Hej mina bloggläsare

Jag har inte alls haft lust o blogga nu på sista tiden. För mycke som har hänt som är ganska privat. Vill tyvärr inte dela med mig det men jag står på mina två ben o överlever och min familj mår bra. Men har fått tillbaka min blogg spirit tebax iallafall :) Har tagit bort min facebook, så till er mina vänner jag har inte tagit bort er. Orkar inte med den bara men kommer nog komma tillbaka i den fronten oxå. Så jag kommer blogga på som vanligt så de e ba checka in bloggen varje dag :) Va har jag gjort dem senaste dagarna, joo jag har ba vart för mig själv och min underbara son. Tackar gud varje dag för min lilla gudsgåva! Han e lite små förkyld oxå, min lilla bebbo. Igår så drog jag brorsan sofia admir eyobel gebban biniam på nattbio o kollade på Colombiana, gryyym film ni måste se den!  Idag så vaknade jag o sötnosen upp ganska sent och åt frulle och gick ut på dirran. Knatteskutt va i fotbollsplanen idag och jag glömde bort helt att dem va där. Va ju där förra helgen, men sötnosen kollade ba på idag för han e förkyld o va lite mammig. Men imorgon ska vi upp tidigt o gå dit :) Efter de så drog vi hem och jag somnade på soffan o vaknade inte förns kl 6-7 typ. Eyobel kom på besök då o jag hoppade in i duschen sen så gick vi ut och sötnosen fick äta pizza idag för jag va för lat o laga middag. Sen drog eyobel hem o jag o sötnosen tog en mini promis här i området. Vi stötte på mami o papi helt fixade dem skulle iväg på bröllop så vi vinkade av dem och drog hem. Sötnosen deckade och jag har ba softat hemma, ska kicka igång BBW nu sen blire läggdags för mig. Godnatt o pösspöss!

Hellooo

Sorry med min dåliga uppdatering, men har mått helt skumt. Har slutat gorra sen i lördags och jag får typ abs o panik. Igår blev jag helt varm i kroppen o typ började kallsvettas. Från ett paket om dan till baaam ingeting, riiiktig pyskos. Men e bestämd, ska klara det! Iallfall...
Igår så gick jag o david o brorsan o biniam till derbyn. De blev en förlust :( Men aik är endå bäst så deså! Efter det så drog vi ti offside o mötte upp frugan där som kom dit efter jobbet. Skulle trycka i mig ceasarsalladen, men tyvärr så hade dem inte vissa rätter när de e derby de va nått sånt fattade noll men tog nått litet endå. Efter en stund så kom killen dit o hämtade upp mig o frugan och vi åkte hem. Vi bytte om ti varmare kläder o gick ut o softade. Men jag började bli lite krasslig o kände mig skum så vi drog hem, när jag kom hem så deckade jag direkt.
.
.
.
Helt vilt
.
.
Imorse så vaknade jag o sötnosen kl 8 och gjorde vanliga morgonrutinen, frulle, barnkanalen o bytte om. Gick ner ti porten o killen körde oss ti daycare. Skönt, va fett seg imorse. Drog sen till hallonbergen, hade tid hos min nagelteknolog. Älskar henne, inte nog ba att jag går ut med kattigade naglar hon ger så bra o goda råd <3
Senare under dan så kom Nelly hit o chillade och vi hämtade sötnosen tillsammans, han e så underbar aså ! Han visade hans pärm där han har fullt med bilder på han o massa teckningar o hans utveckling, min lilla bebbo <3 Vi fick skjuts hem av papi och nelly följde med upp men hon drog hem typ för nån timma sen.
.
.
heeerråå morfar
.
.
Ska nu fixa lassange till middag, så skriver mer sen

aaaaaaaaaaaiiiiiik!!!


Godmorgon!

Faaan vilken depig morgon de e! Känns som de e vinter ute :/ Jag o sötnosen va uppe i tuppen strax innan 8 och åt frulle o kollade på BK tillsammans. Somnade ganska tidigt. Jag o killen drog från omid igår kväll ti statoil o köpte lite gott gott, sen så åkte vi o lämnade david hem o sen blev de hemgång för oss. Killen har ingen träning idag så de blev bussen för mig o sötosen ti dagiset idag.
.
.
.
Min lilla smultron...han har på sig sig nya mössa som han sj valde ut :) Nu ska jag ta o plocka undan i huset o damsuga o moppa golvet, så mami får ett leende när hon kommer hem :D Kladdar mera sen pösspösss

Sunday

Jag o sötnosen åkte in ti stan istället o käkade på max, mysigt :) Vi drog sen ti donken o köpte milkshake m m m, vi åkte sen hem med 8 tåget. Vi gick förbi kiosken snabbt o där va killen o brorsan o david o chillade o babblade fotboll som vanligt :) Sötnosen somnade på tio min när vi kom hem han va så slut as! Jag gick tillbaka ti co. I kiosken o sofia väntade där på mig. Vi taggade efter en stund hem ti omid o vi e här fortfarande. Grabbarna spelar fifa o jag o sofia ekar bara haha. Men jag e nöjd för jag ligger i killens famn :)
.
.
.
.
.
.
ÄÄÄLSKO !!!!

Ändrade planer

Mötte upp brorsan o david med kenzo. Chillade lite i kiosken sen efter ett tag började vi gå mot råstasjön. Men när vi gick förbi skolgården så va de massa barn som va i pitchen och lekte o massa föräldrar. Vi stannade upp o frågade va de va och dem har tydigen börjat med varje söndagar så e de aktiviteter för småbarn. Knattesnutte nånting hette de, och där va 3 av Lionels bästisar från dagiset. SÅ han sprang in o joinade dem :)
.
.
.
.
Gulleeepruttt<3
.
.
Två timmar senare så va dem klara :) Va ute en stund till med Lelle i lekparken sen så drog vi hem. Vi ska ta o byta om nu snart sen blire donken :) Skriver mera sen

Snabb uppdate

Nu har både jag o Lionel käkat lunch och gjort oss klara. Vi ska ner o möta upp brorsan och David med hans hund kenzo. Vi ska nämnligen gå till råstasjön och grabbarna ska gymma där o jag o sötnosen ska mata fåglarna där :) Kommer med bilder senare, pösspöss

Saturday!

Tjaaa ! Vaknade ju vid 2 idag konstigt nog o drog direkt till mulle meck med brorsan. Där va min morbror med hans son min son o andji frugans dotter :) Vi va där i flera timmar och dem sprang o jagade varandra o lekte och lirade boll och busade :D
.
.
Andjiii
.

.
Min morbrors son temesgen :)
.

.
Morbror o kidzen
.

.

.

.
Vi drog sedan till kiosken o mötte upp killen en snabbis och sen gick vi hem allihopp och morbror aman lagade middag ti oss.
.
.
Efter filmen så blev vi alla mätta o belåtna och vi kickade igång en disney film och segade fett. Otroligt nog så låg 3 kidzen helt lugna o harmoniska o va inne i filmen. Efter filmen så blev kl mycke och min morbror skulle lämna hans son och jag o Lelle lämnade Andji hem till hennes pappa Niko :) Efter det så tog jag o min son en liten promenad runt i bagis sen så drog vi ti fritidsgården torpet för brorsan va där men de slutade me att vi fastnade där. Sötnosen sprang in direkt o hälsade på alla där o spelade massa spel och fastnade grovt på nitendo. Sofia kom dit efter ett tag och vi joinade med på bingo med alla där. Gick inte så bra för mig eller sofia hahaha. Vid halv tio så åkte jag sötnosen o killen till statoil och köpte lite snacks.
.
.
Mmmm
.

.
Min fina son!
Pimpade upp hans jacka med min moncler pälskrage
Niiiice, samma swagger som sin mami <3<3<3
.
Vi gick sedan upp till mig och jag började göra ordning snackset. Vi chillade o smaskade i oss fett. Sötnosen sov efter en stund, ja han rå deckade på en gång. Efter ett bra tag så kom brorsan upp o gjorde mig o killen sällskap. Vid tolv så va killen tvungen o dra hem för han har sin träning imorgon, så vi tog en mysig promis innan. Kom nyss hem, ska strax kolla på serier och somna fint :)
.
.
Men först en till sak som jag måste dela med mig....
.
Asså varje gång vi e själva (jag killen o sötnosen) så blir jag typ känslig, aså får värsta lyckan när jag ser killen o Lionel prata med varandra, sjunga, busa o kramas o pussas. De e verkligen en obeskrivlig känsla som jag får hela tiden. Älskar min son mer än allt annat på denna jord, hela universum. Känns som mitt hjärta e proppat med aså fuuulll med kärlek som jag har till Lionel. Varje gång jag pussar han så får jag aldrig nog vill ba äta han, varje gång jag sniffar på han så blir jag helt störd får typ nästan psykos, jag får aldrig nog !!  Och min Admir catovic, jag älskar dej ! 1 ½ år har vi snart vart tillsammans och än idag så ger snubben mig fjärliar i magen, de e helt sjukt! Jag e såå kääär, käär, aså överkär! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för de känns som både min son o killen kommer spräcka mitt hjärta.
Sååhäär mycke kärlek aså, vene va jag ska göra
ÄLSKAR ER MINA POJKAR!!!
.
Nu blir jag lite för känslig thihihii, så jag avslutar det här och gottnatt folket!!!

WOOOOW

Hur fan skedde detta?!? Att sharon, jaaag vaknar upp nu för 5 min sen!! Och min underbara söta kusin e här Temesgen och jag märkte inget när barnen sprang runt, vaknade och såg att dem hade lekt sönder sig i mitt rum, waah jag sov fett djupt. De va min brorsa som väckte mig nyss och sa att vi ska göra oss ordning för vår morbror drog iväg till Mulle meck med kidzen och att han hade träffade upp frugan med andji. Ska ska skynda mig dit o pussa sönder ungarna!
.
Underbar kväll iallafall igår, jag låg hemma o kollade på dokumentär och hade inga planer alls. Sen så säger killen att de blir bio och att jag har 30 min på mig o bli klar, streess ! Men kom lite försent men vi hann endå. De va jag killen o david robin biniam som åkte härifrån och i stan så mötte vi upp davids tjej marijana och eyobel. Vi hittade bra platser till Apornas planet. Drog förbi donken snabbt innan filmen. Och Mike och hans tjej doris kom precis innan vi skulle gå in så de va bra att dem hann. Filmen va iallafall jätte bra, jag tyckte om den. Eyobel såg den andra gången med oss ba för den e grym :) Sen så drog vi hem, skulle mött upp Claudia och hennes man men min lur dog så vi åkte raka vägen hem till killen och myste :)
.
.
.
David o hans tjej

.

klottrar mera sen, pösspöss

bioooo


Off

De är de jag har vart idag! Fick min buksmärta tillbakas idag, den som hade dragit iväg på en lång semester så ba överaskade den mig idag. Så de kan ju inte ha vart muskelinflamation som läkarna trodde de va, så proppade i mig massa tabletter i tio dagar i onödan! Kände av den lite igår när vi va i offside o kollade på aikmatchen, och på tal om det så vann aik 2-0 yaaaj !! Så har ba vart allmänt avstängd från allt o alla idag :/ Orkade inte laga mat idag så de vart pizza ti sötnosen, de e ju trots allt freeeedag :)
.
.
Han sitter o mumsar i sig det nu, sen så tänkte jag ta en promis me min prins <3
.

.
Jaag o fina rocco från igår efter matchen i porten :)
.
Skriver mera snart, ska ta nån slice från gullungen nu!

hellooo

Stress stress stress! Va i kiosken med brorsan o david o sofia och Lionel med. Sen så gick jag hem lagade mat ti sötnosen o hoppade in i duschen o bytte om och sprang ner ti bussen halv. Och allt detta på 30 min :) Vi ska kolla på killens match, skriver mer sen!

Tjaaaa bloggelito !

Kom hem för ett tag sen från Lelles daycare :) Killen körde oss dit, heeet han va aså! Han hade sin kostym på sig för dem åker iväg idag till Mjällby för dem har bortamatch och han kommer inte hem förns imorgon.
.
Igår på dan så mötte jag upp Naomi (nelly) sen så drog vi ti plaskis och killen kom efter hans träning o sällskapade oss. Sen så kom David med hans fina hund kenzo och vi chillade till 3. Naomi gick hem och vi mötte upp Sofia och drog sedan till sötnosens dagis o hämtade han :) Vi gick tebax till plaskis och Lionel fick leka av sig, han har blivt riktig klätterapa aså naaw min lilla mowgli :) Efter ett tag kom brorsan med min morbror och hängde lite med oss, sen så drog morbror aman o sötnosen hem o skulle laga mat :)
.
.
.
Vi drog hem sen vid 6 och vi bestämde innan att vi skulle dra till offside o kolla på realmatchen o united matchen. Softade med min gullunge och han åt middag och lekte lite med han innan läggdags. När han somnade så hoppade jag in i duschen o stressade. Brorsan o co drog innan och jag killen o sofia åkte vid nio :)
.
De va vi och brorsan, rasmus, david o kasper
.
.
Självklart så beställde lilla sharon ceasarsalladen med cider :)
.
.
Sofiaaa
.

.
Rasmus
.
Kl blev mycke och vi alla drog hem. Jag mådde så illa kändes som jag skulle spricka, blev så jäävla mätt aså!
Nu har våra bästa år börjat ska fortsätta kolla på den :) byeebyee

till offside med killen o co.


Life is like a beautiful melody only the lyrics are messed up

Goodmorgon! Kom nyss hem, fick skjuts av killen ti sötnosen dagis! Vene vad som har hänt dem senaste dagarna med Lionel, får väcka han nu varje morgon vilket är väldigt ovanligt. Och han sover så djupt oxå, får typ säga titta bamse e här eller nått och då blir han jätte pigg. Han e helt inne i bamse nu, ska ta o köpa massa bamse prylar till han :) Igår va vi ute 4 timmar efter dagiset och vi gick hem o jag lagade middag och en timma efter deckade han fiiint ! Gick sedan ut mot kvällen runt 9 o mötte upp en kompis sen så träffade jag upp sofia och vi drog hem till claudia och satt i balkongen i timmar o babblade på.
.
Faan va kallt de har börjat bli aså, satte på sötnosen fingervantar! Trodde de skulle va lite överdrivet men de va fett  kallt ute, orkar verkligen inte med kylan :( Ska strax äta frulle sen så blire våra bästa år sen så ska jag ringa o väcka sofia och ses upp. Vi kanske ska hem till en vän men måste fixa sista ärenden me csn. 3 veckor kvar sen börjar jag plugget, finalyyy. Kladdar mera sen!
.
.
.
Ni får en bild på mig istället för sötnosen ville icke ta kort.

DONT TAKE ANYONE FOR GRANTED

Mötte upp sofia på dan o chillade grovt. Gick sedan o hämtade sötnosen från dagiset o promenerade tebax till kiosken. Och vad ser man när man kommer fram, jooo Mr Caaaatovic :) Hihihi kuligt, sitter kvar här i kiosken med sötnosen o sofia o brorsan. Snart kommer dani med hennes dotter o vi kommer käka på torpet pizzerian o sen leka lite i plaskis :) Uppdateras mera senare pösspöss

Du är en inspiration <3

Kom nyss hem från killen. Mötte upp han efter hans bortamatch. Ville ba säga snabbt att jag e väldigt lycklig. Godnatt B så hörs vi imorgon :)

Goooodmorgon fredag

Igår kom lilla Sofia hem till mig och softade med mig o Naomi. Brorsan nattade Lionel medans jag låg nere på marken i mitt rum o gjorde brasiliansk vax på mig. De gick ganska fort, 20-30 min typ! Och tjejerna blev väldigt chockade att dem inte hörde mig skrika eller nått men jäävlar aså vilken pain! Efter att jag vart klar så gick vi ut och vi satte oss på en bänk o snackade om allt möjligt. Killen kom förbi med orfa oxå och vi chitchattade lite innan vi körde Naomi o orfa till bergshamra.  Vi lämnade av sofia efter och drog upp till killen o myste :)
.

Kom nyss hem, fick skjuts av killen till sötnosen dagis :). Vi kom precis när dem skulle iväg, sötnosen och hans dagisvänner ska till bibblan idag i bergshamra, va kuuligt! Ligger o chillar på soffan nu o vilar o kollar på rachelray sen blire våra bästa år sen så ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Ska åka iväg idag halv två, vart och vad jag ska göra säga inte förns jag e dääär :) Men de kommer bli kul, kommer få sofia med mig som sällskap yaaj :) Lägger upp en bild innan jag drar, besos!!
.

Tjenixen!

Jag hämtade sötnosen från dagiset och mötte upp Naomi (nelly) i kiosken. Ska börja kalla henne Naomi från och med nu! Varför tänker jag inte berätta för de e våran lilla hemlis, och hon ska kalla mig för Viola :D Efter en stund så kom claudia med hennes sötnosar och en vännina till henne. Vi gick sedan till plaskis och lät kidzen leka medans våra munnar gick i igång! Vi sa hejdå för inte sålänge sen för både jag lelle o naomi blev fett hungriga. Efter vi har käkat så ska jag köra brasiliansk vaxning på mig, herregud kallsvettas ba jag tänker på smärtan, men de e sååå värt det :D Nu läser Naomi ABC boken för sötnosen o jag ska börja med middan!
.
.
Lelle o Naomi :D

don't let anyone step on your dreams

Godmorgon alla pigga människor, NOOT! Somnade aldrig förns två halv tre igår kunde ej somna, låg o vred hela natten kunde inte riktig hitta bra position o somna in på :( Känns så ovanligt o va uppe den hära tiden. But gotta make it a habit, börjar ju plugget om 3 veckor :) Beby ringde o väckte mig, taack beby ! Och jag fick väcka Lionel, tog mig typ 2 min o få honom upp från sängen. Skriv upp att han sov fett djuuupt!
.
.
My sweetheart!!
.
Idag så har jag ingaa planer alls, ska ba chilla :) Ska träffa upp sofia när hon har vaknat och sen på kvällen ska tydligen Makda komma till ullis, min söötnos! Nu ska jag ta o äta frulle sen blire rachelray på teverutan :) Byeebyee

Nattinlägg

Helloo my blog readers :) Kom nyss hem från min underbara man :) Älskaar dej min adomiir! Jag gick ner i tid när jag skulle ner o träffa han, han hann inte köra fram bilen o vänta på mig, chockerande nog ?! Han brukar alltid få vänta på tröga mig för jag gillar de hära me o komma 2-4 min senare efter att vi har bestämt en tid hihii. Vi åkte ti wookstugan o tänkte först sitta där o äta men vi va framme halv o dem stänger elva så vi tog med maten o käkade hos killen. Precis då så började filmen Piranha (klicka så kommer ni till trailern!) Fett med obekväm film aså! Satt under hela filmen helt spänd i kroppen och håll om killen. Koommmer aaaaldrig bada ute på nån sjö eller hav, finns inte en chans aså! Efter filmen så blev klockan mycke och killen har träning imorgon så jag drog hem. Han ska skjutsa mig o Lelle ti daycare imorgon, sköönt! Imorse så va de fett jobbigt för de spöregnade ute men killen va ledig o hade inge träning o de blir lika med ingen skjuts. Nu håller jag på o somnar så, slänger in en bild på mig som jag tog påväg hem från killen, pösspöss!
.
.
Goodnatt!

Hej bloggen

Softade ba hemma idag o fixade csn papprerna. Hämtade sötnosen kl 3 och ovanligt nog så gick vi hem direkt haha. Men gebban gick ut med sötnosen nån timma efter bara och jag kom ner lite senare och vi mötte upp milfen claudia me hennes små sötnosar :) Hennes dotter skulle på träning kl 6 så jag o pojken min gick upp snabbt. Vi åt middag snabbt och hoppade in i duschen bytte om och gick ner o mötte upp killen o david. Vi åkte till Joeejoees match i vasalund o skulle heja på han :) Sötnosen va på o hejade o skrek heeja joojoo hela tiden men innan så skrek han messii o roney. Spelar ingen roll va de e för sport han tror alltid att roney o messi e inblandade thiiihi sötnos då! Åkte hem efter matchen, jojos lag vann såklart för jojo va asgrym! Jag o Lelle gick upp och jag läste en godnatt saga och han deckade påengång! Sen har ja ba chillat o kollat på mina serier medans grabbarna har lirat fotboll här ute i pitchen!
.
.
Ska ner nu o träffa beeebyy min pösspöss

Bagis syndrom

HAHAHAHAHAHA ni som hörde skrik igår i bagis, ni behöver inte oroa er de va sofia!!
.
.
Inga ord, dör av garv varje gång

Tjaaa!

Deppig väder eller vad?! Va o lämnade sötnosen nio på dagis. Har just kollat klart  på våra bästa år o nu är de top model som gäller :) Igåår så slutade de me att vi ba va hemma hos oss mig o kollade på sverige och san marino matchen. Efter matchen så gick vi ut o träffade upp killen o joejoe. Hahahah sofia fick flipp igår och började skrika, jag har spelat in det så försöka lägga in den på youtube o sedan på bloggen. Ni kommer dö aså, jojo som inte hade kommit ner än till oss ba ej hörde ni nån skrika eller nått så hela bagis hörde säkert henne. Efter ett tag så kom teddie o stoffe ner så grabbarna satt i deras klunga och jag o sofia kollade på massa x factor auditions på min lur. Efter ett tag så åkte vi alla till max och satt där o gamade o softade, kl blev så vi drog hem efter max.
.
.
Joeejoee
.

.
Rastlösa sharon :)
.
Ska lägga in videoklippet från igår, brb :)


SURPRISE!!

Är hemma med massa folk hos oss. När vi va ute med sötnosen i plaskis så säger robin att vi ska vänta på en grej. O vi alla undrade vafan de va han ville vi skulle vänta på. En timma efter så kommer DAVID från ingenstans promenerandes till oss, och de va ba robin som visste om att han va i svea!  Och vi alla vart chockade och jag sprang som ett litet barn till han o kramade om han. Kändes helt skumt o ba se honom här ba sådära!! Han drog typ för 2 månader sen till spaninen och sa att han skulle va där i minst ett halvt år men han va tvungen o komma tillbaka o fixa några äranden. Så vi alla drog ti torpet pizzerian och hämtade käk och gick upp till oss o gamade. Nu chillar vi fett o kollar på barnkanalen med sötnosen. Vi ska nog ut igen, kommer med bilder sen !
.
.
.

Dagens örongodis

.
Gal a live in the independent way
You no dependent upon nobody

Godmorgon tisdag!

Kom nyss hem från sötnosen dagis! Killen skulle gå tidigare idag än vanligt till träningen så halv nio stod jag o Lelle nere i porten o väntade på beby. Vädret är inte på topp idag aså, så ska nog ba va hemma o ringa skolan o fråga lite saker osv. Kom in på plugget så jag börjar den 4 oktober, o de blir heltid. De ska bli kul, bli inte chockade nu mina vänner men jag har faktiskt längtat o få äntligen sitta på en skolbänk o få massa plugg hahahaa. Kanske för att jag har mycke fritid nu om dagarna o inte så mycke skit runt omkring mig o andra saker o tänka på. Ska shoppa massa skolgrejer och en fin väska som jag kan ha ti plugget. Jag vet jag låter som en riktig bayram men men. Juste de här har inget med plugget o göra men insåg imorse att jag inte har en aning om vart min bankomatkort e nånstans. Men jag e så glömsk o klumpig, så den e väl här nånstans eller så har jag tappat bort den. Men ska avvakta lite me o spärra den palla sen att den ligger typ nånstans framför mig. Så ska nog åka till sollentuna jätte jätte snabbt och be dem skicka en ny hem till mig. Kan ej gå runt utan mitt kort, känner mig halvnaken då. Buut anyways ska kolla på lite teve nu skriver mer sen :)

Heej beauties!

Sa precis hejdå till min underbara man :) Jag o Lelle vart ju bjudna på middag hos underbara claudia :) När vi kom upp till henne så hade hennes dotter dukat fram jätte fint till mig o sötnosen, och hon sprang fram med världens kram :) Vi åt middag allihoppa medans hennes jätte underbara söta son Lionel låg o sov.
.
.
Hennes söta dotter stephanie och Lionel va lite blyga i början men med tiden så släppte det och dem lekte för fullt! Vi satt i balkongen i timmar o ba babblade om allt möjligt. Efter en stund så kom hennes kille Martin och sällskapade oss. Hon bad mig hålla lilla Lionel snabbt, och herregud va nervös jag blev och trodde hela tiden att han låg obekvämt eller att jag höll han fel! De va så länge sen aså!! Hans lilla kropp och små händer/fingrar och hans små ben ville ba äta upp han. Jag bad sötnosen min o komma se på lilla Lionel och han ba mammmaaa när ska jag få en sån bebis den e jätte jätte gullig. Älskling dåå!! De e så sjukt hur tiden har ba sprungit iväg såfort aså. Timmarna gick och kl blev mycke och sötnosen ville möta killen och ge han hans present. Så vi sa hejdå till Claudia och martin och deras lilla familj och gick ner o mötte upp födelsedagsbarnet och han följde med hem. Lionel sprang in till köket o hämtade teckningen och sprang till admir o ba grattis admir här e min present till dej och kramade om han, de vart en riktig aaawww moment där för mig aså :D Sen så gick killen och borstade hans tänder och vi nattade gullungen. Vi satt en stund jag o beby o babblade innan han drog hem. Ska sova nu, e fett trött o seg. Äntligen så sover jag "tidigt" dem senaste dagarna har jag somnat runt 2-3 tiden och vaknat tidigt, ajabaja måste få min beautysleep hihii. Godnatt folket!!!

Tjaa bloggen sharooon in the house

Kom hem nyss från skolgården med sötnosen min. Träffade upp killen under dan med sofia och vi hängde lite innan hans träning och han körde mig till Lelles daycare. När vi va ute i skolgården så träffade jag på fina claudia med hennes söta dotter stephanie och hennes nyfödda son Lionel :D Såå himla sööt o liten :) Hon bjöd över mig o sötnosen på middag så nu ska vi dit :)
.
.
Lionels födelsedagspresent som han gjorde idag till killen <3
.
Uppdaterar därifrån från claudia, pösspöss!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG!!

UTAN EN MYCKET SPECIELL DAG!!
.

.
GRAAATTTIISSS PÅ DIN 24 ÅRSDAG BABY!!!
.
Igår kväll så mötte jag upp killen halv tolv på kvällen typ och vi parkerade om hans bil sen så gick vi upp till han och jag väntade som ett litet barn innan julafton på att kl skulle bli 00.00! Sa grattis o kramade om han och sjöng för han hihiii, stackars hans öron! :D Höll på o somna där så drog hem efter nån timma.
.
Idag så väckte sötnosen mig halv nio och vi åt frulle tillsammans och gick ut på en härlig promenad till daycare :) Snart så ska jag ringa o väcka sofia sen så ska vi nog ses får se :) Ska fortsätta kolla på rachelray sen våra bästa år, skriver sen pösspöss

Vilken underbar kväll vi hade igår!

Började dan med att jag o frugan gick ut med kidzen o träffade upp killen o grabbarna från området och va ute till 5 typ. Vi gick hem ti frugan o frugan började med sitt hår och jag drog hem och gjorde ordning mig för kvällen! Killen hade ingen aning om vad som skulle ske under kvällen utan jag sa ba till han o vara kl kl 9 och att pappa skulle köra oss så han inte behövde tänka på o ta sin bil. Men de blev lite krångel och jag va försent sj så jag träffade inte upp killen förns halv tio! Pappa körde oss till fridays och killen va nyfiken om vad som skulle ske. När vi kommer in till fridays så ser han folket och blir helt överraskad, och samtidigt chokad för han hade ingen aning om att jag hade ringt runt o bett folk komma :) Under kvällen så kom min morbror med sin vän o ville gratta admir. Vi käkade där allihoppa och hade de astrevligt :) Drinkar efter drinkar började komma in på bordet och dem som jobbade på fridays kom med tung efterrätt och sjöng för killen :) Vi va lite osäkra om vart vi skulle dra. Men killen ville dra till berns och eftersom det är hans dag så e han bossen :) Vi kom dit ganska sent runt 1 men vi hade inga problen med kön och kom in ganska fort :) Som vanligt så va det fuuullt med folk på berns, vilket inte är så chokerande haha och väldigt trångt. Men vi gjorde de bästa av situationen och hade de kul, träffade vänner till oss där med :) Vid tre så blev de donken käk och raka vägen hem :)
.
BIIIILLDBOOOOOOMD!!!!
'
.
Älskar dej älskling!!!!
.
.
.
.
.
.
.
'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.'
.
.
Har säkert glömt o lägga upp några bilder me de här räcker :)
Imorse så vaknade jag upp ganska tidigt och segade på soffan med sötnosen o kollade på BK. Gick ut med Lelle o träffade upp gebban o resten av grabbarna. Och efter ett tag kom killen min och inom kort så kom frugan med hennes dotter andji o niko. Vi va ute ganska länge så jag o lelle följde med upp ti frugan. De bjöds på tacos ti middag, fan va bra de satt efter aså pricket över i:et! Vi somnade sen jag o dani fiiiint och barnen störde inte oss alls, men säkert danis mamma eller niko haha :) Kom hem nio och sötnosen somnade med papi på dirran. Nu ska jag hoppa in i duschen och möta upp killen.
Pösspöss och godnatt!!
.

Gooodmorgon läsare !!

Vaknade idag kl nio typ och höll mig vaken typ i sängen och ba stirrade på taket medans sofia sov fint. Ringde upp joejoes syster o kollade till hur de går med Lionel och dem hade redan vaknat upp o käkat frulle. Hämtade han för en timme sen och nu softar jag hemma med gullungen :) Ska ut strax med han, fett kattig väder ute! Sen kommer frugan med andji och vi ska kanske låta kidzen bada i plaskis :)
.
Igår kväll så mötte jag upp min man vid tolv och vi myste :) Han fyller år nu på måndag så han fick en tidig födelsedags present, kunde eeej hålla mig !
.
.
Haaan blev fett nööjd o glad när han öppnade kartongen! Han blev fett haypad typ o gick runt med dem, min älskade älskling :D Ikväll så ska jag o han till stan, vart o vad de händer har han ingen aning om han ska ba va klar utanför sin port kvart i nio :D Min pappa köra oss till stan med vår nya kattiga merca :D
.
Nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig ordning o sen ut i de fina vädret med Lelle :)

New

Hellooo! Kom hem ti sofia för en stund sen. Dem gjorde det de gjorde sist med våran lägenhet idag igen, så ikväll ska jag slagga här hos sofia och sötnosen hos joeejoee :) Kom precis ut från duschen precis. Va hos frugan med sofia o kidzen idag eftermidda o frugan fixade mitt hår. Känner mig som en ny människa nu o inte som hej kom o hjälp meej :) Sen så gick jag upp med gullungen till joeejoee, o han deckade fint där! Nu väntar jag på killen sen så ska vi umgås lite.
.

.

.

.
Lekte lite med sötnosen efter jag sofia hämtade gullungen från dagiset och väntade på frugan o andji
.


Fridaaay!

Tjaaa tjaa! Försov mig lite imorse men vi hann med lite stress till dagiset :) Nu är jag hemma med sofia och snart ska vi väl kolla på nåra serier o ba chillaa :) Och idag kommer förmodligen mina nelly skor o nike air max :D Fett glad, känns som de e dagen innan julafton haha! Färgade jag aldrig min utväxt hos frugan de igår. Det blev för sent så ska fixa det idag efter hon har kommit hem från jobbet. Såå de va deee hörs sen blogggeeeen!

.






Tjaa!

Satt hemma o små städade lite. Sedan ringde Nelly o sa att hon hade vägade förbi ullis, peerfekt :) Så hon va här runt ett tiden sen så hämtade vi gullungen tillsammans och drog sedan till kiosken och chillade. Efter ett tag kom sofia förbi o hängde. Lionel va ute o lekte runt i skolgården med mona (gebbans lillasyster). Drog hem runt 5 gjorde mig o Lelle i ordning tog tåget 6 mot sollentuna, mötte upp andji o frugan på tåget. Vi shoppade lite och käkade med kidzen på tacos buffé mm m mm! Kom hem för en timma sen och sötnosen borstade tänderna bytte om till pyjamas o somnade fint. Får sluta upp o komma hem sent eller va uppe med sötnosen efter åtta. Märker dagen efter han kommer hem från dagiset att han blir sömnig och vill ba rådecka. Nu väntar jag på frugan som ska natta hennes prinsessa sen så ska hon färga min utväxt, ser ut som hej kom o hjälp mig just nu med mitt hår.
.
.
Köpte detta till sötnosen, han valde ut sj :)
.

.
Han håller på lära sig o knyta skorna sötnosen :)
.

.
Tryckte i sig 4 st, duuuuktig älskling :D
.
Ska fortsätta kolla filmen på tv6, slänger upp en bild sen efter jag har fixat håret hos frugan !

Heej torsdag!

Hoow u doin?! Igår så blev de ingen träning alls, blev för sent o jag blev lite seg. Träffade upp Nelly i bergsharma kl 9 istället och vi promenerade där o babblade på. Efter nån timma så kom killen förbi o sällskapade oss :) Jag blev fett sugen på donken så vi lämnade av nelly o åkte ti solna och jag gamade ihjäl mig :) Vi drog sen hem till mig och laddade ner filmen Borat. Hade aldrig sett den tidigare, konstigt nog för den va fett rolig. Men jag somnade typ efter halva filmen i killens famn. Så får kolla andra halvan nån annan dag.
.
Imorse så väckte sötnosen mig, ääälskar o bli väckt av han och att han e de första jag ser när jag öppnar mina ögon <3 Vi satt  myste lite i soffan medans vi åt frulle och promenade sedan till dagiset. Gick sen efter till signalisten och fixade min portsbricka. Den ba slutade fungera från ingenstans och de har vart helvete dem senaste dagarna o komma in i porten. Så nu e de fixat liksom :). Kollar på våra bästa år nu bye bye sålängee!
.

RSS 2.0