-3 dagar för man har gjort så mycke! 
 Under helgen har vi umgåst me Makda Debbie Nalawit och hennes kusin som e här från holland Meron, hon ska va här i 2 veckor till. Fan fick ångest när vi satt o pratade om holland vill åka tillbaka ditt nu nu nuuu. Va där med framiljen i tio dagar,  vi bodde på Hilton mitt i rotterdam så man kan säga att vi bodde mitt i smeten. Deras kläder klubbar människor knäcker till och med deras byggnader haha.

Juste tack för skjutsen MERON aka MJ !

Ska laga mat till mig o lionel nu innan jag drar iväg till jobbet.

                                                                        Ha de bäst//sharon


Geee mig nuuu taack!!



//Sharon

...

Ligger på soffan och är heelt utmattad. De har vart en mycke aktiv dag jämnfört me hur mina dagar har varit under sommaren. Lionel började på dagis idag så de betyder att väckaklockan börjar ringa 07.00. 
Han va ju sjävklart hur pigg som helst och ville knappt äta sin frukost, han ville bara tagga ut från huset snabbt.
Stackars lillen grät när jag skulle gå från dagiset, han har inte varit där på typ 2 månader men jag vet att han trivs jätte bra där så de underlätta lite.
Kom hem satt inne på datan runt nio på morgonen och de va typ 5 pers inne på min msn utan o överdriva haha..
Fick ryck satte på mig gympakläder och sprang runt råstasjön,  fan dags me o börja träningen nu ! 
Och självklart så va de stress me o duscha o göra mig i ordning och dra iväg till jobbet...slutade elva (it suucks!)

På tåget påväg hem så såg jag en person på som jag veerkligen haaatar...och ni som känner mig vet att jag inte hatar nån annan än just den här människan. Jag satt och skakade av ilska på riktigt hela hemvägen och va såå nära på att gå fram och spotta människan i ansiktet!!! Men de e lugnt, de kommer komma en vacker dag då du kommer att ångra dig och kolla ner och skämmas för de du har gjort och missat!

Imorgon ser schemat likadant ut  haha elr hela veckan rättare sagt!

Saron började på sitt gamla jobb idag (nackademin.)..woohoo..hon vaknade dåra sex på morgonen..håll ut bro!
Båda två kommer jobba 2 veckor så vi kommer att gråta varje dag för att vi inte kommer kunna träffas typ =(

Nu börjar de bli dags för att krama om sängen så vi hörs imorgon! Gooodnatt!

// sharon


Dagens låt



                                                           Cassie Feat. Diddy - Must Be Love Official Music Video

It really is a S thing peps

Ahaaap! Idag var jag hemma heeela dagen och dåsa som vanligt, i hopp om att bli frisk tills jag får ett samtal av Saaaheer som ville ta ut mig i det fina vädret på en skön promenad. Hon kom förbi mig innan vi gick till "lilla gubben" och köpte allt från godis till läsk och chips till ciggaretter osv...det var självklart inte lika varmt ute som det var tidigare men hey vem kan klandra vädret? det var ju trots allt vid sju snåret, haha! Hur som helst tog vi vår promenad (som var från min sida av akalla till hennes sida) tills vi hitta en skön bänk där vi kunde sitta och snacka massa skit utan att folk störde oss ;-) Riktigt nice var det! När det började blåsa och vädret blev allt sämre bestämde vi oss för att gå hem till henne och möblera om hennes rum vilket inte blev så lyckad, men vi gjorde dock ett försök ! Efter allt misslyckande bestämde vi oss för att göra lite kaffe och sätta oss på hennes balkong och snacka ännu mera skit =) Det har blivit våran grej att sitta på balkongen och snacka som två gamla tanter har jag märkt! Shit kvinna vi börjar bli som våra mammor fan! Hehe!
Hur som helst hade jag en lugn kväll och det kändes RIKTIGT JÄKLA skönt ska jag säga er, det var på tiden att jag tog en vit kväll! (Jag vet att det var lika skönt för dig som det var för mig sharon)
Tusssseeen tack min älskade turre! Precis som det gamla goda tiderna!


Måste oxå berätta att när jag kom hem snackade jag med sharre och hon gav mig en RIKTIGT bra nyhet och FIFAN vad jag kommer sova goooott inatt, sharon du har fan gjort min kväll! Önskar nu att det vore en ny dag och heeelt nya tag!! Got damnit hur livet kan va underbart!! Tror oxå att jag är kär i våra liv!! Skulle inte byta bort dom för 5 öre mannen! hahaha

Morgondagen ser ut så här:
Vakna, fixa mig och sedan träffa min UNDERBARA man! (Ni som känner mig vet hur dampig jag är just nu). Resten är en hemlighet mellan mig och Miss Sh

Så nu är det kanske dags att säga god natt och sov gott? eller vad säger ni?
Hell yeah! Jag är sjukt trött och har maaaassa saker som måste fixas imorgon! Sharre på återseende min vän, imorgon blir det andra bullar!

Sweeeet dreeeeams!!
//Saron

Saturday night..

består av chips o dip och ufc på tv rutan för mig =) Behöver en krallig reehab nuu...
Torsdags så va jag med Meisam o grabbarna på vapiano o käkade och drog sen vidare till After och vidare till layer och sist till east.
Igår så bestämde jag o Saron att jag skulle komma förbi henne efter jobbet och dra in till stan för att käka. Men kvällen slutade med att vi hamnade på sture me grabbarna... Vi mötte senare oxå Robin min brorsa med Eyobel o co vid village och dem va påväg hem så jag åkte hem med dem.

Hahaha läs de häraa...

- Vet du va jag har tänkt på?
- Nejvadå?
- Egentligen så räknas inte de att man har vart otrogen med en människa om man har skydd!
- Haha hur menaru?
- Jag menar  om man har kondom så e de lixom skydd aså att man inte egentligen e inne i människann de e ju plast imellan,
- Hahaha du är fan sluuut..men har oxå tänkt så!

// Sharon

Jaahaap

Måste bara berätta att jag har blivit sjuk nu igen, helt jävla förkyld och har hosta! Det är så himla jobbigt att ligga hemma och få liggsår i hela kroppen...men men!
Just nu sitter jag och väntar på att min kära vän sharon ska sluta jobba så vi kan ta en bit mat inne i stan. Ja som ni kanske märker så blir det ingen utgång ikväll, utan vi ska bara ta det lugnt, tills jag har laddar mina batterier igen ;-)
Så medans jag väntar tänkte jag slänga in lite bilder från i måndags och tisdags=)

Måndagen började med att jag ligger hemma och dåsar efter söndagens shikorina, medans sharon va tvungen att gå till jobbet. Senare mot kvällen bestämde vi oss för att träffa sickan och grabbarna innan hans utresa till norge..vi satte oss på Fridays i väntan på sharon och grabbarna tog såklart i och drack Jack n Coke, men fan heller att jag skulle göra samma sak! jag mådde bra med mitt vin.
Eftersom fridays hade stängt när sharonina kom så bar det av mot East och där fortsatte kvällen men mera vin och massa drinkar och shots...på en måndags kväll, JAA folk va på topp!!! haha
Tack såå mkt för kvällen grabbar!

Tisdag var jag och min twin Luwam och käkade på Va piano (hur det nu stavas, haha) och grabbarna Meis och Mr R kom dit och joinade oss. Efter att vi var mätta och belåtna bestämde dom sig för att vi skulle gå och fika lite, vilket självklaaart inte blev av! Vi hamnade istället på Hotel Diplomat på strandvägen och tog en och annan drink. Sharon kom dit efter jobbet, och efter många heta diskussioner och åsikter rann tiden iväg och det var dags för hemgång!
Tusen tack för allt killar och ni vet EXAKT vilka ni är!


Här kommer bilderna från dom här  dagarna

På east med the boys;-)

:











Så nu är det dags för mig att ta en promenad i det fina vädret med min älskling Seher, men självklart återkommer vi senare ;-)
BAM!

//S

Wish me luck!!

Ska iväg och fotas nu snart, lite nervös är jag men självklart så kmr saron med och hype:ar upp mig! Kommer slänga in några bilder behind the scenes.
Och några bilder från east när jag och o saron va me sickan och hans polare i måndags innan dem skulle åka tillbaka till Norge. Och några bilder från igår när vi satt i Dimplomaten me Meis och hans polare.

// Sharon

God morgon gott folk!

Hoppas ni har haft en underbar helg! Våran helg har vart lite som insane på grönan haa. I fredas så va jag på Eritreanska festivalen med min familjen väldigt fint va det, måste erkänna att vi hade jävligt tur me vädret oxå. Och saron va på Faniels (hennes brorsa) go-away party. De e så att han ska ta lumpen, lycka till bror!
Senare mot kvällen runt elva tiden så bestämde vi att vi skulle dra till layer i sällskap med Luwam med hennes två vänner. Klart va vi på topp där oxå haha nää men de va nice helt okej.
I lördas så kom Adam o Saron hem till mig på kvällen och vi satt o åt chips och snackade en massa. Måste rekomendera sour cream pepper med dipsåsen sour cream onion är en gaaalen kombination!
Som dem flesta vet så var det ju club shukorina i går. Klart  fanns stress med på schemat men vi lyckades endå övervinna det hahaha. Saron kom hem till mig runt åtta och vi började göra oss i ordning efter en lång stund. Grabbarna Meisam och Moe skulle komma och plocka upp oss men vi hade inte en bestämd tid. Bröderna har för sig att när dem åker från uppsala så har vi enbart 20 minuter på oss o göra oss klara vilket alltid leder till att dem står där minst tio minuter och väntar på oss! Kärlek bröder haha !
Som sagt  åkte vi dit mötte upp resten där i kön i berns och fick vänta nån kvart på biljtterna av manna, tack så mycke manna för biljetterna! Vi hade en amazing kväll. Så klart så börjar jag o saron me våra 2 sambuca shootar och våra vodka redbull, en jävligt bra start på våran kväll! Efter att vi köpte våra drinkar så va det ett måste för sickan att vi skulle komma till deras bord där dem satt och njöt av deras champange flaska. Självklart så va vi tvungna att ta ett glas med dem, jävla norrmän måste ni alltid så jävla trevliga?! Tack sickan!
Sen va det dags för saron och mig att mingla lite, jätte trevligt va de o träffa på massa underbara människor som man inte träffar varje dag. När vi väl trodde att de gick mot sitt slut så ska självklart bröderna M and M komma med massa tequila shottar och drinkar, ooch självklart va dem tvungna att avsluta allt me några campange flaskor! Tillslut så lyckdes vi gå ut me våra ben i behåll och drog på efterfest me bröderna och chillade fett! Sen så va de dags för mat på morgonen, så vi drog o käkade i donken.
Efter donken så betalade den generösa Mr X taxi till oss så de blev hemgång mot mig och saron sov över. Tack så mycke Jack The Mack HAHA du vet mycke väl vem du e! Hoppas de löste sig med hotellet sen!


Här kommer bilderna av  kvällen....

Påväg mot berns efter att vi har parkereat



Sen va de moes tur.....



Sen ville  vi ha en bild för oss själva.... sorry grabbar!



Sickan här me hans vän!



Sirak shows how he rolls!



Mitt i minglet så träffa vi även på min kollega (sharon). Ses på jobbet snart!








Tusen tack till alla som va med och gjorde våran kväll till på topp!!!!!!

Ladis n Gents !!

Kul att ni hittade hit.. Låt oss börja presentera oss!

Shaaron och Saaron här. Välkommen till vår faaabulous blogg. Vi kände att de va dags bara för att vi e på topp daay and niight and heere we aarreee. Här kommer ni få den sanna bilden om oss två och hur vi är som personer..ni kommer oxå att se hur vi rockar stockholmo. By the way även alla hatare kommer tyvärr ha tillgång till denna blogg..hate it or love it bitches ;)

Jajaa vi vet bloggen är heelt scratched men det fixar vi snart!

Vi är två tjejer i åldern  20-22 , just nu så tar vi de bara lugnt men som småning om kommer vi att jobba elr plugga.
Men tills dess så är vi helt enkelt livsnjutare. Vi har en son på 2 år vid namnet Lionel ( jaa som messi men fick namnet från smalville). Och jaaaa som alla andra brudar så ääälskar vi mode(skooor) som fan så vi kommer slänga in våra outfits nångång(and u can try 2 copy our swag). Annars så lever vi helt normalt, försöker göra vårt bästa för att överleva dagen. Vi umgås typ...24/7  plus seventiseven haha om ni fattar vinkeln!

På återseende gott folk!



RSS 2.0