tjaa bloggen

fan va jag känner mig rostig! Ont i halsen, feber på köpeet buuhuu och jag ska ju börja jobba natt nu på söndag hoppas jag frisknar till mig tills dess.
Uppdaterade inget igår va ganska upptagen. i Onsdas så drog jag o tjejerna in till gamla stan till after och tog en drink o firade meral lite smått.  Vid två kom min baby, biniam david o plockade upp mig o sofia. Vi åkte förbi rissne donken o käkade oss mätta sen så drog vi hem. Baby följde med mig hem o vi va vakna till 5 o hade pillow talk. Älskar det. Vi vaknade av att Lionel sjöng o skuttade i rummet. Och jag gick upp o gjorde frukost och promenderade till dagiset. När jag kom hem så duschade jag snabbt o somnade om med admir igen.
Vaknade runt 14.00 gjorde mig ordning och jag åkte till hallonbergen och fixade mina naglar. Admir hämtade upp Lionel från dagiset för mami o robin skulle komma hem halv 4 fyra.
Direkt efter naglarna så åkte jag till stadshagen mötte upp Mikal Negin o Yaffa och vi promenerade till karlbergsslottet. Vi skulle jobba där bakom baren, militärerna hade julbord slash avslutning.
Det va skiiit kul o alla va suuuper trevliga!!
Vi delade upp oss, jag o mikal stod bakom en bar och negin o yaffa jobbade på en annan bar. Så nästan 70 % av alla som kom o beställde trodde jag o mikal va syskon och vissa tvillingar =)
Senare efter middan så jobbade vi ihop alla 4. Och dem hade nån slags av teater efter middan men dörrarna va stängda så vi kunde inte se. Men de kom upp 2 män som va maskeradklädda hahah fan va vi doog av garv när dem kom upp för trapporna. Vi ba eeeh what the fuuuck is this!
.
.
Dem va aasskööna! Drinkarna som dem håller i fick dem av mig för dem ville ha gratis groggar. Och ingeting i livet är gratis. Sa att dem får pussa varandra på munnen och de tvekade dem inte alls på. haha bäästaste.
.
Efter teatern så va det fullt ös och vi tjejer jobbade ihop och de va riktigt stress. Jag slog i knät på en vagn och har fått bula o haltar typ nu. Vi stängde baren tolv. Efter de så plockade vi undan allt, de tog oss nästan en timme. Kl ett så kom admir biniam david o morre o skulle plocka upp mig. Och Linda o meral kom o skulle skulle köra hem negin yaffa o mikal.
.
.
Karlbergsslottets egan heta bartender fliickor!
.
Hahaha när vi stod där ute o skulle säga hejdå så kom det en militär kapten och frågade om david kunde köra han till Bro och att han skulle få 700 kr för det. hahah så morre fick ligga i bagageluckan. Och så släppte dem av mig o admir och körde honom till bro. han va fett skön.
Jag o admir va uppe till 5 sen va det dags för han o gå hem o sova för idag så åker david o han iväg till eypten o ska va borta i 1 vecka buuuhuuuu kommer sakna han som in i heeelvete!! Vi har vart på g i 3-4 månader tillsammans snart 8 månader o aldrig! har vi vart borta från varandra mer än 2 dagar. Och då har det vart för han har haft borta matcher. Och då har det vart pain o saknaden har vaart eeenorm!
Baaaaaaaabe hur fan ska vi klara oss nu!
.
Ska ner kl 12 morre ska köra admir david mig o biniam till arlanda...kommer inte kunna släppa honom :( !!!
Uppdaterar mera senare efter vi har lämnat dem ska kolla på våra bästa år nu....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0